Resmen gunde 2 kesinBizede tutunup kalkma güncellemesi geldi korkunç günde kaç kez düşüyor bilmiyorum. İçim parçalanıyo. Düşe kalka büyüyecekler kısmına geçtik. Geçmiş olsun kuzuşuda.
Minnoşlara kıyamam. Düşmemeyi öğrenene kadar çok düşüyorlar. Ben başta kendi haline bırakmıştım kısıtlamış olmamak için baktım düşmenin sonu yok hep bir adım yanında oldum yapmak istediklerini yaparken ve düşmemeye başladı. Zaten bir süre sonra tutunup kalktıkları gibi inmeyide öğreniyorlar. Öğrenene kadar ömürden ömür gidiyor orası ayrıResmen gunde 2 kesindun dusmedi bugun dedik sevinirken aksam kızımı servisten aldik geldik onu soydum ,montumu cikartirken ilk adin arabasina tutun pattt cok korkuyorum ben de her dustugunde ama elimin altinda bile dusebiliyor
YaaaArkadaslar 3 gundur aşırı gergin bir 8 aylık bebesi var evimizde resmen hır hırrr yapa yapa geziyorr , bu ne sinir evlatcim diyorum yuzme baka baka kızıyorrsizlerde de boylemi acaba
Sizin abla abi var mıYaaabi minişlerin gerginliği eksik gerçekten. Zaman zaman bizde de oluyor genelde diş döneminde. Bizde şey başladı istedikleri olmayınca ağlama. Elinden bir şey alınca ağlama.
Evett cidden o asamayi gecmek cok onemli , ben bi an once yurusun artik diyorum cunku iki eline biseyler almaya calisip oyle kalkiyor ayaga tabi tutunamayinca hoop dusuveriyor , ayy cok zor donemler yaaMinnoşlara kıyamam. Düşmemeyi öğrenene kadar çok düşüyorlar. Ben başta kendi haline bırakmıştım kısıtlamış olmamak için baktım düşmenin sonu yok hep bir adım yanında oldum yapmak istediklerini yaparken ve düşmemeye başladı. Zaten bir süre sonra tutunup kalktıkları gibi inmeyide öğreniyorlar. Öğrenene kadar ömürden ömür gidiyor orası ayrı
Ahh gercekten öyle bişey olacak diye ödleri patlıyor çok aminGecmis olsun canim benim kızımda aynı asırı panik yapıyor korkuyor bisey olucak diyee , dedigin gibi bebekten cok o agliyor o an evde bir kaosAllah korusun hepsini
Ah bizde abi abla yok olsa tam bir kaos ortamıSizin abla abi var mıbizim abla sağolsun bebek neyle oynarsa gidiyo alıyo elinden bebişim sinir krizi geçiyo. Karışmayın diyolar ama karışmadan duramıyorum ben. O bebek daha kendini savunamıyor. Ne yapayım yani kızım geri ver niye aldın diyorum elinden aldığı zaman.
Çok aceleleri var çokEvett cidden o asamayi gecmek cok onemli , ben bi an once yurusun artik diyorum cunku iki eline biseyler almaya calisip oyle kalkiyor ayaga tabi tutunamayinca hoop dusuveriyor , ayy cok zor donemler yaa
Totişini kaldırmak zor geliyor olabilirYaa sizinkiler ne güzel tutunup kalkıyorr benim kız hiçbirşeyi sevmiyor yerde durmaktan nefret ediyor yuvarlaniyor bagararak tutunup kalkma şöyle dursun eşime diyorum bu 2 yaşında zor yürürsürekli bi sinir elleri öne uzatıp hı hı yapıp titreyip duruyor mızık mızık
Geç çıksın iyidir. Bizde de tersten rekor 8 ay 10 gunluk 4 disi geldi üst takim 4 lu geliyo zaten. Annem ilk disleri cikarken, ayyy erken geldi suzulecek yavrum, erken iyi degildir zor toparlanir demisti. Bi suredir zayiflamis gibi geliyodu gozume, dun tarttirdim. Son 3 ayda 300 gr almis , boyu 6 cm uzamis. Incelmis kalmis yavrum, hic kiyafetleri doldurmadigindan belliydi ☹Rekor bizde heralde 8 ay 20 gün
Benimki dogdugundan beri oyle sanki yaa. Cocugun normal yüzü sinirli direkt, asabi bebeArkadaslar 3 gundur aşırı gergin bir 8 aylık bebesi var evimizde resmen hır hırrr yapa yapa geziyorr , bu ne sinir evlatcim diyorum yuzme baka baka kızıyorrsizlerde de boylemi acaba
