2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaa maşallah gerçekten mucize gibi okurken duygulandım Rabbim size bağışlasın minnoşunuzu öyle hızlı açılma oluyormuş demek ki çok şaşırdım ve de umutlandım suni sancı çok mu zor ben sezaryeni pek istemediğim için bebiş kendi gelmezse suniyi isterim diye düşünüyorum. Doktorum pek normal doğum yanlısı değil ama

Canim oncelikle rabbim bir avazfa dogum bir cirpida acilma nasip etsin.
Acilma benim ki kadar uzun surmeseydi suni sancida dayanilir canim ben 4 saat dayanabildim insallah senin hemen acilma olsun .

Ama epidurali ben tavsiye etmiyorum sezeryan olacaksada genel anestszi olunmasini tercih ederim cunku yasadigim bu bas agirisi dogum sancisindan beter bugun 3. Gun gecti boyle rabbim yarina kurtaesin beni bu acidan

Canim deneyeyim bu soylediklerini , kahve iciyorum gunde 200 ml ictim yeterli mi ? Suyu ne kadar icmem gerekiyor? Ben boyle bir agri gormedim hayatimda mahvoldum

Canim deneyeyim bu soylediklerini , kahve iciyorum gunde 200 ml ictim yeterli mi ? Suyu ne kadar icmem gerekiyor? Ben boyle bir agri gormedim hayatimda mahvoldum
Su ile de destekleyin sürekli sıvı alımına devam edin bir iki güne geçer inşallah benim de oldu baş ağrıları ama geçti zamanla Allah kurtarsın inşallah

Su ile de destekleyin sürekli sıvı alımına devam edin bir iki güne geçer inşallah benim de oldu baş ağrıları ama geçti zamanla Allah kurtarsın inşallah
Canim ne kadae surede gecti iyi bisey duymaya ihtiyacim var

Babası almış 11 hazirana 35 günlük oluyor. Bende 3. Ayı bekleyelim dedim ama doktor öyle söyledi, olmadı 3. Ayda da götürürüz diyor.

Rota aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Doktorumuz bize bahsetti sağlık bakanlığı yapmıyormuş ücretliymiş ama tavsiye etti
14 haftalık olunca biz yaptırıcaz. 2 doz ağızdan alınıyormuş. Bizede tavsiye ettiler. Hatta mutlaka yapılması gerekiyor dedi doktorumuz. 2 dozu 1340 tlymiş.

Hayırlı uğurlu olsun canım, baş agrinda inşallah biran evvel geçer ben genel anestezi oldum benimde ense kökünden başlayıp omuzda pik yapıp sol koluma doğru uzanan felaket Bi ağrı oldu hatta doğumun 2. Günü kalkıp yatarken doğum yerimden daha çok ağrıyordu ve yaptırmıyordu ilk başlarda arkadaş 3 u 1 arada kahve getirmiş ondan içiyordum hiç fayda etmedi 3. Gün zehir gibi tek nescafe içtim Bi sabah Bi öğlen aşırı fark etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…