2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hergun 1 tam muz yiyor bayılıyor muza ve yarim avokado tatli patates bunlari cok seviyor hergunde yiyor ama kilo yapmadı bize hamur isine döncem en son suan geceleri falan hep irmik pirinç unu vs vermeyi dusunuyorum aslinda genetikte etkili sanirim ben de esimde zayıfız yani cok yeriz ama kilo almiyoruz pek benim hanımefendi ayni bize çekecek galiba

Son düzenleme:
Canim kiloyu bosver hareketli bir bebegin var. Tabi insan cok kafasina takiyor ama hareketli bebekler kilo tutmuyor ustunde pek
Evet canim saglikli olsunda yeterli ama insan gerçekten kafaya takıyor simdi aklim gidiyor hasta olsa kilo kaybetse fazladan verecek 10 gram bile yok.
Kucakta bile sakin durmaz ayak eller surekli zıplar hareket halinde hahahha

Kaka durumları nasıl kizlar buarada gunde kac kez yapiyor bebeklerinin ? Ben yedirdigim an kaka yapiyor kivam falan ishal degil gayet normal afedersiniz babası ve bende öyleyiz ondan bagirsakta mi genetik valla sok oldum

Canim cok gecmis olsun biraz daha iyi mi bebegin cokta kucukler insan ne yapacagini sasiriyor . Sogan falan koysan basucuna biraz iyi gelir belki
Ah cok tesekkur ederiz bugun cok daha iyiyiz cok sukur yarabbim tikaniklik var ama normal bi tikanikliga döndü en azından o neydi öyle hiç anlamadım allah korusun tüm bebişlerimizi

Bir veya 2 defa yapıyor kızım canım bakalım büyüyünce ne olacak eşimle büyük oğlumda öyleler diyorum bizim alex (köpek) gibisiniz şurdaki çanaktan yiyip tersine g*tünüzü eğip mıçıyorsunuz yedikçe yapıyorlar yapmaya doyamıyorlar tövbe estağfurullah ben zaten kronik kabız aman bana benzemesinler mıçmak güzeldir

Ahh tahmin ediyorum bi de etraftakiler illa bi yorumda bulunacak yaa iyice uyuz oluyorum. Bebek kilolu , bebek zayif, hareketli ,hareketsiz illa bi yorumu var herkesin. Bi sevin gecin istee size fikirmi soruyoruz. Ctesi gunu esimin teyzesi geldi kahve icmeye, gorumceme diyor ki seninkii daha mı topluydu bu zamanlarda gorumcemde dedi benimki 3 aylık boyutunda dogdu zaten bebegimin kilosuda normal yani 9 kiloyu gecti ama hicbisey bulamazlarsa kıyaslamaya gidiyorlar. Teyze uzak bir sehirde yasiyor 2 3 yilda bir anca goruyoruz , gorumcemin cocugu 12 yasinda yani sen nerde gordunde biliyosunda kiyasliyorsun istee ayy bak bende icimi dokmus oldum bu vesileyle

Bu arada icimi dokerken cvp vermeyi unutmusum, bizimki genelde gunde 2 defa yapiyor ama zamani belli olmuyor

Ah cok tesekkur ederiz bugun cok daha iyiyiz cok sukur yarabbim tikaniklik var ama normal bi tikanikliga döndü en azından o neydi öyle hiç anlamadım allah korusun tüm bebişlerimizi
Ayy cok sukurr amin canımm şu kışı bir atlatsaydık yaa , okullar perisan durumda bende hastalik gelicek diye korkuyorum

1 ayda 2 kilo muu ilk aylarda bile o kadar cok almadilar nasil aldı o kadar kiloyu , enerji olarak geri donmedimi size
Valla hantallaştı hareketliliği azaldı ama normal yani ya obez değil. Bu aralar emeklememsi hareketler yapıyor. Hareketlikiği yeni yeni arttı.
Artık o kadar kilo almıyor ben çok takmıyorum kilo konusunu kıyafet geçişlerinden anlıyorum. Şuan 12-18 ay kıyafetleri giyiyor.
Yaa yarmagül olan bir bebiş vardı daha doğmadan. O sizinki miydi. Maşallah demekki dış dünyada kilosunu koyuyor, minnoş ya
Aynen aynen o yarmagül benim kızımdı hala boğazlı maşallah. Seviyor yemek yemeyi
Allah allaah demek ki genetik faktörler etkili bize eşimle su içsek yarıyor dermişim

