- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.401
ınsallah kuzum hayırlısıBence de çok erken kuzum bak benim 2 gün gecikmeyle 9 o yüzden sabır eyle inşaallah yükselicek değerin
ınsallahhh yukselır kuzum ıdrar testı alıp bakarımkuzu çok erken olmasına rağmen 3, 5 çıkmış mutlaka 3 gün sonra kan ver
hsg çektirdikten sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı yumurta geliştirici ilaçlardan canımAhh kuzum inşallah çok güzel geçer kalan sürecin. Bende hsg çektirdim bu ay sağ tüpüm tıkalıydı açıldı bata 4 gün kaldı beklemedeyim
Geçen ay ilişkiden sonra 10 15 dk bekledim hep, hatta bir çok şeye dikkat ettim sonuç negatifti. Bu ay açıkçası takmıcam dedim, normal rutin yaşantıma döndüm. İlişkiden sonrada hiç beklemedim, hemen duşumu aldım. İnşallah sağlıklı olarak ilerlerse gerçekten stres bu işin en büyük püf noktasıİliskiden sonra bir sure beklemek gerekmiyormu hamilelik olasiligini daha cok artiriyo diye biliyorm
Yok canım hiç bişey kullanmadım ama yumurtlamama etki etmedi galiba zaten hsg progesteronum 27 çıktı çünkühsg çektirdikten sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı yumurta geliştirici ilaçlardan canım
Benide ekler mısın, bi önceki.topikte vardık:)Merhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
Eklerim tabi canım hoşgeldinBenide ekler mısın, bi önceki.topikte vardık:)
Lütfen bu ay uğur getirsin topiiğinle
Bat 18 nisan.
Ben bat 18 nisan.Kızlar Nisan topigime adını yazdırmak isteyenleri beklerim.@asunny Mucize1357 @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna @Gzmyts53 @tgba98 @portakalkek
İnşallah canım bence de erken yapmışsın bekle bir gruptaki bir kadın yazmıştı 13. Gün test yaptım negatif 16. Gün yaptım pozitif diye bekle bakalım teste yapıp kendini yorma 5 ine kadar bekle bence bende 15. Gün yapacağım bende olduğunu pek sanmıyorum çünkü bugün 7. Gün ve hiç bir belirtim yok göğüs kasık ağrısı akıntı yok bekleyeceğim biraz nasip biraz kısmet önümüzdeki ay femaraya ek olarak menapur iğne yapacağım 3 tane benim tek yumurtam oluştu 22 mm doktor iğne de yapıp sayıyı artırıp şansı da artıralım dedi iğne ilaç kullanınca beklenti çok artıyor çok strese girdim bu ay ben ya ağlama krizleri geldi sürekli iğne bende uyku yaptı çok fazla bir de çok uyuyasın geliyor içinde beta olduğu için muhtemelenİnşallah yakındır bizimde çiçeklerimizin açacağı gün
Hoş bulduk canım, inş ya hepimizeEklerim tabi canım hoşgeldininşallah uğur getirsin hepimize
6 Nisan bat heyecanla bekliyoruz canım.Hoş bulduk canım, inş ya hepimize
Sende bat ne? Yumyrtlama oldu mu?
Bende henüz olm adı.
Hoşgeldin canım bat 6 Nisan mı. Listeye ekliyim seniBende geldim aranızaaa
Nasipse 6 Nisan bat sonrası deneyeceğizz
ay boyle durumda da ınsan duramaz kızzzz, yarın benı durterler bıraz netlıgı sevıyorum yoksada yok dıyım dıye,İnşallah canım bence de erken yapmışsın bekle bir gruptaki bir kadın yazmıştı 13. Gün test yaptım negatif 16. Gün yaptım pozitif diye bekle bakalım teste yapıp kendini yorma 5 ine kadar bekle bence bende 15. Gün yapacağım bende olduğunu pek sanmıyorum çünkü bugün 7. Gün ve hiç bir belirtim yok göğüs kasık ağrısı akıntı yok bekleyeceğim biraz nasip biraz kısmet önümüzdeki ay femaraya ek olarak menapur iğne yapacağım 3 tane benim tek yumurtam oluştu 22 mm doktor iğne de yapıp sayıyı artırıp şansı da artıralım dedi iğne ilaç kullanınca beklenti çok artıyor çok strese girdim bu ay ben ya ağlama krizleri geldi sürekli iğne bende uyku yaptı çok fazla bir de çok uyuyasın geliyor içinde beta olduğu için muhtemelen
Gözün aydın, adına sevindimHayırlı olsun canım,bu topiğin sana uğurla bir bebiş getirsinn bana yaptığı gibi
Bende kimyasal yaşadım dendiğimizin 4. Ayı kimyasal oldu bu 6 . Ay doktor yumurtluyorsun ama ihtimalleri artıralım ve çok istediğin içim tedaviye başlayalım dedi yoksa daha kendin de demeyebilirsin dedi ama kimyasaldan sonra beklemek istemedim çünkü o kadar güzel bir hissiyatı ki allahım hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik nasip etsin ben 2 hafta ağlamaktan helak oldum artık elimizde çok üzüyorım diye sustumay boyle durumda da ınsan duramaz kızzzz, yarın benı durterler bıraz netlıgı sevıyorum yoksada yok dıyım dıye,
hayırlısı olsun kuzum ya, ben ılk kımyasalmda cok uzulmustum bunlar cok uzmuyor ya alıştım sanırım,
doktorun belkı dozunu arttır canım, ama dur helee hıc belırtı olmadan hamıle kalanda var,
hemen moral bozma canım.
uyku yapıyor iğne yaa, bendede yaptı
hakkımızda en hayırlısı olsun
Çok az kalmış6 Nisan bat heyecanla bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?