Hergun 1 tam muz yiyor bayılıyor muza ve yarim avokado tatli patates bunlari cok seviyor hergunde yiyor ama kilo yapmadı bize hamur isine döncem en sonBenim drum muz verme kilo yapar dedi. Benim bebiş biraz kilolu. Kilo aldırmak istiyorsanız muz yedirinben ek gıdaya geçince muzlu pankek yok muzlu yumurta muzlu yoğurt sürekli muz yediriyodum çocuk 1 ayda 2 kilo aldı bilinçli yapmamıştım tabii ben yumuşak diye veriyodum. Artık vermiyorum
Evet canim saglikli olsunda yeterli ama insan gerçekten kafaya takıyor simdi aklim gidiyor hasta olsa kilo kaybetse fazladan verecek 10 gram bile yokCanim kiloyu bosver hareketli bir bebegin var. Tabi insan cok kafasina takiyor ama hareketli bebekler kilo tutmuyor ustunde pek
Ah cok tesekkur ederiz bugun cok daha iyiyiz cok sukur yarabbim tikaniklik var ama normal bi tikanikliga döndü en azından o neydi öyle hiç anlamadım allah korusun tüm bebişlerimiziCanim cok gecmis olsun biraz daha iyi mi bebegincokta kucukler insan ne yapacagini sasiriyor . Sogan falan koysan basucuna biraz iyi gelir belki
Bir veya 2 defa yapıyor kızım canım bakalım büyüyünce ne olacak eşimle büyük oğlumda öyleler diyorum bizim alex (köpek) gibisiniz şurdaki çanaktan yiyip tersine g*tünüzü eğip mıçıyorsunuzEvet canim saglikli olsunda yeterli ama insan gerçekten kafaya takıyor simdi aklim gidiyor hasta olsa kilo kaybetse fazladan verecek 10 gram bile yok.
Kucakta bile sakin durmaz ayak eller surekli zıplar hareket halinde hahahha
Kaka durumları nasıl kizlar buarada gunde kac kez yapiyor bebeklerinin ? Ben yedirdigim an kaka yapiyor kivam falan ishal degil gayet normal afedersiniz babası ve bende öyleyiz ondan bagirsakta mi genetik valla sok oldum
Ahh tahmin ediyorum bi de etraftakiler illa bi yorumda bulunacak yaa iyice uyuz oluyorum. Bebek kilolu , bebek zayif, hareketli ,hareketsiz illa bi yorumu var herkesin. Bi sevin gecin istee size fikirmi soruyoruz. Ctesi gunu esimin teyzesi geldi kahve icmeye, gorumceme diyor ki seninkii daha mı topluydu bu zamanlardaEvet canim saglikli olsunda yeterli ama insan gerçekten kafaya takıyor simdi aklim gidiyor hasta olsa kilo kaybetse fazladan verecek 10 gram bile yok.
Kaka durumları nasıl kizlar buarada gunde kac kez yapiyor bebeklerinin ? Ben yedirdigim an kaka yapiyor kivam falan ishal degil gayet normal afedersiniz babası ve bende öyleyiz ondan bagirsakta mi genetik valla sok oldum
Bu arada icimi dokerken cvp vermeyi unutmusum, bizimki genelde gunde 2 defa yapiyor ama zamani belli olmuyorEvet canim saglikli olsunda yeterli ama insan gerçekten kafaya takıyor simdi aklim gidiyor hasta olsa kilo kaybetse fazladan verecek 10 gram bile yok.
Ayy cok sukurrAh cok tesekkur ederiz bugun cok daha iyiyiz cok sukur yarabbim tikaniklik var ama normal bi tikanikliga döndü en azından o neydi öyle hiç anlamadım allah korusun tüm bebişlerimizi
Canimm aklima geldi sen naptin ise basladinmiYaa yarmagül olan bir bebiş vardı daha doğmadan. O sizinki miydi.Maşallah demekki dış dünyada kilosunu koyuyor, minnoş ya
Valla hantallaştı hareketliliği azaldı1 ayda 2 kilo muuilk aylarda bile o kadar cok almadilar nasil aldı o kadar kiloyu , enerji olarak geri donmedimi size
Aynen aynen o yarmagül benim kızımdıYaa yarmagül olan bir bebiş vardı daha doğmadan. O sizinki miydi.Maşallah demekki dış dünyada kilosunu koyuyor, minnoş ya
Allah allaah demek ki genetik faktörler etkiliHergun 1 tam muz yiyor bayılıyor muza ve yarim avokado tatli patates bunlari cok seviyor hergunde yiyor ama kilo yapmadı bize hamur isine döncem en sonsuan geceleri falan hep irmik pirinç unu vs vermeyi dusunuyorum aslinda genetikte etkili sanirim ben de esimde zayıfız yani cok yeriz ama kilo almiyoruz pek benim hanımefendi ayni bize çekecek galiba
