- 26 Ekim 2019
- 518
- 553
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.381
Amin kuzum hepimizinÜzme sakın kendini kuzum yaşadığın şey yerleşme kanaması olabilirinşallah rabbim yüzünü güldürsün
İnşaallah canımm sağlıkla en yakın zamanda sizden de güzel haberler bekliyorumCanımmm pembe akıntıyı boş ver, bugün yorma kendini, strese de sokma, düşünme kötü hiç bişeyibebişin seninle
kuzummNursu bebeişim hamileliğin nasıl gidiyo
Ahh kuzum inşallah çok güzel geçer kalan sürecin. Bende hsg çektirdim bu ay sağ tüpüm tıkalıydı açıldı bata 4 gün kaldı beklemedeyimkuzummhergün çok yoğun olmayan mide bulantı hissim ara ara baş ağrım yüksek koku hassasiyetim var. Duphaston düşük ilacıma ve elevite devam. Tatlı olabilecek herşeyden tiksindim. Et, yoğurt, tuzlu şeyler ve muz yiyince rahatlıyorum. Süreç böyle devam ediyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor sürecin
bu grupta en çok inandığım insanların başını çekiyorsunuz biliyorsun dimi sen ve H Hello KityAhh kuzum inşallah çok güzel geçer kalan sürecin. Bende hsg çektirdim bu ay sağ tüpüm tıkalıydı açıldı bata 4 gün kaldı beklemedeyim
İliskiden sonra bir sure beklemek gerekmiyormu hamilelik olasiligini daha cok artiriyo diye biliyormYok canım iğne olmadım ben ama burada gördüğüm kadarıyla iğne etkisi bu kadar sürmez. Ben bu ay totem yaptım listeye isim yazmadım, ilişkiden sonra beklemeden duşumu aldım, hatta geçen hafta evi alt üst yaptım resmen. Bat 5 gün geçince test yapıcam dedim dayanamadım yinede
Teşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Bence de çok erken kuzum bak benim 2 gün gecikmeyle 9 o yüzden sabır eyle inşaallah yükselicek değerinKoçtaki doktorumun hemşiresine yazdımda oda bunu yazmış.
Merve Hemşire: 20 Mart'ta çatlatma iğnesi olduysaniz 5-6 Nisan gibi baktirmalisiniz şuan çok erken
Merve Hemşire: 3.5 ise deger negatiftir ama erken de olduğu için birşey diyemeyiz Özge hanım
Kuzum bekleyelim biraz daha yukselir degerKoçtaki doktorumun hemşiresine yazdımda oda bunu yazmış.
Merve Hemşire: 20 Mart'ta çatlatma iğnesi olduysaniz 5-6 Nisan gibi baktirmalisiniz şuan çok erken
Merve Hemşire: 3.5 ise deger negatiftir ama erken de olduğu için birşey diyemeyiz Özge hanım
Ben hep beklerimİliskiden sonra bir sure beklemek gerekmiyormu hamilelik olasiligini daha cok artiriyo diye biliyorm
kuzu çok erken olmasına rağmen 3, 5 çıkmış mutlaka 3 gün sonra kan verKoçtaki doktorumun hemşiresine yazdımda oda bunu yazmış.
Evet bende bu ay o sekilde yaptim bekledim bakalim gorczBen hep beklerim
ben de bat günü 1.2 ydi yine senin 9 olmuşBence de çok erken kuzum bak benim 2 gün gecikmeyle 9 o yüzden sabır eyle inşaallah yükselicek değerin
İnşallah kuzum ya ama geç kaldık biz kasıma aralık oluyo bizim helloyla aramızda 1 gün var zaten tahmini 16 aralık oluyo bizimbu grupta en çok inandığım insanların başını çekiyorsunuz biliyorsun dimi sen ve H Hello KitySizleri Kasım annelerine alacağız ordakilerdedöet gözle bekliyor
Benimde bu ay umudum yok hic belki bidahaki aya olur insallah bat 15 nisanİnşallah kuzum ya ama geç kaldık biz kasıma aralık oluyo bizim helloyla aramızda 1 gün var zaten tahmini 16 aralık oluyo bizim
evet biliyorum. ama sizi yine de gruba dahil edeceğiz anca beraber kanca beraberİnşallah kuzum ya ama geç kaldık biz kasıma aralık oluyo bizim helloyla aramızda 1 gün var zaten tahmini 16 aralık oluyo bizim
Amin kuzum Rabbim sana da kucağına almayı nasip etsinben de bat günü 1.2 ydi yine senin 9 olmuşşimdiden hayırlı olsun kuzum
Benim daha 4 gün var bata umudum var ama bakalım kısmetBenimde bu ay umudum yok hic belki bidahaki aya olur insallah bat 15 nisan
İnşallah kuzum bu ay olsunda gelelim erken doğururum artık doğum günüme denk getiririmevet biliyorum. ama sizi yine de gruba dahil edeceğiz anca beraber kanca beraber
İnşallah gelmek nasip olur nursummbu grupta en çok inandığım insanların başını çekiyorsunuz biliyorsun dimi sen ve H Hello KitySizleri Kasım annelerine alacağız ordakilerdedöet gözle bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?