2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de pazartesi rapor alcam ama okul işi benim için bugün sonlanmıştır. Artık evde dinlenip Allah’ın izniyle bebeğimizi büyütüp doğurmak

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

Bazen diyordum yemiş olmak için yedikten sonra bir anlamı olur mu diye oluyormuş demek
Ay doğacaklarda beraber tartılacağız

Her zaman kullanmıyorum ayda bir falan belki bi araştırayım

Ben 25 . Haftada çıkacağım dönem bittiği zaman.İdare olur dedi.Dilekçe yazılacak bir de doktordan 25 haftalık hamileliği bildiren rapor alıp idareye teslim edeceğiz

Arkadaşlar mutlu yıllar 22. Haftada detaylı ultrason yaptıran var mı yaptıran varsa nasıl oluyor lütfen bilgi verirmisiniz rica etsem ? Doktorun peritonoloji uzmanı gelicek onunla bakıcaz dedi ücreti mukabilin de !

Arkadaşlar mutlu yıllar 22. Haftada detaylı ultrason yaptıran var mı yaptıran varsa nasıl oluyor lütfen bilgi verirmisiniz rica etsem ? Doktorun peritonoloji uzmanı gelicek onunla bakıcaz dedi ücreti mukabilin de !
Merhaba perşembe günü 22+1de yaptırdım. Perinatoloji doktoru ultrasonda bebeğin her yerine bakıyor kalp, organlar, yüz, damarlar, eller, ayaklar, parmak sayıları, kordon, bebeğin suyu vs. oluşan her şeye bakıyor bebeğin duruşuna göre uzun sürebiliyor. Bebek dışında rutin plasentaya ve rahim ağzı uzunluğuna da bakıyor.

Kızlar selam
İlk haftalarımızda buradan biri bir deftere ihtiyaç listesi hazırlamıştı sayfalarca, aradım taradım bulamadım fotoğrafını da çekmemişim elinde olan var mı ya da mesajımı görüyorsa tekrar atabilir mi kimdi o sistematik çalışan
L Larissa cım sen olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…