- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #3.461
Ayyy inşallah ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorumAyy bebiş o bebiiiiş mesela benim 1 haftadan sonra hiç öyle yoğun akıntım olmaz. Regle doğru yoğunlaşan akıntıya gebelikten derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah ilk kez böyle bir akıntı yaşıyorumAyy bebiş o bebiiiiş mesela benim 1 haftadan sonra hiç öyle yoğun akıntım olmaz. Regle doğru yoğunlaşan akıntıya gebelikten derler
Canım yerleşme olabilir, doktoralar yerleşme kanaması için yumurtlamanın 6 ile 14. günleri arasında gerçekleşir diyorlar sen pozitif düşünKızlar ne olabilir bu nedir biriniz akıl versin bana. Dün sabah regl agrisi gibi ağrım oldu öğlene kadar devam etti akıntıyla beraber. Bu sabahta aynı şekilde devam ediyor şiddetli degil ama kendini baya baya hissettiriyor. Az önce lavaboya gittim ve ic camasirim su gibi ıp ıslak ve beyaz akıntım olmuş öyle az degil baya baya ilk kez bu kadar geldi. Birde nasıl tarif etsem lastik gibi akıntı olmuş kahverengi renginde ve içinde açık kırmızı kan var. Yani böyle lastik gibi uzayabilen bir akıntı katı. Yerleşme kanaması olabilir mi? Gecen hamileliğim de 13. Gün yerleşme kanaması olmuştu onda da kılcal damar gibi kırmızılık vardı. Bugun yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Ahhahhsc romantik film izleyinnnnKızlar bu son dört günün ovu testleri. 3.sirada ki dün 4.siradaki gibiydi sonra soldu bugün de böyle. Ben adamı nasıl kandirsam bugün acaba
Sen bu ara farklı bisey mi yiyip içiyorsun diyor
Oooo miss gibi yumurtlama olmuşKızlar bu son dört günün ovu testleri. 3.sirada ki dün 4.siradaki gibiydi sonra soldu bugün de böyle. Ben adamı nasıl kandirsam bugün acaba
Sen bu ara farklı bisey mi yiyip içiyorsun diyor
Hadi hayırlısı bakalim Akıntı ne zaman başladı?
İnşallah öyledirCanım yerleşme olabilir, doktoralar yerleşme kanaması için yumurtlamanın 6 ile 14. günleri arasında gerçekleşir diyorlar sen pozitif düşün
Çok erken canım sakın modunu düşürmeBembeyazzz bat 6 nisan normal dimiii umutlarımı tüketince kötü oluyorum azıcık moral alayım
inşallaahhh vardır kuzum, yarın en cıkcak bakalım cuma kan verırım eger kı koyulasır sa.Canım bence bebiş var yaa çünkü gün gün silinirdi olmasaydı bence hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz aslında kan da versen olur artık ya
Kışın soğuğunda dekolte giymekten ya zatürre ya siyatik olacagimAhhahhsc romantik film izleyinnnn
Günaydın kuzum senin çizgiler gün geçtikte belirginleşiyor sanki. İğne etkisi geçip bebekten dolayı koyuluk artıyor olabilir inşallah.Günaydın canlar
Bugün ki test de aynı gibi. Bakalım iki gün daha yaparım regl gelmezse igne günü hariç 10gun.
kuzum senın yumurtlama ne zamandı ?Ah benim sabırsız kardeşlerim ben de sizler gibiyim iki ayda 24566467 milyon test yaptım neyse ki Rabbim acıdı da iflas etmeden pozitifi gördüm adete ne kadar kaldığının öneminden çok çatlama tarihi önemli eğer biliyorsanız 10 gün sayın sonra test yapın yoksa asla çıkmıyor.. ben kanımı 0.5 iken verdim iki gün sonra baktım 2 dedim ki ahaaa yakaladım seni dün ise 8,18 çıktı Darısı başınıza sabırlı olun bi 10 güncük
inşallahh öyledir kuşum,Günaydın kuzum senin çizgiler gün geçtikte belirginleşiyor sanki. İğne etkisi geçip bebekten dolayı koyuluk artıyor olabilir inşallah.
Oğluşumun doğumu da aralık. Yine bir bebişim olsa ve aralıkta doğsa istiyorum. İkisi de yay olcak olursa eğer. Eşimde yay. Evde 3 yay ile kopardım artık :dAminnn canım hepimize uğurlu gelsin Aralık anneleri topigi açalım artık inşallah
Ay yok artık ahahahahaggNeeeeyyyyy kız napıyorsunuz üstüste ilişkide içerdeki spermleri pompa gibi geri çıkarılıyor diyorlar hep
ayyy ınsallaahhh bebıs yerlesıyordur yaaaKızlar sabahları adet ağrısına benzer ağrım oluyor ama gün içinde geçiyor, tam tarif edildiği gibi akıntım da devam ediyo özellikle sabahları çok fazla. Son 9 gün kaldı test yapmaya
kuzum benımde sıvılce var yuzumde hormonlarla alakalı olabılır ,Kızlar benim de dün bel ağrım başladı bata bir hafta var normalde battan 2-3 gün önce başlar bugün de sabah kalktım baktım ki yüzümde devasa kocaman bir sivilce. Daha önce hiç böyle çıkmamıştı şok oldum neye yorsam onu da bilemedim, karnımın alt tarafında ara ara ağrı batma oluyorrrr Allah ımmmm hadi hayırlsııı
İnşallahayyy ınsallaahhh bebıs yerlesıyordur yaaa