2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayyy anlatırken komik geliyor ama iyi bi şey olmamış. Çok geçmiş olsun.
Bu yüzden kimseye güvenip bebeğimi bırakamıyorum. Onlar huyunu suyunu tehlikelerini bilmiyorlar çünkü. Sağolsun eşimde benim gibi düşünüyor allahtanda sorun çıkmıyor bu konuda

Valla cok sukur bisey olmadan atlatinca aynen komik geliyor bende annemden baskasina birakamam 8 sene once kizima o bakmisti demekki 8 yılda paslanmis

Ta taamm 1 gün dedesiyle dışarda vakit geçiren oğlum sabah boğazım acıyor diye kalktı hemen goturduk antibiyotik yazdilar şimdide hapşu hupşu düz gidiyor bebeğe de bulaşacak kaçarımız yok yani sinirden ağlamak üzereyim 5 aylikken de abiden bulasmisti simdide öyle olacak ve bunlar yine eşim 8 gün gece vardiyasında olacakken başıma geldi her zamanki gibi oğlumun gribi 10 15 günden aşagı düzelmiyor olan bebeğe olacak çok üzülüyorum ikisine hayatta bakamam oğlum odasında yatamıyor hala bir video görüp korktuğu için oturma odasindaki koltugu acip orda uyutuyorum onun yaninda yatiyorm zannediyor esim yatiyor gelince bebegi de asla besigine koyamiyorum aninda uyaniyor nasil başedicem bilmiyorm büyük oğlum zaten panik pimpirik umarım annem insafa gelip kalır burada geceleri

Ah zor ne kelime anca el ense yatacak 5 ayda dönmeyi bilmesine rağmen 1 aydir yuvarlanıyor oda 10 dakikayı geçmiyor 6 aylikken desteksiz oturunca baya umutlanmistim fos cikti arkadas..abisi onun gibiykem fir fir gezerdi tutunup kalkardi falan kime cekti bilmem 2 3 ay önce çekip duruyordum halini komigime.gidiyordu artik biraktim cekmeyi hala aynı telefon el ense resimlerle doldu oturtuyorm ayni son yurütece koyuyorm ayni.son yurutecte bile böyle yapiyor erkek olcakms sonradan dönmüş modumuz ektedir buyrunuz

Eklentiler

• IMG20221025145706~2.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 67
Off her yarım saatte bir uyanmak nedir ya emzirip yatıyorum yarım saat sonra yine uyanıyor bu kadar acıkma olmaz diye düşünüyorum kaynanam gilde yer yatağında yanımda yatıyordu ona mı alıştı ne yaptıysa 3 gündür rahat vermedi bir türlü

Bizim bunlar da yok canım desteksiz oturmaya yeni geçti baba anne dede gel kelimelerini canı isterse söylüyor tek gelişmemiz bu dönmüyor bile çaba da yok

Ay ben şaka yapıyosunuz sanmıştım ciddi ciddi el ense yatıyor ahhahah çok iyi ya ben buna sesli güldüm yerim yaa çok tatlı maşallah

Ohh sefasii olsun ne guzell bizimki de azicik otursaa yaa bu bebelerin bilipte yapmamalarii cokk kurnazca degil mii bizimki de zora geldimi ben uzakta oldumu jet gibi emekliyor yanima geliyor amaaa kendini gezdirmiyor illa bana tutunup yuruyecek ayyy

Bu aralar bizimki oylee su 3 4 gundur yarim saat, bazen 10 dk bazen 15 dkda bir. Bizim bebeler buyudu artik acliktan uyanmazlar zaten 1 yasindan sonra gece beslenmesi kesiliyor. Ya atak ya dis baska aciklamasi olamaz yanii bu kadar sık uyanmanin simdi ilk gunduz uykusuna yatirdim daha yerime oturmadan 3 dk da uyandi ,gittim tekrar uyuttum koydum. Hepi topu yarim saar uyuyor zaten onda da yat kalk

Ooyy sülalem rahat duruşu resmen benimde gözümde asla böyle canlanmamıştı beni kendi halime bırak anniii

Aynen ya çok yoruldum valla 18 gün orda kaldım çocuk hem bana yapıştı yapışık ikiz gibi geziyoruz hem de huyu değişti ayağa kalkmamı bekliyor resmen ağlamak için uyku desen kalmadı yat kalk sabah oluyor

Ay evet ya kalabalığa girince böyle oluyor. Benimde eşimin dayısı annanesi fln geldi. Bi kaç gün kvler ile çok vakit geçirdik. Çocuğum önceden oturur oynardı kendi. O kalabalığa girdik gireli bozuldu. Beni gördükçe ağlıyo ayrılık kaygısı başladı çocuğumda. Odadan çıkar çıkmaz ağlıyo. Tuvalete gidemiyorum.

