Bizde de oldu aynı durum, anne sütüyle geçen hormonlar yapıyormuş. Geçer dendi, bir şey yapılmasina gerek yokmuş. Bu hafta hafifledi. Banyo çok yaptırmayın yazıyor internette, gün aşırı yapılabilir ama her banyoda şampuan yapılmasinmis.Merhabalar. Bebeğim 20 günlük oldu. Bir kaç gündür yüzünde sivilceler çıkmaya başladı bunun için doktora gitmeme gerek var mı? Kendiliğinden geçer mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bize doktorumız Nutrigen Neowind damla önermişti günde 8 damla, o mu işe yaradı bilmiyorum ama bebişin gaz sorunu şükür kalmadı . Genelde gece uyumadan once veriyorum.Uykusuz bir geceden günaydın arkadaşlar. Gündüz iyiyiz ama gece 12den sabah 7ye kadar gaz sancısı ile uyku yok. Sab simplex ve biogaia kullanıyorum gece bu ilaçlar neden fayda etmezGaz için etkili bir çözüm tavsiyesi olan var mı?
Sordum, doktoru 12 saat gözlem altında tutun huzursuzluk vs olursa getirin dedi. Allah'ıma şükürler olsun sorun olmadı. Silikon mama kaşığına damlatıp o şekilde içirin dedi bir daha direk ağzına asla tutmam. 6 gün vermeyeceğim, 6 gün sonra tekrar 3 er damla şeklinde devam edeceğiz.Hiç fikrim yok, doğum yaptığınız hastaneyi arayıp sorma şansı var midir
Teşekkür ederim bizim 5 gün falan oldu arttı. Şimdi stabil duruyor. İnşallah geçer. Bekleyeyim bi hafta daha geçmezse doktora gideriz mecbur. Büyüklerimiz anne sütünün yağlı olmasından olur dediler, iyi bir şeymiş bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabiBizde de oldu aynı durum, anne sütüyle geçen hormonlar yapıyormuş. Geçer dendi, bir şey yapılmasina gerek yokmuş. Bu hafta hafifledi. Banyo çok yaptırmayın yazıyor internette, gün aşırı yapılabilir ama her banyoda şampuan yapılmasinmis.
Allah Allah bu söyledikleriniz genelde erken doğanlar için isteniyorSarılıktan bizde yattık. Şurda hastaneden ayağımızı keseli 8/9 gün olmuştur. :) Birde troidimiz yüksek bizim. Onun takibi için de gidiyoruz. Anlamadım bize niye 15 günlük dediler gözedevlet hastanesinde göz randevusu bulmak imkansız zaten. Birşey sorucam, bize kardiyolojiyede gidin dendi. Siz gidecek misiniz ?
Hayır sanırım grubun haftası en geç doğan bebeği. 41+1 de geldi. Hatta gelmedi, 14 saat suni sancı çekip sezeryana alındım
Doğru doğru anne sütünden geçiyor normal yani her bebekte olur ama vücudunda varsa alerji olabilirTeşekkür ederim bizim 5 gün falan oldu arttı. Şimdi stabil duruyor. İnşallah geçer. Bekleyeyim bi hafta daha geçmezse doktora gideriz mecbur. Büyüklerimiz anne sütünün yağlı olmasından olur dediler, iyi bir şeymiş bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Canim oncelikle hayirli olsun bebisin saglikla buyusun. Benim 3 kez spinal denediler olmadi genel anestezi oldum ama o 3 kez deneme yuzunden dogum sonrasi cok siddetli agrilar yasadim. Bas agrisi , hareket ettigimde başta zonklama ,kafa ugultusu maalesef 1 hafta surdu. Ölüyorum sandım, heryerim odem tutmustu. Kac kere hastaneye gittim igne yaptirmaya. Kahve ictim surekli ama bence suyu en son 5 lt ye felan cikardim o zaman gecti.Canim deneyeyim bu soylediklerini , kahve iciyorum gunde 200 ml ictim yeterli mi ? Suyu ne kadar icmem gerekiyor? Ben boyle bir agri gormedim hayatimda mahvoldum
Benim bebegimdede 20 gunlukken cikmaya basladi hala gecmedi, iki kasinin ortasindakiler kabuk bagladi. Yanaklari hafifledi ama kasinin ortasi baya kalın tabaka gibi oldu. Doktor 1 aya grcer dedi herhangi bir sey vermedi. Ben sampuan kullanmiyorum sade su ile yikiyorum bebisiMerhabalar. Bebeğim 20 günlük oldu. Bir kaç gündür yüzünde sivilceler çıkmaya başladı bunun için doktora gitmeme gerek var mı? Kendiliğinden geçer mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Benimki de oyle uyursa da 1 saat sonra uyaniyor aglayarak kalkiyor. Dun aksama kadar bi sey yiyemedim kucaktan da inmek istemiyor kolum yoruldu arfik. Aksam da harika uyudugu söylenemezArkadaslar selam , bizim bebis gibi gunduz uyumayan var mi , resmen uyutamiyorum. Annemde gitti , tek basima butun gun vıkır vıkır , gunduz hicbirsey yapamiyorum. Aksam uyuyunca yemek falan hazirliyorum ertesi gun icin
