- 13 Nisan 2022
- 215
- 69
- 18
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.041
Amiiin inşallahh Senin başka belirtin var mıydı canımAkıntı bende de çok yok ara ara geliyor canım inşallah güzel haberler alırsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşallahh Senin başka belirtin var mıydı canımAkıntı bende de çok yok ara ara geliyor canım inşallah güzel haberler alırsın canım
Bat ve yumurtlama aynı tarih İnşallah bebişler vardır canımKızlar bende bu ay yumurtlama günü değerlendirdim 1 gün ara verip ertesi gün değerlendirdik yumurtlama gününden beri göğüs ağrısı göğüs ucu acısı var ara ara kasık ağrısı var 2 gün önce çok şiddetliydi ayağa kalktığımda yürüyemedim bel ağrısıda ara ara var ama oda 2-3 gün önce çok şiddetliydi sizce belirti midir 4 nisan yumurtlama günü
İnşallah canımm benim valla çok istiyoruzzzBat ve yumurtlama aynı tarih İnşallah bebişler vardır canım
Aynı anda olduk benimde agrım basladı tam sökülemedim geliyo yolda :/Kuzum beni kırmızılayabilirsin, ağrısı geldi kendi de gelir az sonra H Hello Kity
Aynen benim de. Dahaa kırmızı gelmedi ama bu ağrıyı biliyorum regl ağrısı. Test de negatifti.Aynı anda olduk benimde agrım basladı tam sökülemedim geliyo yolda :/
Benimde tam kırmızı gelmedi lekenme geldi peçeteye cok hafif leke gibi tam sökülemedim regl sancısı çekiyorum suan fena yeni bat 11 mayıs tam doğum günüm bide ins hediyem olurAynen benim de. Dahaa kırmızı gelmedi ama bu ağrıyı biliyorum regl ağrısı. Test de negatifti.
Mayısta aynı günde pozitif haberi alırız inşallah. Ne xaman yeni bat senin? Benim 10-12 mayıs arası olur tahminen
Benim aslında geçen ay gibi şişkinlik göğüslerde hassasiyet vardı ama onlara çok takılmadım bel ağrım ve kasığımın sağ tarafında ağrı vardı farklı olarak akıntıda başlayınca bir umutlandım açıkçasıAmiiin inşallahh Senin başka belirtin var mıydı canım
Vallaha bilmiyorum artık ümidi kestim adet olmayı bekleyeceğim. Daha günüme de var bir kaç günKaset te bebetime var o çok hassa kuzum 7 yi bile gösteriyor senin aldığın test 20 ve üzeri olanlardır
Ben de test yaptım tertemiz çıktı 10. Gün olsa erken gebelikte çıkardı yani neyse nasip her şey M Mrs Electrical Engineer totemin tuttu beeeeİNŞAALLAH ama sanmıyorum canım çünkü bebeklik durum yok derken bir bildiğim var valla öyle ben çok sabırsız oldum bu konuda onun için almadım bu kez test mest falan
Benimde hepsi var ama kasık ağrısı bi sağ bi sol değişiyor sadece akıntım yokBenim aslında geçen ay gibi şişkinlik göğüslerde hassasiyet vardı ama onlara çok takılmadım bel ağrım ve kasığımın sağ tarafında ağrı vardı farklı olarak akıntıda başlayınca bir umutlandım açıkçası
Verdim bugünde 241 çıktı kuzumMaşallaahhh canım,hayırlı olsun
ıkı gun sınra tekrar ver
Maşallahhh hayırlı olsun çok sevindimmVerdim bugünde 241 çıktı kuzum
Ayyy ne güzel olur ya, neden olmasın kiiiBenimde tam kırmızı gelmedi lekenme geldi peçeteye cok hafif leke gibi tam sökülemedim regl sancısı çekiyorum suan fena yeni bat 11 mayıs tam doğum günüm bide ins hediyem olur
Sağolsasın bilgilendirme içinKızlar Merhabalar.
Bir konu hakkında sizi de bilgilendireyim dedim.
Dün doktora gittim genel muayeneye herşey yolunda fakat rahim ağzında iltihap var dedi dr. Buna yönelik ilaç verdi.
Doktorun söylediğine göre bu tarz iltihaplar bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş. 3 gün kullanılan bir ilaç, eşime de verdi.
Bugün de arkadaşlardan öğrendim böyle bir durumla karşılaşıp ilaç kullandıktan sonra gebe kalmışlar.
Belirgin bir akıntım dahi yoktu. Hiç şikayetiniz olmasa da kontrole gitmekte fayda var. Sizinle de paylaşmak istedim.
Kuzucum bugün bitti sonunda. Yarın çalışmalar basliycak insallah. Ama dediğin gibi hevesim azaldı sanki ya her ay ayrı bı duygu yaşıyorum bu ay isteksizlik çıktı şansımaH Hello Kity canım ne yaptın bitti mi regl? Benim biteli iki gün oluyor. Geçen ayki heyecanım hiç yok ama