Bilgi almak icin okuyan varsa kendi dogum hikayemi de yazmak istiyorum.
40-4 te suyum geldi fakat sancilarim duzenli degildi nst de 70 ti en yuksek sancim duzensiz sekilde ortalama 7-10 dakikada 1 di malesef hastaneye ilk gittigimde suyum geldikten 3 saat sonra sabah saat 8 de sadece 1 cm idi .
Oglen 2 ye kadar sanci cektim aciklik sadece 2 cm oldu.. sonra 8 e kadar hala 2 cm.
Cok yorulmustum suni sanci istedim Allah kimseyi mecbur etmesin saat 10 da suni vermeye basladilar 1 e kadar dayandim ve artik epidural istedim ( malesef) epidural yapildi sabah 4 e kadar suni sanci verilmeye devam etti ve aciklik hala 3 cm ye gelmisti..
Suni sanciyi kestiler ve kendi sancilarim ile 2 saat daha bekledik ve umudu kesmistim artik sezeryan olacagini bekliyorduk doktor son kez kontrol ediyorum dedi ve aciklik 2 saat icinde 10 cm olmustu o an ki duygularimi mucizeyi anlatamam.
Hemen doguma hazirlandim ve dogumum sadece yarim saat surdu Ikinmak cok onemli mutlaka ikinma basil olur videosunu izleyin Dr. ban Ciftcinin
9. Ikinmamda bebegim kucagimdaydi birlikte 28 saat suren acili yol bitmisti
.
Simdi ise tek skntim epidural sesbiyle inanilmaz bas agrim var tarifi yok Allahim bu surecleri yasayan herkese sifa versin yardim etsin..