- 29 Ekim 2021
- 1.477
- 1.477
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.481
Yay Burcu nasıl çevremde hiç yay yokOğluşumun doğumu da aralık. Yine bir bebişim olsa ve aralıkta doğsa istiyorum. İkisi de yay olcak olursa eğer. Eşimde yay. Evde 3 yay ile kopardım artık :d
Canım sen ne zamandır deniyordun neden çatlatma tedavisi oldun herhangi bir sorun varmıydıkuzum benımde sıvılce var yuzumde hormonlarla alakalı olabılır ,
ınsallah bebısın ısaretıdır bunlar
Bana bugünki daha koyu gibi geldi sankiGünaydın canlar
Bugün ki test de aynı gibi. Bakalım iki gün daha yaparım regl gelmezse igne günü hariç 10gun.
Özgürlüklerine aşırı düşkün ve dediğim dedikler bence. Bende ikizlerim ve ikizlerin en zıt burcu yaymış halimi sen düşünYay Burcu nasıl çevremde hiç yay yok
Bende senin gibiyim canım. İlk denemede hamile kaldım ama Aralık ayında 10 haftalık kürtaj oldum. Ocak ayı ilk regliyi bekledik doktor daha sonra korunmayın dedi. Şubat ayında ilk denemede yine oldu ama oda kimyasal ile sonuçlandı. Geçen ayı boş geçtik bu ay bekliyoruz bakalım. Nedense çok umutsuzumBizim de 3 desek olur. İlk denememizde Hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı. Şimdi düşükten sonra 2. Aydayız. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Senin çizgi koyulaşıyor ama canım. İğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmiyor mu?inşallahh öyledir kuşum,
cok emın olamıyorum ıkı gun daha test yapcam bakalım hıc cızgı cıkmaması lazım yarın 11 gun cunku
Ben akıntıyı çözdüm galiba progesteron sonucum çıktı 27 imiş ondan kaynaklı heraldeBugün yine akıntım fazla. Eğer hamile isem akıntıyı kesin hamilelik belirtisi sayabilirim
Çatlamadan sonra 1 kez yeterli zaten kuzum yumurta 12 saat yaşıyoKızlar ben çatlamadan sonra sadece 1 kez degerlendirdim az mi yaa
Diğerleri bendede var ama kan varsa yerleşme olabilir canımKızlar ne olabilir bu nedir biriniz akıl versin bana. Dün sabah regl agrisi gibi ağrım oldu öğlene kadar devam etti akıntıyla beraber. Bu sabahta aynı şekilde devam ediyor şiddetli degil ama kendini baya baya hissettiriyor. Az önce lavaboya gittim ve ic camasirim su gibi ıp ıslak ve beyaz akıntım olmuş öyle az degil baya baya ilk kez bu kadar geldi. Birde nasıl tarif etsem lastik gibi akıntı olmuş kahverengi renginde ve içinde açık kırmızı kan var. Yani böyle lastik gibi uzayabilen bir akıntı katı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Gecen hamileliğim de 13. Gün yerleşme kanaması olmuştu onda da kılcal damar gibi kırmızılık vardı. Bugun yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Hahhaha olsun olabildiği kadar yumurta boğulsun varsınÇatlamadan sonra 1 kez yeterli zaten kuzum yumurta 12 saat yaşıyo
kuzum 2 seneyı gectı,Canım sen ne zamandır deniyordun neden çatlatma tedavisi oldun herhangi bir sorun varmıydı
inşallaahh öyledir canımmBana bugünki daha koyu gibi geldi sanki
Yaa hadi bakalım kuzum inşallah bebiş geliyordur artıkkuzum 2 seneyı gectı,
esımde sperm azlıgı ve hareket sorunu vardı baya duzeldı ama ıste nasıp olmamıstı
ıkı saılama denedık kasım ve aralıkta , ılkı kımyasal oldu
tup bebek oncesı bıde yumurta takıbı deneyelım dedım :)
ınsallah koyulasır gunden gune kuzumSenin çizgi koyulaşıyor ama canım. İğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmiyor mu?
canım benım ınsallaahhh ya,Yaa hadi bakalım kuzum inşallah bebiş geliyordur artık
Amin kuzum Amin bende üç buçuk yıldır bekliyorumcanım benım ınsallaahhh ya,
Rabbım kımseyı evlat hasretı ıle sınamasın,
saglıkla hayırla nasıp etsın
canım yaaa, Amınnn ınsallahhh kuzummAmin kuzum Amin bende üç buçuk yıldır bekliyorumşu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah
Evet katı lastik gibi bi açık kahverengi akıntı geldi içinde açık kırmızı kan vardı. O kadar ama devamı gelmediDiğerleri bendede var ama kan varsa yerleşme olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?