- 5 Aralık 2017
- 425
- 216
- 103
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.981
Allah razı olsun Hala bekliyorum dr gelince büyük ihtimal suni sancı verecekler suyumda hala geliyorSon durumun nedir? Allah sağlıkla sıkıntısız kucaklamayı nasip etsin. İkiniz de iyi olun inşallah
Hoşgeldin canım ekliyorum tabi
Korkmayın inşallah sağlıkla doğurursunuz.Allah razı olsun Hala bekliyorum dr gelince büyük ihtimal suni sancı verecekler suyumda hala geliyor
Allah yardımcınız olsunAllah razı olsun Hala bekliyorum dr gelince büyük ihtimal suni sancı verecekler suyumda hala geliyor
Kuzum sen ne yaptın var mı bir gelişme. Ben sabah bir test patlattım maşallah tertemiz bembeyaz :)) Geçen kuruma çizgisi filan vardı bunda oda yokCanım almaman iyi olmuş çünkü olunca dürtüyor insanışuur falan kalmıyor en iyisi olmaması bak senin de daha gelmemiş hadi bebiş gelsin inşallah onun yerine.
Kuzum bugün ilk 5 dakika da çıkanDoğal tabi canım heyecandan
Yarın sabah ilk idrarla bir tane daha test yapıp onda da çizgi görürsen hemen git kan ver kuzum
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun Hala bekliyorum dr gelince büyük ihtimal suni sancı verecekler suyumda hala geliyor
Tebrikler canım hemen kan vermelisin bat tarihin ne zamanKuzum bugün ilk 5 dakika da çıkan
2 gün sonra canım yumurtlama üzerinden bugün 13. Günüm olması lazım yaaa çok teşekkür ederimTebrikler canım hemen kan vermelisin bat tarihin ne zaman
hayırlı olsun canım belli kanda da çıkar :) yumurtlama ve çatlama tam ne zaman olmuştu kuzumKuzum bugün ilk 5 dakika da çıkan
İnşallah kuzumhayırlı olsun canım belli kanda da çıkar :) yumurtlama ve çatlama tam ne zaman olmuştu kuzum
Belirti arıyorumKuzum sen ne yaptın var mı bir gelişme. Ben sabah bir test patlattım maşallah tertemiz bembeyaz :)) Geçen kuruma çizgisi filan vardı bunda oda yok
maşallah kuzumİnşallah kuzumyumurtlama üzerinden bugün 13. Gün çatlama üzerinden 12 kuzum
Kuzum benden sana tavsiye erken gebelik testi alma bak onlara güvenim sıfır bizzat gözlerimle şahit oldum arkadaşıma erken gebelik testi negatif kaset test pozitif ve kanda hamile olduğunu öğrendi boşu boşuna fazladan para mesela benimde 2 ay öncesinde erken gebelik testi pozitif ama kanda negatif hayal kırıklığı boşunamaşallah kuzumAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim de bat 18i de ovulasyon testiyle takip yaptım ilk kez o yüzden varsa ne zaman belli olur diye heyecan içerisindeyim acaba test yapsam mı yapmasam mı değişik duygular
sabredebilirim inşallah bende üzülürüm diye zaten yapamıyorum testlere pek güven olmuyor merakta içimi kemiriyorKuzum benden sana tavsiye erken gebelik testi alma bak onlara güvenim sıfır bizzat gözlerimle şahit oldum arkadaşıma erken gebelik testi negatif kaset test pozitif ve kanda hamile olduğunu öğrendi boşu boşuna fazladan para mesela benimde 2 ay öncesinde erken gebelik testi pozitif ama kanda negatif hayal kırıklığı boşuna
Görmek istediğimiz çizgiler bunlar hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKuzum bugün ilk 5 dakika da çıkan
Gözün aydın canım. Maşallah sağlıkla gelsin bebiş
Hayır icmedim hicİncir kürü ya da benzer herhangi bir takviye kullanmis miydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?