Allah yardımcın olaun canım çok üzüldüm annen neden böyle yapıyor çok üzücü Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah çabucak toparlarsınızKızlar kızımın burnu öyle bir tıkandı ki hastalıktan size anlatamam abiden bulaşmıştı idare ettim izotonik serum sıkıp çekerek ama dün hersey imkansız hale geldi aradım doktorumuzu rhinfant sık dedi sıktık hiçbi işe yaramadı ememedi doğru düzgün hiç kaç gündür emmedikçe sütüm azaldı eski haline gelirmi gerçekten çok endişeliyim ve üzgünüm bugün otrivin pediyatrik vereceksin dedi onu sıktık 2 saat rahatladı en azından bide gece verecekmişim 5 günü geçmesin dedi bu ne lanet bi tıkanıklık gerçekten anlamadım ne yapsak açılmadı kaç gündür ayağimda kucağımda uyutuyorum sabaha kadar uyumuyorum son 45 saattir hiç uyumadım mahvoldum anneme inanılmaz kırgınım eşim gece vardiyasında evi burnumun dibinde gelip kalabilirdi benimle büyük oğlum ayrı uyumuyor vs ikisiyle cebelleşiyorum ikiside hasta yazıp rahatlamak istedim hastalıklara mı yanayım sütüme mi üzüleyim bilemedim
Aaa iki kilo mu, maşallah onaBenim drum muz verme kilo yapar dedi. Benim bebiş biraz kilolu. Kilo aldırmak istiyorsanız muz yedirinben ek gıdaya geçince muzlu pankek yok muzlu yumurta muzlu yoğurt sürekli muz yediriyodum çocuk 1 ayda 2 kilo aldı bilinçli yapmamıştım tabii ben yumuşak diye veriyodum. Artık vermiyorum
Amin çok tesekkur ederim bilmiyorm zaten desteksiz buyuten bi insanim yardim olmadan buyuttum kimsede yardm etmek zorunda degil tabi ama sdce kirildim evladi olarak göre göre insan gelemzmi diye bugun hersey rahatlamisken ben kalayim dedi geldi benim icin pek önemi kalmadı zorunu tek basima atlatttim herzmnki gbiAllah yardımcın olaun canım çok üzüldüm annen neden böyle yapıyor çok üzücü Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah çabucak toparlarsınız
10 ya da 11 kg civarı olmalı. Tartılmadı epeydirAaa iki kilo mu, maşallah onaKaç kilo canım merak ettim
Valla henuz bunu pek test etme sansim olmadi, yakınımda cocugumu birakabilecegim kimse yok. Annem sehir dısında bir kere ona gittigimizde birakip markete gittim ama 6 aylık civari falandi o zaman ben gelene kadar aglamamisti balkondan bakıyorlardı. Ama bence biseylerle oyalandiklari icin anne yoklugunu anlamayabilirler. Suan karistirma kesfetme donemindeler yaKızlar ya sizin bebişler sizsiz duruyor mu ?? Hastalandım ben. Boğazım ağrıyor. Antibiyotik verdi dr. Kv geldi (aynı binada oturuyoruz) sen yat dinlen ben bakayım bebişe dedi. Kızımı aldı kendi evine götürdüya kızıma bay bay yapıyorum fln hiç ağlamıyor arkamdan. Gittiğinde duruyo mu dedim evet duruyor dedi. Ben almaya gittiğinde beni görünce sevindi. Evde ikimiz beraberkende odadan çıkarsam peşimden ağlıyor ama ev değiştirince beni aramıyor. Dışarılara bakınıyor. Gittiği yerleri inceliyo karıştırıyo fln. Ben çok bozuluyorum ama. şimdi ben nasıl yatayım aklım bebemdeyken
Ay evet yaValla henuz bunu pek test etme sansim olmadi, yakınımda cocugumu birakabilecegim kimse yok. Annem sehir dısında bir kere ona gittigimizde birakip markete gittim ama 6 aylık civari falandi o zaman ben gelene kadar aglamamisti balkondan bakıyorlardı. Ama bence biseylerle oyalandiklari icin anne yoklugunu anlamayabilirler. Suan karistirma kesfetme donemindeler ya
Ama bende cok bozulurdumonlar bizim minik bebeklerimiz
Malesef başladım. Hiç düzen falan oturtamadım. Son 1.5 aydır hastalık,diş,atak hep üst üste geldi. 1 ay önce yada sonra başlamayı çok isterdim. Bu ay çooook zor geçiyor.Canimm aklima geldi sen naptin ise basladinmi
AA benimki de öyle 11300.Biraz daha hareketlenseler böyle alamıcaklar diye düşünüyorum10 ya da 11 kg civarı olmalı. Tartılmadı epeydir
Bizimkiler cılızAA benimki de öyle 11300.Biraz daha hareketlenseler böyle alamıcaklar diye düşünüyorum
Maşallah demeyi unutmuşum geri girdim grubaAA benimki de öyle 11300.Biraz daha hareketlenseler böyle alamıcaklar diye düşünüyorum