2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Üstünü batırıyor mu önlük falan mı kullanıyorsun ya nasıl oluyor bizde et tavuk küçük küçük yapıp ağzına veriyorum
Silikon önlük takıyorum. Eline verdiğim kuru köfteydi batmadı o yüzden üstü. Yedikten sonra ellerini ağzını yıkıyorum. Kollarını sıyırıyorum bide.

Dr siz yedirseniz bile eline verin mutlaka öğrensin demişti bana. Yani hem o eliyle kendi yemeye çalışacak yiyemiyorsa bi taraftan siz yedireceksiniz demişti. O yüzden veriyorum eline kendi yiyor. Patates, köfte, taze soğan, havuç, hiç bi şey yoksa ekmek kenarı veriyorum bi güzel kemiriyo valla daha dişide yok.

gel sarılalım gardaşım bizimkide 6 ayı geçtikten snra sürünerek şimdide normal emekliyor. ayağa kalkıyor kilosuda 7,5 tu en son artık moralim bozulmasın diye tartmıyorum. farklı iki doktora götürdüm. iştehsızlığı ve kilosu ile ilgili. bütün doktorlar siz zayıfsınız babası zayıf. böyle olması çok normal zorla yedirmeye çalışmayın dedi. ve persentil %25 iz bizde %3 olmadığı sürece sorun yok dediler. salalım çocukları rahat edelim. en iyisi yoksa benm psk bozulacak :))

Bende veriyorum sürekli de ben kahvaltı yaparken rahat bırakmıyor salatalık veriyorum onu kemiriyor dediğin gibi soğan havuç elma armut falan veriyorum ama üstü batacak şeyleri eline vermedim hiç çünkü her yere sürüyor elindekini sen mama sandalyesindeyken mi veriyorsun

Kızlar üstünü örtenler için soruyorum gece yatarken bebeklerin çoraplarını çıkarıyormusunuz
Ben çıkarmak istiyorum ama gece kalktığında üşür mü acaba diye düşünüyorum sık uyanıyor her defasında emiyor diye ama böyle de bileklerini çok sıkıyor çorap

Kızlar üstünü örtenler için soruyorum gece yatarken bebeklerin çoraplarını çıkarıyormusunuz
Ben ustunu ortmuyorum, tulum da giydirmiyorum, corapta giydirmiyorum. Evin sicakligi ort.24 25 derece gozukuyor bi kere tulum giydirdim burnu tikandi cocugun , bi daha da giydirmedim birsey. Askılı cıtcıtlı body , alt ust pijama giydiriyorum canım

Ben çıkarmak istiyorum ama gece kalktığında üşür mü acaba diye düşünüyorum sık uyanıyor her defasında emiyor diye ama böyle de bileklerini çok sıkıyor çorap
Evet bende öyle düşündüğümden çıkarmıyordum dün çıkardım üşümedi çıkarayım artık
Hadi yaa amann yangınlı zaar bizim ev de öyle bi ayar tutturamadık gerci bu derece işini de anlamadım babamın evinde 22 23 derecede durulmuyo bizim ev 25 derece de olsa onunki gibi cehennem sıcağı olmuyor onunki hatalı heralde ince örtüyorum üşüyo az kalın yapayım diyorum ense terliyo ısıyı düşürüyorum gene üşüyo tulum işine giremiyorum hiç o yüzden dün çorabını çıkardım daha rahat etti anlamadım bu işi vallahi ben ince yorganla yatiyorum oglumun terinden hala cekiyoruz buda abisi gbi galiba gribimiz de hala devam 1 haftadır acaba bunlar korona falan mı oldu diyorum eşim oğlum bebek hasta annemle bana bişey olmadı

Benim kizim asiri hareketli zaten malum. Bi de gercekten stresli 1-2 ay gecirdik. Epey zayifladi. 6. Ay kontrolunde 8800 gr di. 8 ay 10 gunlukken 8100 gr. Ustelik baya da boyu uzamis. Zaten ortalamanin uzerinde gidiyordu boyu, beklenenin uzerinde uzamis dedi hemsire. Ben de pek uzun sayilmam, babasi zaten basbaya kisa boylu, bu kiz niye boyle uzayip gidiyor anlamiyorum. Kiyafetler boydan kisaliyor ama cuval gibi
Arkadaslar kırmızı mercimek corbası falan verdinizmi bebelerinize yada ezogelin gibi tahıllı corbalar , bi sıkıntı yasadınızmı
Ben suanda sebze corbasi, tarhana, kıymalı corba, yayla corbasi veriyorum.
Benim kiz bir donem asiri stresli gunler yasatti bise. Kaşıkla elimle verdigim seyleri pek yemiyordu. Hele de kendisine yapitgim mamalar vs yemiyor. Bizim yediklerimize heves ediyor. Ben de saldim. Artik kizim icin ayri bisey pisirmiyorum. Biz ne yiyorsak onu yiyor. Dun aksam ton balikli salata yedik, o da ton baligi yedi. Az once peynirli makarna yedik birlikte. Nohutlu pilav yedi dun oglenn sgsgdghd. Cins bebe ya

Evet canım mama sandalyesindeyken veriyorum

Kızlar bebişim baba demeyi öğrendi sürekli baba diyo. Anne diyorum baba diyo gece uyusun diye uğraşıyorum baba diyo babasını çağırdım oda ses kaydı almış bana atıyo. Ama iyi oldu bu. Babası seni çağırıyor diyorum geliyo hemen hoşuna gidiyo bide babasının da baba demesi. Bakalım sıradaki güncelleme ne

Sıradaki güncelleme dede anne hariç her şeyi söyleyen bebeler
Neyse ki baba güncellemesi siz de işe yarar bir güncelleme olmuş

Bizimki baba mama dede annanne bu (su ) meme ve gel gel gel diyor bide la la la diye sarki söylüyoruz oda la la la diyor anne yok

Ayy sormaa bende oyle diyorum yanginli annem soruyor o cocugun ustunu ortuyormusun he he diyorum napim biraz ortsem kalın giydirsem cocugun burnu tıkanıyor demekki boyle rahat ediyor boyle devam

Benimki yiyor o yuzden ona oglen yemegi hazirliyorum, sadece kendim beslemiyorum tabi onune kendi yiyebilecegi yiyecekleri de koyuyorum cok guzel yiyor canı isterse. Ama bizim yediklerimize de cok hevesli, tuz oldugu icin ben nadiren yediklerimizden tattiriyorum. 1 yasina kadar devam ederim ben boyle sanirim

Bizde de mammmaa memmee ara ara anne abla, canı isterse baba dede yok henuz . Ama en cok maammmm

Bende çıkaracağım artık ya bileğini sıkıyor bari yatarken rahat etsin bizim oğlan da çok terliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…