Kızlar ya sizin bebişler sizsiz duruyor mu ?? Hastalandım ben. Boğazım ağrıyor. Antibiyotik verdi dr. Kv geldi (aynı binada oturuyoruz) sen yat dinlen ben bakayım bebişe dedi. Kızımı aldı kendi evine götürdü ya kızıma bay bay yapıyorum fln hiç ağlamıyor arkamdan. Gittiğinde duruyo mu dedim evet duruyor dedi. Ben almaya gittiğinde beni görünce sevindi. Evde ikimiz beraberkende odadan çıkarsam peşimden ağlıyor ama ev değiştirince beni aramıyor. Dışarılara bakınıyor. Gittiği yerleri inceliyo karıştırıyo fln. Ben çok bozuluyorum ama. şimdi ben nasıl yatayım aklım bebemdeyken

Allah yardımcın olaun canım çok üzüldüm annen neden böyle yapıyor çok üzücü Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah çabucak toparlarsınız

Aaa iki kilo mu, maşallah onaKaç kilo canım merak ettim

Allah yardımcın olaun canım çok üzüldüm annen neden böyle yapıyor çok üzücü Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah çabucak toparlarsınız
Amin çok tesekkur ederim bilmiyorm zaten desteksiz buyuten bi insanim yardim olmadan buyuttum kimsede yardm etmek zorunda degil tabi ama sdce kirildim evladi olarak göre göre insan gelemzmi diye bugun hersey rahatlamisken ben kalayim dedi geldi benim icin pek önemi kalmadı zorunu tek basima atlatttim herzmnki gbi 2. Cocuk icin bana cok baski yapiyordi dogur buna ben bakicam yağızdaki gbi olmuycak falan diyodu tabiki ona guvenip asla dogurmadim lohusalikta bakmayan 10 gun duramayan insan bebekmi bakar ama yeri gelirse bi ince dokundurayim bu lafini kendisine hatirlasin yinede annemdir başımn üstünde yeri var canı sağolsun

Valla henuz bunu pek test etme sansim olmadi, yakınımda cocugumu birakabilecegim kimse yok. Annem sehir dısında bir kere ona gittigimizde birakip markete gittim ama 6 aylık civari falandi o zaman ben gelene kadar aglamamisti balkondan bakıyorlardı. Ama bence biseylerle oyalandiklari icin anne yoklugunu anlamayabilirler. Suan karistirma kesfetme donemindeler ya
Ama bende cok bozulurdum onlar bizim minik bebeklerimiz

Ay evet ya hayır bide aklım kalıyo herkes bana diyo ki deli misin git yat işte baksın bilmem ne ama yatamıyorum aklım kalıyo

AA benimki de öyle 11300.Biraz daha hareketlenseler böyle alamıcaklar diye düşünüyorum
Bizimkiler cılız 6 aylıkken 8700 dü ama şuan bir haftada bayağı kilo verdi çubuk kraker gibi kaldı diyorum ben

AA benimki de öyle 11300.Biraz daha hareketlenseler böyle alamıcaklar diye düşünüyorum
Maşallah demeyi unutmuşum geri girdim gruba maşallah canım kilolu bebişleri çok severim bizimki de hafif kilolu diye seviniyordum ama nazar ettiler oğluma başlarda ayda 1200 kilo falan alıyordu son iki ayda yarım kilo almıştı 8 ay izlemine de daha gitmedik bakalım kaç kilo olmuş ama bir haftada bayağı zayıfladı 4 numara bez dar geliyordu şuan 3 numara kullansam gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…