- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.101
Aynı duyguları yaşamışızBen hergune bir bebek magzansinin onunde servis bekliyorum.dua ediyorum oraya bakarak.
Nasip olursa ordan bir ayakkabı alıp ucuna balon bağlarım diye hayal etmiştim salon girişine koyarım, hatta görümcemin bebeğine hediye alırken agliycaktim geçen ay çok duygulandim
Hemen hemen ayni şeyler yaşıyoruz kuzum.Aynı duyguları yaşamışızgörümcem doğum yaptı ertesi gün ben bebek sahibi olmak için polip operasyonu oldum. Kimsenin haberi olmadı annem ve eşim dışında zor bi dönem oldu ama bu ay temiz bir sayfa açtık umarım güzel haberler alırız
Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum bizzat yaşadım allahım yardım etsin bizlere psikolojik olarak çok yıprandımHemen hemen ayni şeyler yaşıyoruz kuzum.
görümcemin doğumuna gittigim zaman , bende aşılama için ilaç kullanıyordum...
Herkes de sen niye yapmıyorsun yasin geçiyor vs laflarını yedim.
Allah'ım kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesinsağlıkla.hayirla nasip etsin
Amin kuzum aminnnNe yaşadığını çok iyi anlıyorum bizzat yaşadım allahım yardım etsin bizlere psikolojik olarak çok yıprandım
Teşekkür ederim canim benimCanım genelde 3.4gun kala yapiyolar
Aminnnn kesinlikle öyleRabbim daha beter acılarla sinamasin bizi kızlar hatta kimseyi yaşayan bilir derlerya hani evet doğru yaşayan bilir yaşamayan konuşmasını bilir anca yinede rabbim acı keder evlat hasretligi yaşatmasın kimseye
Seeennnn hamişişsinnnnnn ( iğne olmadın di mi)Yaaa ne diyosunbenim bugün 11gun ve sabah silik çıktı yarın bakicam ne olacak. 8.9.10.11 günler yaptım. Pembeli bugünkü
İğne varr kuşum bugün 11gunSeeennnn hamişişsinnnnnn ( iğne olmadın di mi)
Oyle deme ya, regl gelmeyebilir, yumi yeterli olgunluga ulasmayabilir. Baska seyler cikabilir. Cok sukur hepsi oluyor da surece devam ediyorsun. 12.gun daha guzel tabi test icin dayanabilirsenHer ay oluyor bunlar ama bebiş olmuyor kuzum yayok tatlım salı günü yapmayı düşünüyorum 12.gün gaza gelmezsem
Hımmm iğne var ise 14.gün yap canımİğne varr kuşum bugün 11gun
Yarın bakalım ne olacak
Yarın silik çıkarsa kan veriyim diyorum bakalım gerçi belkide çıkmazHımmm iğne var ise 14.gün yap canım
Yaaa
Sürece devam ediyorum da ucu bucağı yok gibi bununOyle deme ya, regl gelmeyebilir, yumi yeterli olgunluga ulasmayabilir. Baska seyler cikabilir. Cok sukur hepsi oluyor da surece devam ediyorsun. 12.gun daha guzel tabi test icin dayanabilirsenHadi bakalim, gozum kulagim siz de. partalina_ nin de az kalmis.
Bence silikte olsa cıkar canım cıkmazsa 2 gün sonra bi daha yaparsın ne olacak yaniKızlar pazar günü yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamadan sonra 10. Gün oluyor. Eğer yumurtlamadan 8 gün sonra gördüğüm yerleşme akıntısıysa pazar günü test yapsam çıkar mı? Normal gebelik testi artimed markası.
Kız ben bugünden yaptım artımed i dayanamadım vallaKızlar pazar günü yumurtlamadan sonra 12. Gün çatlamadan sonra 10. Gün oluyor. Eğer yumurtlamadan 8 gün sonra gördüğüm yerleşme akıntısıysa pazar günü test yapsam çıkar mı? Normal gebelik testi artimed markası.
Çıkabilir kuzum.. ama çıkmazsa eğer üzüleceksen yapma çünkü yeni yerleşiyorsa bi kaç gün sonra da çıkabilir..Kızlar 5 Nisan regl tarihim 2 gün önce bir damla kan gelmişti şimdi de akıntı arasında pembe bi leke geldi ilk kez yaşıyorum acaba bebiş varsa yarın gidip kan versem cıkar mı hamileliğe dair en ufak his yok içimde ama bunlar beni şüpheye düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?