Ayy bu bebeler niye boyleeBenimki de oyle uyursa da 1 saat sonra uyaniyor aglayarak kalkiyor. Dun aksama kadar bi sey yiyemedim kucaktan da inmek istemiyor kolum yoruldu arfik. Aksam da harika uyudugu söylenemez
Selam kader ortağımArkadaslar selam , bizim bebis gibi gunduz uyumayan var mi , resmen uyutamiyorum. Annemde gitti , tek basima butun gun vıkır vıkır , gunduz hicbirsey yapamiyorum. Aksam uyuyunca yemek falan hazirliyorum ertesi gun icin
hiç kafanıza takmayın, biz rutin kontrolünde sorduk doktora, çok normal dedi. hemen her bebekte olur dedi, yağdan mı bilmiyorum ama hormon geçişi sebebiyle dedi :)Teşekkür ederim bizim 5 gün falan oldu arttı. Şimdi stabil duruyor. İnşallah geçer. Bekleyeyim bi hafta daha geçmezse doktora gideriz mecbur. Büyüklerimiz anne sütünün yağlı olmasından olur dediler, iyi bir şeymiş bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
ay bizimki de böyle. dün baktım hemen hemen on saat zor uyumuştur. gündüz bölük pörçük uykular, blok uyku hiç yok. o yüzden işlerimi yapamıyorum. yeni doğan 16-18 saat uyur yazıyor her yerdeAyy bu bebeler niye boyleeemzirirken ici gecip gcip duruyor ama derin uyku yok . Bnde oraya buraya atistirmalik kaseleri koydum oyle idare ediyorum kızım uyurdu 2 saat ne guzell bende o esnada kendi isimi hallederim ,isim yoksa uyurdum sutler birikirdi. Simdi uyumadigi icin hic sut birikmiyor surekli memeler ortada emzik niyetine
Ay evett sut gelmedigi icij agliyor bu sefer tam cildirmalikAyy bu bebeler niye boyleeemzirirken ici gecip gcip duruyor ama derin uyku yok . Bnde oraya buraya atistirmalik kaseleri koydum oyle idare ediyorum kızım uyurdu 2 saat ne guzell bende o esnada kendi isimi hallederim ,isim yoksa uyurdum sutler birikirdi. Simdi uyumadigi icin hic sut birikmiyor surekli memeler ortada emzik niyetine
Selam kader ortağımaynıyız canım gündüz yerimden kalkamıyorum resmen kendime bir şey hazırlayıp yiyemiyorum bile bisküvilerle geçiştiriyorum akşam 7de uykuya geçiyor hayır o değil alışkanlık yapıcak diye korkuyorum
Ben bu arada emzirirken diğer göğüsten mochi pompa ile süt sağıyorum. sonra gelen sütü kadehle veya kaşık biberon ile içiriyorum. sürekli memede olduğu için hemşire bunu önerdi, daha uzun uyur dedi. bazen işe yarıyor.Ay evett sut gelmedigi icij agliyor bu sefer tam cildirmaliksabahtan beri memede gozleri kapaniyo uyudu diyorum yatiriyorum 10 dk sonra aglayarak uyanma ve memede uyumaya devam kafayi yicem
Canim galiba alacağım mochi , lansinoh otomatik pompa var onu kullanmak cok zor emzirirken. En azindan tamamen doysun da aranmasinBen bu arada emzirirken diğer göğüsten mochi pompa ile süt sağıyorum. sonra gelen sütü kadehle veya kaşık biberon ile içiriyorum. sürekli memede olduğu için hemşire bunu önerdi, daha uzun uyur dedi. bazen işe yarıyor.
Dünden beri kuvezde yatıyoruz canım 19 la geldik şükür bugün 12 olmuş yüzü çok sarıydı gözünün içi boynu vucüdunda azdı İnş yarın bişey olmazsa taburcu oluruz kan uyuşmazlığı var kansızlığa bakılıp kan verilebilir dediSariliga ayri bakiliyo cnm
Topuk kani zeka ile ilgili olan
Dogum yaptigin hastane cagiriyor sarilik icin
Biz 5 gunluk olunca gittik test yapildi 7 cikti ama dedigin gibi yuzu gozunununbeyazi acayip sariydi
O cok normal her cocuk illaki olur sarilik sma yuksek olmamasi lazim tabi bizede dr kollari sararirsa getirin dedi
Bizde artmadi ama yuzundeki sariligi cok gec atti halada war yuzu biraz sari
Bu grubun kızları çok nazlı. Kızlar hep geç geldi :)Ya canım anneler grupta doğurmayan bi ben kaldım benim bebiş 40+1 oldu gelmiyorsizlerden dua istiyorum sağlıkla kolaylıkla gelsin benim de kızcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?