Benimkini de yatirmak bi krizzzz. Bi yatsa guzel uyuyor. Dogdugundan beri uykusu iyi cok sukur. 8 bucuk-9 da yatar sabah 7 de kalkar. Bazen 12-1 gibi emip yatiyor geri pek uyanmadan. Masallah diyim nazar degmesin. Gecenlerde uyku duzemi ilk defa biraz bozulunca zaten gündüzü zor bi bebek oldugu icin gecesi bozulursa ben ölim dayanamam ben daha fazlaa diye agliyodum her gun acvsvdbfbf

Gecen markete gitmistim. Aldikalrimdan bebek arbasinda önüne atiyorum ilgisini çekiyordu. Kasaya geldik, bardak poşet bitki cayi almsitim, karton kutuda ya onlar. Kasiyer aa buna nolmus dedi kutuda delik var baktim benim kiz bisey geveliyor acagsvvd tam olarak bu emoji suratimla kızım yemiş dedim afsfsggd kasiyer benden cok endiselendi. Biseu olmaz alışkın diyorum, nasil yaaanii diyor afafsgsb
Benim evimde isitma sistemi yok, butun evi isitamiyoruz o yuzden oturdugumuz odayi ısıtıyoruz. Gunduz uykusuna uyutmaya besigine goturmek istemiyordum o yuzden, koltuga sa konulmaz benim azman, yer yatagi yaptim. 1 aydir falan gunduz uykularini yerde uyuyor. Valla cok keyfimiz yerinde boyle

Bizim bunlar da yok canım desteksiz oturmaya yeni geçti baba anne dede gel kelimelerini canı isterse söylüyor tek gelişmemiz bu dönmüyor bile çaba da yok
Yok yok endişelenmeyin bazı bebek herçekten istemiyormuş onu anladım yani bizimki 1 aydır basladi oda uzun surmuyor bağarıyor hala devam haraketsizliğe sadece yurutecinde yurumeyi seviyor koyuyorum en fazla yarim saat durup al diyor bari o sekilde haraket etsn diye koyuyorum
Ay ben şaka yapıyosunuz sanmıştım ciddi ciddi el ense yatıyor ahhahah çok iyi ya ben buna sesli güldüm yerim yaa çok tatlı maşallah
Yok el ense derken gerçek bir el enseden bahsediyordum
Demekki yeni ay güncellemesi hepimizde aynı odadan çikamama sorunsalı hepimizde varmış hay allah ya
Ooyy sülalem rahat duruşu resmen benimde gözümde asla böyle canlanmamıştı beni kendi halime bırak anniii
Bu rahatlıkla işimiz iş doktora bile götürdüm acaba kaslarında falan bişey mi var diye doktor birkaç çabayla döndürdü oyuncak falan gösterdi dedim zaten biliyor dönmeyi yapmıyor adam yüzüme bön bön bakıp çocuk istemiyor niçin zorluyorsunuz bukadar dedi arka fonda kurumuş boğazım şarkımı açıp bebemle birlikte evime geldim

Bende aynıyım canım şuan yanında kim olursa olsun beni istiyor deli olacağım nefes aldırmıyor her fırsatta söylüyorum ben seni böyle büyütmemiştim diye 7 ay boyunca kimseyi bu kadar çok görmemişti çok usluydu şimdi kudurdu

Yer yatağı rahatta beşiğinde yatsın istiyorum hem orda dönmüyor yer yatağında dönüyor düşüyor bizimkisi

Bizim de öyle yürüteçte yürüyoruz nereye gitsem peşimde onunla dolaştırıyor um iyiki o varmış yoksa ne yapardık

Ne güzel zahmetsiz direk yürür. Bizim kız her şeye tutunup kalkıyor poposunun Üstüne çok hafif dahi düşse 1 saat ağlıyor. 8. Ayda kızıma birşeyler oldu. Sakin uysal kızım gitti yerine sürekli ağlayan mızmız uyumayan bir bebiş geldi. Gece ağlıyor gündüz ağlıyor. Dişten sanırım birde düştü demiştim ondanda mı etkilendi neyse anlamadım.
Öksürüğümüzde tam geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…