2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Rota aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Doktorumuz bize bahsetti sağlık bakanlığı yapmıyormuş ücretliymiş ama tavsiye etti
Ben kesinlikle yaptiricam evet çok pahalı sanırım tek aşı 600_700 civarında olmuş ve çift aşı yapılıyor, ben oğluma yaptirmistim sonra bizim burda salgın oldu 2_3 yaslarindaydi etrafımızdaki aşisiz tüm çocuklar 3_4 gün hastanede yatti biz çok şükür Bi serum yedik evet benim oglumda ağır geçirdi çünkü çok ağır bi hastalık aşı tamamen korumuyor zaten ama dozunu azaltıyor diğer çocukları görünce iyiki yaptirmisim demiştim

Ay biz sariliktan cok perisan olduk hastanelerde o yuzden mumkun oldugunca az gitmek istiyoruz artik
Sarılıktan bizde yattık. Şurda hastaneden ayağımızı keseli 8/9 gün olmuştur. :) Birde troidimiz yüksek bizim. Onun takibi için de gidiyoruz. Anlamadım bize niye 15 günlük dediler göze devlet hastanesinde göz randevusu bulmak imkansız zaten. Birşey sorucam, bize kardiyolojiyede gidin dendi. Siz gidecek misiniz ?
Erken mi doğmuştu
Hayır sanırım grubun haftası en geç doğan bebeği. 41+1 de geldi. Hatta gelmedi, 14 saat suni sancı çekip sezeryana alındım

Yani sarılık falan çıksa söylerler miydi
Sariliga ayri bakiliyo cnm
Topuk kani zeka ile ilgili olan
Dogum yaptigin hastane cagiriyor sarilik icin
Biz 5 gunluk olunca gittik test yapildi 7 cikti ama dedigin gibi yuzu gozunununbeyazi acayip sariydi
O cok normal her cocuk illaki olur sarilik sma yuksek olmamasi lazim tabi bizede dr kollari sararirsa getirin dedi
Bizde artmadi ama yuzundeki sariligi cok gec atti halada war yuzu biraz sari

Cok gecmis olsun cnm her dogum kendine has bi mucize
Seninkide tam bi mucize gibiymis hakkaten rabbim mucizeleri hayatimizdan eksik etmesin

Rota aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Doktorumuz bize bahsetti sağlık bakanlığı yapmıyormuş ücretliymiş ama tavsiye etti
Ben yaptircm cnm kanli ishale karsi bi asi tawsiye ederim yoksa her cocuk illaki ishal oluyo tehlikeli bi durum haline gelmesindense asi sart

Canim deneyeyim bu soylediklerini , kahve iciyorum gunde 200 ml ictim yeterli mi ? Suyu ne kadar icmem gerekiyor? Ben boyle bir agri gormedim hayatimda mahvoldum
Kuzum seni çok iyi anlıyorum inan doğum sonrasında bende o baş ağrısını çektim ve sırf korkum sezeryan dan çok o baş agrısıydı bunda da bana 3 litre su kesin iç diyodu hem sütüde su artırıyor biliosun kahve için bişey demedi kuzum yanlış yönlendirme yapmayayım ben 45 derecelik açıyla yatınca agrım olmadı ondan günde 2 bardak kahve içtim yine de ama..

Oo gittik biz biz o kadar cok hastanedeydik ki cocuguma her turlu tahlil yapildi. Sekerim vardi benim kardiyolojiye o yuzden yonlendirdiler. Eko cekildi iyi cikti cok sukur. 1 yasindayken bi daha baktirin dediler. Oyle zor bi islem degil ultrasonla kalbine bakıyor. Kisa sureli.

Troid bizde de 7 cikmisti yuksek 1 hafta sonra tekrar bakalim dediler. 1 hafta sonra 3e dusmustu. Sizinde duser insallah.

Cocugumdan defalafca kan alindi. Idrar tahlili yapildi. Eko cekildi. Akciger filmi cekildi. Covid testi bile yaptilar. O yuzden artik biktim hastaneye gitmek istemiyorum mümkün oldugunca. Bugun 1 aylik kontrolune goturecegim ozel bi muaynehaneye goturecegim esim ona bile gitmeyelim dedi artik o kadar bikmis ki ama icim rahat etmez aylik kontrolune goturecegim. Hastane sayilmaz orasi

Bizim değerimiz 36 malesef. Çocuk endokrinoloji doktoruyla devam edebiliriz. 1 aylık randevumuzda belli olacak. İnşallah düşmüştür bizimde bakayım kardiyoloji ye sıra bulursam aylık randevumuzda bende göstereyim.

Kızlar ocean marka d vit kullanıyoruz. Nasıl oldu anlamadım ama çubuğu 1 kez sıktım. İçindeki tüm damla boşaldı yaklaşık 13 damla kadar. Sırtını çevirip vurdum çok az bir kısmı tükürükle çıktı.NKızım daha 23 günlük birşey olur mu doktora yada acile götürmeli miyim

Hiç fikrim yok, doğum yaptığınız hastaneyi arayıp sorma şansı var midir

Amiin Allah razı olsun bugün senin dediğin advictor labor egzersizi yaptım sen iki gün sonra doğurmuştun darısı bana çok geçmiş olsun epiduralin bu derece baş ağrısı yaptığını bilmiyordum

Kızlar merhaba, doğum üzerinden nerdeyse bir ay geçti ve ben eski enerjime dönemedim. İki gündür kısa yürüyüşe çıkıyorum pusetle, on dakika içinde yoruluyorum.evde bebeğimle hep oturur vaziyette ilgilenmek istiyorum, ayakta yoruluyorum. İlk on beş gün aşırı az uyudum, sanırım bununla ilgisi olabilir. Bir de beslenme açısından pişmemiş taze sebze-meyve yemiyorum gaz yapmasın diye hastanede verilen diyet kapsaminda, ama emzirince şekerli şeylerden yiyorum abartmadan. Ağzım boş durmuyor.. Evde bir buçuk kilo aldım ne yazık ki dikkat etmezsem daha da alacağım gibi. Enerjim çok düşük hareketsizlikten bence..sizler nasılsınız.

Merhabalar. Bebeğim 20 günlük oldu. Bir kaç gündür yüzünde sivilceler çıkmaya başladı bunun için doktora gitmeme gerek var mı? Kendiliğinden geçer mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…