Evet 8 haziranda oldum.en zor anı transfer sonrası beklemekmiş. Çok zor gerçekten insan kendinde belirti arıyor sürekli bulamayınca şimdiden negatif düşünüyorAaa transfer oldun mu hadi hayırlı olsun, güzel sonuç alırsın inşaallah
Kesinlikle katılıyorum . Aynı durumdayim . Bekleyiş süreci beni çok gerdi . En zor kısmı buymus .Evet 8 haziranda oldum.en zor anı transfer sonrası beklemekmiş. Çok zor gerçekten insan kendinde belirti arıyor sürekli bulamayınca şimdiden negatif düşünüyor
Bak canım vücutta yaşanan veya yaşanmayan tepkiler belirti değildir. Tamamen ilaçların yarattığı etkilerdir. O yüzden vücudunu dinleme hiç, aklına kötü şeyler getirme. Farkındaysan herkes aynı vücut tepkilerinden bahsediyor. Haa çok ekstra değişik tepkiler yaşarsan onu bilemem. Kişiden kişiye değişiyor çünkü. En güzeli kan testi. Kan testinden önce de eğer çizgi çıkarsa, her gün test yapıp koyulaşma olup olmadığına bakmakEvet 8 haziranda oldum.en zor anı transfer sonrası beklemekmiş. Çok zor gerçekten insan kendinde belirti arıyor sürekli bulamayınca şimdiden negatif düşünüyor
Bütün gün kasıklarımd bi sızlama olsada içim rahatlasa diye bakıyorum kafayı yedim bende belirti yok diye. Aslında çoğu şey progestanın yan etkileri ama kasıklarımda o kadar rahat ki regl olcağımda bile böyle değildim. Bazen saçma saçma şeyler düşünüyorum transfer düzgün olmadımı diyeBak canım vücutta yaşanan veya yaşanmayan tepkiler belirti değildir. Tamamen ilaçların yarattığı etkilerdir. O yüzden vücudunu dinleme hiç, aklına kötü şeyler getirme. Farkındaysan herkes aynı vücut tepkilerinden bahsediyor. Haa çok ekstra değişik tepkiler yaşarsan onu bilemem. Kişiden kişiye değişiyor çünkü. En güzeli kan testi. Kan testinden önce de eğer çizgi çıkarsa, her gün test yapıp koyulaşma olup olmadığına bakmak
Dördüncü günden sonra zaman dursun istiyorum artk her gece bir gün daha bitti ben o kan sonucuna nasıl bakıcam modundayım. Ama burda yalnız olmadığımızı görüyoruz birbirimze destek oluyoruz çok şükürKesinlikle katılıyorum . Aynı durumdayim . Bekleyiş süreci beni çok gerdi . En zor kısmı buymus .
Ay şu an yalnız olmadigimi farketmek bile çok iyi geldiDördüncü günden sonra zaman dursun istiyorum artk her gece bir gün daha bitti ben o kan sonucuna nasıl bakıcam modundayım. Ama burda yalnız olmadığımızı görüyoruz birbirimze destek oluyoruz çok şükür
Merhaba aklım sizde birkaç gündür merak ettimçok haklısın :)
merhaba, kese muayenesi oldum çift kese göründü kalp atışı da dinledik biri net duyuldu diğerinde atış gibi değilde cılız cızırtı gibi duyuldu cumartesi yine gideceğim bakalım ne olacakMerhaba aklım sizde birkaç gündür merak ettim
Kese muayenesi oldunuz sanırım gözünüz aydın
İkiz mi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahmerhaba, kese muayenesi oldum çift kese göründü kalp atışı da dinledik biri net duyuldu diğerinde atış gibi değilde cılız cızırtı gibi duyuldu cumartesi yine gideceğim bakalım ne olacak
nasıl uzun süre devam etmez dedi anlamadım biri geriden gelir anlamında mıHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Biri hep diğerinden geride oluyor ikizlerin aynı gitmiyor
Ben de ikincinin kalp atışını bir hafta sonra duymuştum
Birinin kalp atışını dinlerken diğer Kese boştu mesela doktor uzun bi süre ikiz devam etmez dedi
Benimkilerden birinin kalp atışını 9.hafta duyduknasıl uzun süre devam etmez dedi anlamadım biri geriden gelir anlamında mı
bana da doktor şimdilik kimseye söyleme ikiz olduğunu ne olur ne olmaz dedi muallakta kaldım
Hayırlısı olsun inşallahmerhaba, kese muayenesi oldum çift kese göründü kalp atışı da dinledik biri net duyuldu diğerinde atış gibi değilde cılız cızırtı gibi duyuldu cumartesi yine gideceğim bakalım ne olacak
Seninde hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahHayırlısı olsun inşallahbenim tek kese tek kalp atışı var.
Grçen sene ben de 4 mayısta çift embriyo transferi olmuştum 4 ocakta doğdular bi kız bi erkek inşallah sizlerinki de benimki gibi güzel olur. Sayfadaki herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsinmerhaba, ben de 4 mayıs ta 2 embriyo transfer oldum 5.gun embriyoları, suan kullandığım ilaçlar estrofem günde üç kere, progestan fitil, oscapar günde bir defa göbekten, 2 günde bir de prolutex yine göbekten vuruluyorum. ve evet, estrofem i bu hafta depolara dağitacaklar, o yüzden eşim bu ilacı karaborsa buldu yurtdışı menşeili.
İlk zamanlar bende rahat itiyordum fitili sonra şişlik oldu çok ileri itemedim ama şimdi yine itebiliyorum. Yine açıldı normal mi acaba değilmi bilemedimZamanla şişlik oluyor evet ilk zamanlarda koyarken daha derine itebiliyordum. Şimdi baya bir şiş ve zorlanıyorum
Gittikçe zorlaşıyor itmek. Benim ecopirin ve oksapar hariç bütün ilaçları kesti doktorum biraz rahatladım artık midem mahvolmuştu ilaç içmekten.İlk zamanlar bende rahat itiyordum fitili sonra şişlik oldu çok ileri itemedim ama şimdi yine itebiliyorum. Yine açıldı normal mi acaba değilmi bilemedim
Çok şükür benimde pozitif sonucum benim doktorumda oksaparı kesti sadece diğerlerine devamGittikçe zorlaşıyor itmek. Benim ecopirin ve oksapar hariç bütün ilaçları kesti doktorum biraz rahatladım artık midem mahvolmuştu ilaç içmekten.
Hayırlı olsun. İlerleyen haftalarda keser belki onları da.Çok şükür benimde pozitif sonucum benim doktorumda oksaparı kesti sadece diğerlerine devam
MaşallahGrçen sene ben de 4 mayısta çift embriyo transferi olmuştum 4 ocakta doğdular bi kız bi erkek inşallah sizlerinki de benimki gibi güzel olur. Sayfadaki herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsin
Ay hadi Allah gönlüne göre versinMaşallahAllah sağlıklı uzun ömürler versin inş. Amin çok Tşkler benimde bugün çift embriyo transferim var bekliyoruz heyecanla alacakları saati