- 29 Ekim 2021
- 1.477
- 1.477
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.561
Karışmış gibi olmayayım ama bence bekleyin biraz kızlar zaten belirtileriniz var strese girmeyin hiçAma ya erkense negatif görürsem çğnkü progesteron yerleşmeden önce yükseliyomuş zaten
Teşekkür ederşm İnşallah hepimiz güzel haberler alırız kuzumAyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Senin adına heyecanlandım
Evet zaten daha erken diye düşünüyorumKarışmış gibi olmayayım ama bence bekleyin biraz kızlar zaten belirtileriniz var strese girmeyin hiç
Hahaha sabredelim biraz daha sabrın sonu selamet alcaz güzel haberleri inşallahBenim bile erken test alıp yapasim geldi şuan
İnşallah mucizemmmHahaha sabredelim biraz daha sabrın sonu selamet alcaz güzel haberleri inşallah
Herkeste farklı ilerliyor canım olumsuz düşünme hemenBende cuma çatlatma iğnesi vuruldum solda bir tane 22mm yumurtam vardı ama hiç iğnenin etkisi kasık ağrısı ilişkide zorluk yaşamadım şimdide 5. Günüm ama sizlerin gibi ne akıntı ne kasık ağrısı yok kesin benim gebelik oluşmadı olsaydı belirti olurdu
Benim planım bir kalpli kutu alıp kızımın eline verip babasına vermesini söylemek hemde herkesin içinde bende video ya çekmek istiyorumKızlar eger bu ay hamileysek eşlerinize nasıl söyliceksiniz?? Bi planınız var mı
Orda bir silik çizgi var tabikiiiiiEki Görüntüle 3036827 arkadaşlar ben doğru mu görüyorum yardımcı olabilir misiniz?
Biraz şoktayım hiç birşey hissetmediğim halde yapayım demiştimOrda bir silik çizgi var tabikiiiii
Sizin bu çift çizgili testleriniz beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Bat ne zamandı canım birde belirtin filan var mıBiraz şoktayım hiç birşey hissetmediğim halde yapayım demiştim
Hafif bir pembe çizgi gördüm ben. İnşallah bebeğindir canım. Bat ne zamandı ?Eki Görüntüle 3036827 arkadaşlar ben doğru mu görüyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hemen mi çıktı canım eğer öyleyse bebiş geliyorEki Görüntüle 3036827 arkadaşlar ben doğru mu görüyorum yardımcı olabilir misiniz?
HahahahaNeeeeyyyyy kız napıyorsunuzüstüste ilişkide içerdeki spermleri pompa gibi geri çıkarılıyor diyorlar hep
Eşime sordum sen beni mi kandırıyorsun dedim kaynak attı hahahaha Üç saat içinde iki kez cinsel ilişkiye girerseniz...Hahaha onların da işine geliyor, bence de seni kekliyor enişte
Çoğumuz aynıyız bebişim, zira 24 saat içinde 2 ilişkiyi bünyeler kaldırmıyor
Bat 1 Nisan ağrı sızı hiçbir şey yok hatta birşey çıkmayacak ama sabah ilk idrarla deneyeyim dedim dün. Sonra sabah da akıntı leke vb olmayınca yapmak içimden gelmedi. Ama biraz önce dayanamayıp yaptımSizin bu çift çizgili testleriniz beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Bat ne zamandı canım birde belirtin filan var mı
Aaa çok şaşırdım önümüzdeki ay bunu da deneyecmHahahahayok kuzucuk bak linki ekliyorum bi bak istersen Üç saat içinde iki kez cinsel ilişkiye girerseniz...
1 Nisan. Haklısınız 10 sn tutun diyordu tam olarak o kadar tuttum ama yanıltıcı bir pembelik de olabilir dediğiniz gibiHafif bir pembe çizgi gördüm ben. İnşallah bebeğindir canım. Bat ne zamandı ?
Ama fazla idrar damlatınca t çizgisi beyaz olup etrafı pembeleşiyor o da çizgi gibi görünüyor, ben bir kere denk geldim.
Ben çok tavsiye etmesem deAaa çok şaşırdım önümüzdeki ay bunu da deneyecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?