Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa patır patır doğumlar geliyoGünaydın ,öbür gruptada bir arkadaşın suyu gelmiş ctesi doktor kontrolü varmış,hastane cantası hazırlamıstm ama hastane cantasına gerek kalmadı diyor..böyle bi durumda yinede götüreceklerimiz yok mu? Bilmek acısından hazırlıklı olalımda![]()
Olur mu, çanta gene gidecek, ha bebek kuvoze girerse ve haftası küçükse kiyafet giymeyebilir ama gene de çantasız olmaz.Hazirlamanin ,götürmenin bir zarari yok kiGünaydın ,öbür gruptada bir arkadaşın suyu gelmiş ctesi doktor kontrolü varmış,hastane cantası hazırlamıstm ama hastane cantasına gerek kalmadı diyor..böyle bi durumda yinede götüreceklerimiz yok mu? Bilmek acısından hazırlıklı olalımda![]()
Ay bu sabah biraz yürüyüşü uzatacaktim ,dedimki dur şansını zorlama .Ne bileyim bir hafta daha geçsin en azindanAaaa patır patır doğumlar geliyoheyecan bastıı allahım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
![]()
Senin ki seninle eğleniyorKızlar selam şarj aletini almadan paldır küldür hastaneye gittim akşam saat 18.30da nidicard iç demişti Doktorum bir de 21.00da iç dedi içtim. Nst aldılar yine sancı çıktı yatırdılar. İlaç ve serum tedavisi yapıldı. Daha eve yeni geldim. Yahu her günüm böyle mi geçecek anlamadım kiSize şarjım olmadığından haber veremedim. Sancım yine düzenliydi akşam. Sabaha kadar 5 kere nst çekildi. Düzelince saldılar.
![]()
Sağol canım aynen eğlensin sıpa daha doğmadanSenin kız seninle eğleniyor
Neyse hadi bir gün daha geçti, artık istediği zaman doğsun
Tekrar geçmiş olsun
resmen doğurdun sandıkKızlar selam şarj aletini almadan paldır küldür hastaneye gittim akşam saat 18.30da nidicard iç demişti Doktorum bir de 21.00da iç dedi içtim. Nst aldılar yine sancı çıktı yatırdılar. İlaç ve serum tedavisi yapıldı. Daha eve yeni geldim. Yahu her günüm böyle mi geçecek anlamadım kiSize şarjım olmadığından haber veremedim. Sancım yine düzenliydi akşam. Sabaha kadar 5 kere nst çekildi. Düzelince saldılar.
![]()
Ay biz de doğurdu diye senaryolar yazdık burdaKızlar selam şarj aletini almadan paldır küldür hastaneye gittim akşam saat 18.30da nidicard iç demişti Doktorum bir de 21.00da iç dedi içtim. Nst aldılar yine sancı çıktı yatırdılar. İlaç ve serum tedavisi yapıldı. Daha eve yeni geldim. Yahu her günüm böyle mi geçecek anlamadım kiSize şarjım olmadığından haber veremedim. Sancım yine düzenliydi akşam. Sabaha kadar 5 kere nst çekildi. Düzelince saldılar.
![]()
Valla dursun diye gecelik 800 TL yatırım yapıyorumresmen doğurdun sandıkburayı boş bırakmayın arkadaşlar, aile gibi olduk
iyi olmanıza sevindm senin kız böyle böyle duracak gibi.
Valla canım aha daha demin resmen kalp krizi geçiriyorum sandım bir anda kalbim çarpıntı yaptı ortada bişey de yok. Tansiyonum fırladı sandım bi ölçtüm 9-4 tansiyon ama nabzı 151 çıktı. Dinlendim bir daha ölçtüm 130 a düşmüş nabzım. Biraz daha dinleniyorum. Bebe beni ecelsiz götürecek valla bu neAy biz de doğurdu diye senaryolar yazdık burdason zamanlar hep bir olaylı canım. Napalim. Senin minnoş da aceleci, zor durduruyorlar
biraz daha dayansin da, sen stres yapma. Stres oldukça o da daha çok hissediyordur. Öyle ya da böyle. Hâlâ seninle büyümeye devam ediyor bak bu güzel
❤
Sen öyle oldukça o da daha çok çıkmak için çabalar bakValla canım aha daha demin resmen kalp krizi geçiriyorum sandım bir anda kalbim çarpıntı yaptı ortada bişey de yok. Tansiyonum fırladı sandım bi ölçtüm 9-4 tansiyon ama nabzı 151 çıktı. Dinlendim bir daha ölçtüm 130 a düşmüş nabzım. Biraz daha dinleniyorum. Bebe beni ecelsiz götürecek valla bu ne![]()
Yok tatlım vallahi sabah bişeyim yoktu bir anda ortada bişey yokken ağzımda attı resmen kalbim. Çarpıntı tuttu. Ben de anlamadım. Aynen canım 41 gün kaldı benim de 10 Mayıs inşallah 10 mayısa kadar sabrederse LaçinSen öyle oldukça o da daha çok çıkmak için çabalar bakçok şükür iyi bebeğin. O ciğer geliştiriciler de çoktan ise yaramıştır. Olası bir erken gelişte bile gerçekten riskli bir şey kalmamıştır diye düşünüyorum. O yüzden rahat ol birazz
bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
![]()
Kuzumhaftası 33+2 flndır 34. Haftanın içinde arkadaş ctesi ilk kez nst ye gircekmiş birden bire evdeyken suyu gelmiş haftası küçük bu durumda neler götürmek gerekir? Kıyafet giyemez ztn di mi küveze girer bebek , ayy Allahım beni panikler basıyo hıc aklımıza getırmeyelımOlur mu, çanta gene gidecek, ha bebek kuvoze girerse ve haftası küçükse kiyafet giymeyebilir ama gene de çantasız olmaz.Hazirlamanin ,götürmenin bir zarari yok ki
Yaşadığınız şeyler hiç kolay değil iki gündür hastanelerdesiniZ,ama evham panik yapmamaya çalışın kendinizi sakin tutmaya mümkünse uyuyarak dinlenmeye sakin müzikler bebeğinizle konuşun sizi dinler sakin ol deyin oda stresss oluyor siz oldukca tekrar geçmiş olsun .. böyle böyle atlatacaksınız inşallahYok tatlım vallahi sabah bişeyim yoktu bir anda ortada bişey yokken ağzımda attı resmen kalbim. Çarpıntı tuttu. Ben de anlamadım. Aynen canım 41 gün kaldı benim de 10 Mayıs inşallah 10 mayısa kadar sabrederse Laçin![]()
Bize yüksek ihtimal sezeryan dedi doktor. 38i görsek yeter o yüzden diyorumYok tatlım vallahi sabah bişeyim yoktu bir anda ortada bişey yokken ağzımda attı resmen kalbim. Çarpıntı tuttu. Ben de anlamadım. Aynen canım 41 gün kaldı benim de 10 Mayıs inşallah 10 mayısa kadar sabrederse Laçin![]()
Ayy sukur yarabbim ses soluk cikmayinca dedik dogurdu bu seferKızlar selam şarj aletini almadan paldır küldür hastaneye gittim akşam saat 18.30da nidicard iç demişti Doktorum bir de 21.00da iç dedi içtim. Nst aldılar yine sancı çıktı yatırdılar. İlaç ve serum tedavisi yapıldı. Daha eve yeni geldim. Yahu her günüm böyle mi geçecek anlamadım kiSize şarjım olmadığından haber veremedim. Sancım yine düzenliydi akşam. Sabaha kadar 5 kere nst çekildi. Düzelince saldılar.
![]()