2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim oğlanda burnu tıkanınxa böyle oluyor. Serumla burnunu temizleyip bide o şekilde emzirirmisiniz bakalım farkedecek mi. İnşaallah bi çaresini bulursunuz.

Selam arkadaşlar :)
7 nisanda doğum yaptım bebeğim 2 ay 17 günlük. Bi uygulama kullanıyorum ve orada bebeği sırt üstü yatırın kollarından tutup kaldırdığınızda başını dik tutabiliyor olması gerekir yazıyor. Fakat benim bebeğim yüz üstü yatırdığımda tutuyor ve kaldırıyor. Kucağımda tutarken hafif sallansa da dik tutabiliyor. Ellerinden tutup kaldırdığımda kafasını bedeniyle beraber kaldıramıyor bu durum normal mi sizce? Aynı şekilde olan var mı çok endişelendim?

Senin gibi tuttugumda benimkide tutabiliyo hafif hafif sallansa da. Ama sırtustuyken kollarindan kaldirmayi denemedim. Bence tutamaz kafayi o zaman. Zaten kollarindan cekmek de istemem. Kolu cikabilir henuz kucuk yani. Bence o sitede yazilan yanlis.

Ben rota virüs aşısını ve meningokok aşısını yaptıracağım. Yeni salgın ishal ve kusma salgını okullarda çocuklar yakalandı, bu sene kızım 28 saat boyunca kustu helak oldu ondan oğlana bu aşıyı yaptıracağım.

Cok gecmis olsun. Rabbım şifa versin. Kehribar kolyeler var solunum rahatsızlıklarına iyi geliyormuş ben kullanmadım hatta inanmam da ama çok kullanan var. Çocuklara şifa olsun diye alınabilir

Aile hekimine götür orada bebeğinin takibini yapan hemşire yada doktorun daha iyi kontrol eder bilgi verir. Benim bebgimde biraz tutuyor ama o kadar da dimdik tutamıyor bence normal

Merhaba çok geçmiş ve hayirli olsun :) İstanbul'da mi sünnet oldu eğer İstanbul ise neresi banada yazabilir misiniz:)
Merhaba
Ben 15 günlükken yaptırdım. O zaman buralara yazdım,sordum kimse sünneti düşünmüyordu. Şimdi iyi ki yaptırdım diyorum.
İstanbul’da Türkiye hastanesinde Cem Kara’ya yaptırdım. İnstagramda takip edebilirsin. Ameliyathaneye gitmesi ve gelmesi 10 dk sürdü. Çok çabuk iyileşti. Cem bey numarasını da verdi. Kafamıza bir şey takıldığında ulaştık. Siz de yaptırırsanız şimdiden hayırlı olsun

Çok normal, endişelenecek bir şey yok .. zaten karın üstü veya omuzunda tutarken kaldırıyordur uygulama da ne yazıyor bilmiyorum ama hafif refleksinin olması bile yeterli .. düzenli dr kontrolüne gidiyorsanız dr da yapar ve değerlendirir..
Zaten boynunu tutuyormuş bence sorun yok , o yapması gereken her şeyi yapıyordur

Merhaba sizlerden bı isteğim var yardımcı olursanız sevinirim Yenidoğan erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz

Günaydın kızlar neler yapıyorsunuz son zamanlarda kimseden ses çıkmıyo herkes bebisiyle bir koşturma ıçinde sanırım
Günler hep aynı şöyle dolu dolu bir kilo alamadık 3 ayi geçti 5600 kg. gözü de açıldı artık hiç emmiyor. Iste böyle diye diye geciyor günler sizde durumlar nasıl? Haklısın kimseler yok artık.

Günler hep aynı şöyle dolu dolu bir kilo alamadık 3 ayi geçti 5600 kg. gözü de açıldı artık hiç emmiyor. Iste böyle diye diye geciyor günler sizde durumlar nasıl? Haklısın kimseler yok artık.
5600 bence çok iyi maşallah benimki 2,5 aylık 5080 gr bi türlü kilo alımı düzelmedi kabullenfim artık zayıf bir bebek benimki .. hiç annesine benzemedi

5600 bence çok iyi maşallah benimki 2,5 aylık 5080 gr bi türlü kilo alımı düzelmedi kabullenfim artık zayıf bir bebek benimki .. hiç annesine benzemedi
Benimki de asla ama asla bana benzememis ne yapalım hasta olmasınlar da varsın minyon olsunlar. 2 aylik 4750 kg di bizimki aşağı yukarı ayni olur sizinki de 3 olunca.

Bizdede öyle cnm ev iş bebiş çocuklar geciyo zaman bizdede havalar sıcak oldu oğlumun gelişimi yavaşladı çok kilo almiyo cok emmiyo artık yazık mahvoluyorlar bebisler sıcaktan ya hergun düş aldırıyorum geçen hafta 2 aylik aşısını oldu biraz ağır atlattı hep inleme halindeydi yavrum çok şükür atlattık onuda

Benimki de asla ama asla bana benzememis ne yapalım hasta olmasınlar da varsın minyon olsunlar. 2 aylik 4750 kg di bizimki aşağı yukarı ayni olur sizinki de 3 olunca.
Valla sağlıklı olgunlarda kilo çok önemli değil benim kızlar hep zayıflardı halada zayıflar ama sağlıklı olsunlar yeter oğlumda sütüm biraz yağlı olmuş kilo alımı güzel ama ilk aya göre düştü kilo alimi

Biz mamayı kestik 1 ay oldu bekliyorduö böyle az kilo alımını o yüzden her hafta doktor kontrolüne götürdük bugün bana ilk ay kilo alımı çok olur diğer aylar kilo alımı düşer çok fazla bekleme dedi ..
ben günde iki kez yıkıyorum bebeğimi hem konak oluşumu engellemek hem de serinlesin diye önerdi doktor allahtan banyoda sakin zaman biraz daha büyüse oynatacağım onu .. klima açıyor musun bizim dr aç dedi onu kör noktaya al sucaktan koru dedi ben öok sıcak olduğunda açtım 1-2 kez

Bende günde 1 defa yıkıyorum suyu sevmiyo banyo yapana kadar catliyo klima açmıyorum cnm vantilatör calistiroyoruz zaman sağlıklı olgunlarda kilo önemli değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…