- Konu Sahibi Hello Kity
- #5.981
ihtimal yüksek değil kesin bence. Net negatif çıkacak ama birden geliyor bu test yapma şeysi. Neyse o sesleri susturucam bi şekildeAman bebişim sakın bence bekle. Negatif çıkma ihtimali çok yüksek. Canını sıkma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ihtimal yüksek değil kesin bence. Net negatif çıkacak ama birden geliyor bu test yapma şeysi. Neyse o sesleri susturucam bi şekildeAman bebişim sakın bence bekle. Negatif çıkma ihtimali çok yüksek. Canını sıkma![]()
Canım senin yine de doktora gitmen gerekiyor. Çok gecikmiş adetin ve testlerin de negatif. Bu yüzden adet söktürücü almalısın doktora gidip. Daha fazla erteleme. İnşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbimMerhaba kızlar.Ben yeniyim buralarda.1 sene çocuk düşünüyoruz.Doktorum dedi 1 sene içinde gebelik olmazsa adetliyken yanıma gelirsin.Bende martda adeti bekledimki gıdım..adet olmuyorum hala..bu gün 12 gün oldu artık..33 yaşım var..bu yaşıma kadar 3 gün gecikme olurdu senede 1 defa.Kandan adetimin 4 ve 6 günü verdim..0.100 çıktı..testleri ediyorum..2 defa kuruyarken çok uzaktan görünüyordu..yada ben öyle görmek istiyordum.Sistit gibiyim sanki..idrar verdim..acaba enfeksiyonmu var.Ama o kadar umutluyum.Bu yaşımda anne olmak benim için mucize.Azeriyim ben..eşim türk.Allah her kese çocuk nasib etsin..bende içinde
Kuzum bende de var o periler ama mecbur tutacağız kendimizi. Negatif görmekten yıldım. İnşallah bat gününde çift cizgiler görürsünihtimal yüksek değil kesin bence. Net negatif çıkacak ama birden geliyor bu test yapma şeysi. Neyse o sesleri susturucam bi şekilde
Doktora gitdim..ultrasona baktı..bir problemin yok söyledi..sık sık idrara çıktığım için..eskiden sistit oluyordum..ondan idrar testi benden istedi..yarın cevab çıkacak..ama adet söktürücü istemiyorum..acaba diyorum belki geç döllenme var..geç çatlama ola bilir..mart ayında Ovulyasyon testleriyle takip ediyordum..yumurtalamayı gördüm ama çatladigini görmedim..sona kadarda takip etmedim..belki geç çatlamış diye umut ediyorum.Canım senin yine de doktora gitmen gerekiyor. Çok gecikmiş adetin ve testlerin de negatif. Bu yüzden adet söktürücü almalısın doktora gidip. Daha fazla erteleme. İnşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim
Benimde 2 yada 3 gun gecikmeli kanda 2.39 çıktı ve bugün test yaptım negativ... Ve çok kasik ağrılarım suan sanki gelmiş gibi, ve dünde şeffaf gibi akinti geldi bende. H Hello Kitybatına yakın yapıyorsan bunları gözün aydın hamilesinbenim tüm. testlerim negatif çıkmasına rağmen ovüler hep koyu iki çizgi çıktı bir hafta boyunca bat günümde dahil sen düşün. Bat günü kan verdim 1.2 şimdi hamileyim. Bence seninki de aynı süreç
Canım iki gün sonra tekrarla testi. Değerin yükselme ihtimali var tabiki. Hadi inşallah kuzumBenimde 2 yada 3 gun gecikmeli kanda 2.39 çıktı ve bugün test yaptım negativ... Ve çok kasik ağrılarım suan sanki gelmiş gibi, ve dünde şeffaf gibi akinti geldi bende. H Hello Kity
testler hcg belli seviyeye ulaşmadan göstermiyor akıntılar normal yarın bir daha kan verin eğer yükselmişse hemen doktora görünün belki düşük ilacı yazar bebeğin tutunmasını sağlarBenimde 2 yada 3 gun gecikmeli kanda 2.39 çıktı ve bugün test yaptım negativ... Ve çok kasik ağrılarım suan sanki gelmiş gibi, ve dünde şeffaf gibi akinti geldi bende. H Hello Kity
4 gün gecti kan verdiğimde. Olsa çıkardı galiba dusunuyorumCanım iki gün sonra tekrarla testi. Değerin yükselme ihtimali var tabiki. Hadi inşallah kuzum![]()
Agizin bal damlıyor hadi insallahtestler hcg belli seviyeye ulaşmadan göstermiyor akıntılar normal yarın bir daha kan verin eğer yükselmişse hemen doktora görünün belki düşük ilacı yazar bebeğin tutunmasını sağlar![]()
Geç döllenme olabilir kuzum hiç belli olmaz4 gün gecti kan verdiğimde. Olsa çıkardı galiba dusunuyorum
Hadi inşallahCanım iki gün sonra tekrarla testi. Değerin yükselme ihtimali var tabiki. Hadi inşallah kuzum![]()
InsallahGeç döllenme olabilir kuzum hiç belli olmaz
Yapma yanariz biz hep pozitif goruyoruz testte sonra kanda negatif cikiyoihtimal yüksek değil kesin bence. Net negatif çıkacak ama birden geliyor bu test yapma şeysi. Neyse o sesleri susturucam bi şekilde
İnşallah düşündüğün gibidir ama sanmıyorum canım. 12 gün gecikmissin. Olsaydı çıkardı sanırım bunca zamanDoktora gitdim..ultrasona baktı..bir problemin yok söyledi..sık sık idrara çıktığım için..eskiden sistit oluyordum..ondan idrar testi benden istedi..yarın cevab çıkacak..ama adet söktürücü istemiyorum..acaba diyorum belki geç döllenme var..geç çatlama ola bilir..mart ayında Ovulyasyon testleriyle takip ediyordum..yumurtalamayı gördüm ama çatladigini görmedim..sona kadarda takip etmedim..belki geç çatlamış diye umut ediyorum.
İn şa Allah.Bilmiyorum artık..hep çocuk hasretiyle yaşıyorumİnşallah düşündüğün gibidir ama sanmıyorum canım. 12 gün gecikmissin. Olsaydı çıkardı sanırım bunca zaman
Hepimiz çocuk hasretiyle buradayız canım. Rabbim bilir vereceği zamanı. Çok bekletmesin insallah bizleriİn şa Allah.Bilmiyorum artık..hep çocuk hasretiyle yaşıyorum
Biliyorum canım..ama bu 1 senenin hasreti diğil..yoksa tabi her kes istiyor..Allah her isteyene nasip etsin..bende onların içindeHepimiz çocuk hasretiyle buradayız canım. Rabbim bilir vereceği zamanı. Çok bekletmesin insallah bizleri![]()
Amin canımBiliyorum canım..ama bu 1 senenin hasreti diğil..yoksa tabi her kes istiyor..Allah her isteyene nasip etsin..bende onların içinde
Canım bugün silik olup yarın birden pik olabilir. Kesin bişey söylemek zor.Kizlar yumurtlama yaklaşmış mi sizce![]()