2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Teşekkür ederim. Aslında sizden okudum diye yaptım bu sabah. Su oda sıcaklığındaydı ısıtmadım. Hatta smoothie şeklinde yaptım 3 gün kurusu 2 bardak su yarım salatalık biraz nane ve limon sonra bızzt. Kestane balı ve karnıyarık otu tozu ile karıştırıp içtim henüz bir hareketlenme yok ama devam edicem buna.
Sizinki baya komplikeymiş. Ben normal bal ılık su şeklinde yapıyorum. Aslında tüp bebekte değil bildim bileli yaparım tuvalete çıkmakta zorlandığım zaman

Kızlar merhaba benden bı gün önce yani 25 Mayıs transfer olan arkadaşım dün silik görüp kan vermişti 11.11 çıkmıştı değeri 24 saat sonra tekrar yaptırmış bugün 6. Gününde 26.34 çıkmış değeri hastaneye dememiş test yaptım diye iyimi değeri

Kızlar merhaba benden bı gün önce yani 25 Mayıs transfer olan arkadaşım dün silik görüp kan vermişti 11.11 çıkmıştı değeri 24 saat sonra tekrar yaptırmış bugün 6. Gününde 26.34 çıkmış değeri hastaneye dememiş test yaptım diye iyimi değeri
İnşallah katlanarak devam eder. Katlanması önemli diye biliyorum

Çok erken olduğu için değer düşüktür diye düşünüyorum. İnşallah katlanarak artarsa zaten 12.güne geldiğinde epey yükselmiş olur.

Kızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadı 🥺🥺 Antep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz
İlac bulabildin mi canım ne yaptın? Ben estradiol alıyorum o da östrojen hormonu, gunde 3 tane içiyorum sabah-ogle- aksam

Söyle ki Güneydoğunun büyük tüp bebek merkezi burda hep tüp bebek için gelenler var neden bilmem hep az bu ilaç
Aslında muadil leri çok olan bi ilaç. Hem de ucuzlar. Cyclo progynova nın içindeki beyazları kullanıyorum bende. Mesela neden bunu vermiyorlar. Yada fitil de neden progestan fitil değil de lutinus veriyor. Etken madde içeriği aynı, ama yine 6 kat falan daha pahalı lutinus. İlaç şirketleriyle olan anlaşma mı yoksa bi şekilde bunlar daha mı kaliteli kuşkular.. Kuşkular.. Kan sulandırıcı iğneyi de eczacımız uyardı sağolsun aile hekimine yazdırın diye, 50 60tl bir şey ödedik o sayede. Tedavigördüğüm merkez hiç söylemedi direkt alsaydık 450tl gibi bir şeydi.

Kızlar yaa ben pozitifi öyle içimde hissettimki dayanamayıp ewde test yaptım maalesef negatif ☹️7.gün bugün…aramızda var mı bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören?

Kızlar yaa ben pozitifi öyle içimde hissettimki dayanamayıp ewde test yaptım maalesef negatif ☹️7.gün bugün…aramızda var mı bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören?
Daha erken canım ya idrara sonra karışıyor sen direk kan ver Rabb'im nasip etsin inşallah 🖤

X