- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.221
Aç tok önemli değil bat geçtiyse herhangi saatte yapılabilir. Gecmediyse sabah ilk idrar daha iyi benceErken Gebelik testini aç karnına mi yapmak lazım?
Yoookkk aç karnına yapmana gerek yok hiç.. sadece ilk idrarda daha çok değer görülebilir diye uyanır uyanmaz yapsan daha iyiErken Gebelik testini aç karnına mi yapmak lazım?
Himm bugünü atlayasım o zamanYoookkk aç karnına yapmana gerek yok hiç.. sadece ilk idrarda daha çok değer görülebilir diye uyanır uyanmaz yapsan daha iyi
canım ınsallaahh oyledır kan verdım bakalımK
Kesinlikle aynı degil
canım benım ınsallaahh öyledırBence koyulaşma var dunkune göre canısı
ay orda bı cızgiii gordummmmKızlar acil testime bakın elim ayağım titriyır
Yapıcam kuzum aşırı belirgin oldu son hali
kuzum ınsallahh ,kan verdım bakalım haber vercem ınsallaahhhBana bir tık daha koyu gibi geldi bugün
Ohh hadi insallah beni de etiketle yazıncacanım ınsallaahh oyledır kan verdım bakalım
Hadi bismillah diyerekYapıcam kuzum aşırı belirgin oldu son hali
Bata kaç gün kaldı kuzum?? Yarın sabah ben de yapıcamHimm bugünü atlayasım o zaman
Merakla bekliyoruzcanım ınsallaahh oyledır kan verdım bakalım
Canım bir saate çıkar sonuç dimi. E nabız dan kontrol etkuzum ınsallahh ,kan verdım bakalım haber vercem ınsallaahhh
30 mart 1 nisan canım öyle bişey bekliyordum ama yumurtlama 17 si gibiOooooo gelenler varbat ne zamandı canım.
Benim böyle olmaz normaldeBenim göğüsler adet öncesi com şişer ve ağrır. Bu ay olmadi boyle şeyler. İnşallah hepimizin kiler belirtidir
Kuzum işte ters tepki veriyor herhalde vücut. Bilemiyorum kiBenim böyle olmaz normalde
Olabilitesi aşırı yüksek canım hayırlısı bakalım30 mart 1 nisan canım öyle bişey bekliyordum ama yumurtlama 17 si gibi
Bekleyip görücez son 5Kuzum işte ters tepki veriyor herhalde vücut. Bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?