- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 34
Benim astigmatım var çok iyi odaklanamıyorum ama üsttekinde yakınlaştırınca bir çizgi mi var bana mı öyle geldi. Çok dikkatli bakınca iyice karıştı gözlerimBı bakın hele kızlar 6. Günü tranferinin
Eki Görüntüle 3075536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim astigmatım var çok iyi odaklanamıyorum ama üsttekinde yakınlaştırınca bir çizgi mi var bana mı öyle geldi. Çok dikkatli bakınca iyice karıştı gözlerimBı bakın hele kızlar 6. Günü tranferinin
Eki Görüntüle 3075536
Alttakini çok net göremiyorum var yok gibi ama usttekinde sanki ikinci çizgi var gibi hadi hayırlısı bakalimBı bakın hele kızlar 6. Günü tranferinin
Eki Görüntüle 3075536
11.11 çıkmış değeri aradı biraz önce iyi mi diyor Allah'ım hepimize de nasip etsinAlttakini çok net göremiyorum var yok gibi ama usttekinde sanki ikinci çizgi var gibi hadi hayırlısı bakalim
Ama daha süresi dolmamış yaaa beklesin biraz bence kendi kendini üzmesin yoktan yere…11.11 çıkmış değeri aradı biraz önce iyi mi diyor Allah'ım hepimize de nasip etsin
Bence çok iyi bı değer dedim çünkü daha Yeni kana hormon veriyor 6. Günü daha dedim sevindi valla Allah bize de yaşatsın ama kucağımıza alma sevincini en önemlisiAma daha süresi dolmamış yaaa beklesin biraz bence kendi kendini üzmesin yoktan yere…
Aynı gün transfer olmuşuz. Bana da estrofem vermedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzMerhaba bende yeni katildim araniza bugun transfer oldum ama aklima takildi bana estrofem vermedi doktor tam olarak ne icin kullaniliyor
Aa C Capanin Gururu Teyom nasılsınAynı gün transfer olmuşuz. Bana da estrofem vermedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Hııı tamam o zaman ben çok anlamıyorum o yüzden olumsuz algıladım…Amin inşallahhh sağlıkla isteyen herkese nasip etsin bizimle birlikte…Bence çok iyi bı değer dedim çünkü daha Yeni kana hormon veriyor 6. Günü daha dedim sevindi valla Allah bize de yaşatsın ama kucağımıza alma sevincini en önemlisi
Silik çizgi mi var , inşallah tutunmuşturDosya büyük diyor
Rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyormuş belki ihtiyacınız yoktur ya da muadilini wermiş olabilir…Aynı gün transfer olmuşuz. Bana da estrofem vermedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun canım. Benim tek transfer. Iyiyim Hamd olsun. Sen nasılsın
Durduk yere kafayı taktım nedense.Rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyormuş belki ihtiyacınız yoktur ya da muadilini wermiş olabilir…
Kaçıncı gün embriyosu ve bugün transfer sonrası kacinci günü11.11 çıkmış değeri aradı biraz önce iyi mi diyor Allah'ım hepimize de nasip etsin
Sağol canım hayırlı olur inşallah hepimiz için.Hayırlı olsun canım. Benim tek transfer. Iyiyim Hamd olsun. Sen nasılsın
Yoook takmayın kendinizi sakinleştirin yoksa süreç zor geçer en kötü doktorunuza endişenizi iletin…Durduk yere kafayı taktım nedense.