- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.361
amınnn kuzum ınsallaahhhAnladıımm canımm zaman vaar hayırlısı ise olur inşaALLAH
Yerleşme kanaması da olabilir gebelik olabilir o yüzden ama sökülme olursa kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz ama umarım öyle bir şey değildir dinlenin bol bolKızlar 9.92 değerim ama dr var da diyemem yok da dedi kanamam var az pembe
Şuanda var kuzum 5 üstü hamilelik. Ama kanama konusunda dikkat et. Başka doktora da görün mutlaka. Hadi hayırlı olsunKızlar 9.92 değerim ama dr var da diyemem yok da dedi kanamam var az pembe
evettt dımıııı hatırladımmm nerdesınR
Regl olmazsan tekrarlarsin Kuzumm inşallah gerçekten bebiş vardır. Geçen ay Nursu 1.2 ile öğrendi artış oldu biliyorsun.
Evet bende başka doktora görüncem eşim de evde yok yarına kaldı artık sağlıklıysa hayırlıysa olsun diyorumŞuanda var kuzum 5 üstü hamilelik. Ama kanama konusunda dikkat et. Başka doktora da görün mutlaka. Hadi hayırlı olsun
Üzme sakın kendini kuzum yaşadığın şey yerleşme kanaması olabilirEvet bende başka doktora görüncem eşim de evde yok yarına kaldı artık sağlıklıysa hayırlıysa olsun diyorum
kıııızzzzzzevettt dımıııı hatırladımmm nerdesınPasha22
benımde degerım 3,5 cıktı kuzum ama catlatma ıgnesı oldum 12.günümmm
kuzum benimde 3 gün önce 2,39 çıktı bekle bir hafta daha bakalım ne olacak bende beklemedeyim
Rabbımın mucızesıne bakar mısın yeterkı ol desın ya, maşallah canımmm.kıııızzzzzzburdayım eveeettt ben varım 1.2 ile öğrendim. doktor asla yok dedi 2 kez alttan muayne de oldum üstelik Aman aman sen dikkat et bve bol bol dinlen. Folik asidini ihmal etme Booool bol su iç. Mucizen kesin seninle
hayırlısı olsun bakalım hakkımızda neler olacak canım, senın ıgne vs varmı ?kuzum benimde 3 gün önce 2,39 çıktı bekle bir hafta daha bakalım ne olacak bende beklemedeyim
sana dua ediyorum hamile hamileRabbımın mucızesıne bakar mısın yeterkı ol desın ya, maşallah canımmm.
kullanıyorum kuzum folık asıt balıkyagı vs, bende ıgne etkısı durumu olabılır ıste o kafa karıstırıyor bugun 12.günüm.
ınsallaahhh benımde artar senınkı gıbı ,amınnn
Canımmm pembe akıntıyı boş ver, bugün yorma kendini, strese de sokma, düşünme kötü hiç bişeyiKızlar 9.92 değerim ama dr var da diyemem yok da dedi kanamam var az pembe
İğne vs yok bebeğim bende ama 26sı ovulasyon testinde pik görmüştüm acaba yumurtlamadan önce olmuş mu diye düşünüyorum bugün kan vermek istedim tekrar eşim izin vermedihayırlısı olsun bakalım hakkımızda neler olacak canım, senın ıgne vs varmı ?
canımın ıcı , ALLAH RAZI OLSUN, senıde Allahım saglıkla kavustursun yavruna.sana dua ediyorum hamile hamileben yürekten inanıyorum. Mutlaka haber ver üç gün sonra git kan ver tekrar
senın yıne ıgne yok ya daha ıyı kuzum, kafan da soru ısaretıde olmaz, benım acaba ıgnemı derdım de varİğne vs yok bebeğim bende ama 26sı ovulasyon testinde pik görmüştüm acaba yumurtlamadan önce olmuş mu diye düşünüyorum bugün kan vermek istedim tekrar eşim izin vermedi
Teşekkür ederimHarikaaa hayırlı olsun şimdideenn
Bat 7 nisan eğer test yaparsam daha çok stres yapıyorum totem yaptım bat tan önce yapmayacağım diye :)senın yıne ıgne yok ya daha ıyı kuzum, kafan da soru ısaretıde olmaz, benım acaba ıgnemı derdım de var
bende gızlıce verıyorum heppp haberı yok. ıdrar testı ıle baksana takıp et
oyle oluyor kuzum ya merak edıyoruz yapınca da ayrı stresBat 7 nisan eğer test yaparsam daha çok stres yapıyorum totem yaptım bat tan önce yapmayacağım diye :)
Sende regl gelmezse mutlaka kan ver tekrar
Nursu bebeişim hamileliğin nasıl gidiyosana dua ediyorum hamile hamileben yürekten inanıyorum. Mutlaka haber ver üç gün sonra git kan ver tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?