2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
kardeşin varsa bir süre gelip bir süre kalsa keşke yanında.
Biri evli biri bekar var bekar çalışıyor diğeri kendi evi ailesi var erkek kardeşlerden hayır yok zaten eşimin arkadaşı gil bizde ama o korku içimden çıkmıyor bir türlü

Grubumuz çok sessizleşti bebişlerimizi şikayet edip duruyorduk ne gereksiz meselelermiş meğerse şimdi nasıl canlarını koruruz derdine düştük Allah sen yardım et yarabbim deprem bölgesinde olanlar iyiler mi biz dün yine korkup bir yerlere sığınmaya çalıştık stresten hiç birşey yapmak istemiyoruz her an tetikte yaşıyoruz çocuğun altını değişmeyi ek gıda vermeyi unutur mu insan ben artık onu da unutuyorum

Maalesef canım insan o yitip giden canları gorunce sikayetlenmeye bilr utaniyor sag saglıklı olsun evlatlarımız hersey hallolur yerler icerler ,otururla, uyurlar .. cok sukur butun gunumuz onların ardında geciyor.
Istanbul depremi icin surekli birseyler goruyorum sosyal medyada , resmen stres,korku icindeyiz

Sehir dısında gidebilecegin biri yok mu canım , yada köy evi falan biraz daha rahatlarsin sanki

Arkadaslar bebeklerinize yumurta beyazi verdiniz mi , 1 yasımı bekliyorsunuz
Ben vermedim henüz canım ama annem ve teyzem kıstırdıklarında kek omlet ne varsa tıktıkları için yemiş oluyor bi nevi bişey olmaz artık ya çok da evhamlanmaya gerek yok en kötü pişik olur iki kabarır gıda alerjisinden bişey olmaz vermezsin bidaha

Yaa benim de aklıma düstü bi bebek keki yapayım diye , ama sarıyla kabarmaz yaa en azindan tam yumurtayla deneyim bende, icinde birsuru sey oluyor cok etkilemez belki

Ben üç dört aydır veriyorum canım bişi olmadı.Taö bilmiyorum ama alerjik bebek olmaması için artık erken aylarda veriliyormuş diye okumuştum
Ooo baya olmus , ben de ufak ufak birseylerin icinde vermeye baslayım 10 aylık olucak nerdeyse en azından alerji falan varsa da yumurtadan derim , sagolasin

Yaa benim de aklıma düstü bi bebek keki yapayım diye , ama sarıyla kabarmaz yaa en azindan tam yumurtayla deneyim bende, icinde birsuru sey oluyor cok etkilemez belki
Yok yahu koca kekte 1 yumurta olacak nekadarini yiyecek sanki çok takilmiyorum ben artik büyüdüler alerji yaparsada bisey olmaz iki pisik iki kabarir tamam.. haa dersin yaramadi bidaha vermezsin

Yok maalesef canım köyümüzdeki evin biri çökmüş öbürü hasarlı onlar bile çadır kurup oturuyor evime gidemedim cesaret edemiyorum çocukla tek kalmaya oğlum hasta yere koysam ağlıyor o da depremi hissediyor

Yok yahu koca kekte 1 yumurta olacak nekadarini yiyecek sanki çok takilmiyorum ben artik büyüdüler alerji yaparsada bisey olmaz iki pisik iki kabarir tamam.. haa dersin yaramadi bidaha vermezsin
dogru valla haklısın denicem bende canım ayy cok sukur buyuduler artık yaa , etrafta da herkes ne cabuk buyudu diyor cidden bana da çok hızlı gectii zamanı yakalayamiyoruz

Ahh çok kotu olmus canım yaa , en azindan köyde daha rahat olurdun Allah yardimciniz olsun

Gunaydin arkadaslar sizler ve bebekleriniz nasılsınız , herkes iyidir insallah
Biz daha iyiyiz cok şükür ya. En son evdeyken baya uyku problemi yasiyorduk. Sonra deprem meselesi oldu, depremi biz de baya hissettik , cok panik biri degilimdir ama üzüntü vs ona da yansıdı sanirim, kizim da asiri stresliydi. Bizjm de onceden ayarlanmis iznimiz vardi 1 hafta kayinvalidemlerdeydik. Orasi deprem bolgesinden uzak Hataydaki 6.4 u hissetmedik. Ama annemlere geldik sonra, burasi deprem bolgesi aslinda, babam gelmeyin kizim falan dedi ama benim evim de sallaniyor zaten kafamiz dagilsin dedik geldik valla. 2 haftadir kizim iyi anneanne babanne evinde. Rahatladik biraz dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…