AyniTotişini kaldırmak zor geliyor olabilir2,5 ayı geçmişti ilk döndüğümüzde o zamandan beri büyük emekler veriliyor hareketli bebek yoruculuğu x5. Her halleri ayrı güzel bazen güncellemeler arka arkaya geliyor sizinde pıt diye kalkabilir hiç belli olmaz
Biz de 8,5 aylık ters rekordayız 3 dişimiz var 4.de çıkmak üzereGeç çıksın iyidir. Bizde de tersten rekor 8 ay 10 gunluk 4 disi geldi üst takim 4 lu geliyo zaten. Annem ilk disleri cikarken, ayyy erken geldi suzulecek yavrum, erken iyi degildir zor toparlanir demisti. Bi suredir zayiflamis gibi geliyodu gozume, dun tarttirdim. Son 3 ayda 300 gr almis , boyu 6 cm uzamis. Incelmis kalmis yavrum, hic kiyafetleri doldurmadigindan belliydi ☹
Benimki dogdugundan beri oyle sanki yaa. Cocugun normal yüzü sinirli direkt, asabi bebebize kiziyor, bidi bidi soylenerek elini asagi yukari bi hareketler yapiyor cok komik. Yavrum sen bizi neden sevmiyosun diyorum afafsgs
Aynipat küt dusuyordu gecen ay yeni tutunarak yurumeye baslamisti, sonra artik daha sabit saglam ttunmaya basladi birkac haftadir düşmüyor artik ohh demistim en azindan arkasinda dibinde dolasmiyordum duser diye, artik profesyonel oldu düşmüyor diyorduk esimle birkac gundur ellerini birakmaya basladi yine dusmeye basladi. Yaaa wen neyine cesaret ediyorsun diyorum. Aaggagsgd elini birakip yuruyebilecekmis gibi atliyor bi tarafa dogru yüzüstü gidiyor bu sefer de Bitmedi derdimiz zgxdgd
Evet evett odalari gezerken elektrik supurgesini goruyor mesela alıp onu da gezdircekmisÇok aceleleri var çokbizimde elimiz hep dolu büyük küçük farketmiyor kalkarken oyuncakla beraber inerken oyuncakla beraber. Ellerini bırakıp özgürce durmak istiyorlar yürümeyi öğrenmiş gibi yürüyüncede başka dertleri olcak ama kazasız belasız o günleri görelim inşallah
Hahha ya bizimki gülec ama bu arada gozumun icine bakıp kızıyorr resmen kendini sıka sıkaGeç çıksın iyidir. Bizde de tersten rekor 8 ay 10 gunluk 4 disi geldi üst takim 4 lu geliyo zaten. Annem ilk disleri cikarken, ayyy erken geldi suzulecek yavrum, erken iyi degildir zor toparlanir demisti. Bi suredir zayiflamis gibi geliyodu gozume, dun tarttirdim. Son 3 ayda 300 gr almis , boyu 6 cm uzamis. Incelmis kalmis yavrum, hic kiyafetleri doldurmadigindan belliydi ☹
Benimki dogdugundan beri oyle sanki yaa. Cocugun normal yüzü sinirli direkt, asabi bebebize kiziyor, bidi bidi soylenerek elini asagi yukari bi hareketler yapiyor cok komik. Yavrum sen bizi neden sevmiyosun diyorum afafsgs
Aynipat küt dusuyordu gecen ay yeni tutunarak yurumeye baslamisti, sonra artik daha sabit saglam ttunmaya basladi birkac haftadir düşmüyor artik ohh demistim en azindan arkasinda dibinde dolasmiyordum duser diye, artik profesyonel oldu düşmüyor diyorduk esimle birkac gundur ellerini birakmaya basladi yine dusmeye basladi. Yaaa wen neyine cesaret ediyorsun diyorum. Aaggagsgd elini birakip yuruyebilecekmis gibi atliyor bi tarafa dogru yüzüstü gidiyor bu sefer de Bitmedi derdimiz zgxdgd
Ustteki orta ikili var ya onlardan önce onlarin sagindaki çıktı. Allah allah ne garip once orta ikili cikmaz mi yq derken, orta ikilinin sağ olani cikti. Yani yukari orta dörtlüden sağ iki var sol iki yok su an Komik afsgsgd 4 u birden gelecektir diye okudum internette en sagdaki cikinca, ama 1 hafta oldu sol taraftan belirti yok bakalim nolacak. Bizim 2 hafta once uyku sorunlari oldu, aksam bi turlu yatmamalar, gece uyanmalar falan. Ama normale donduk neyse ki. Al koy derken desteksiz mi uyutuyorsun. Benimki memeye o kadar bagimli ki desteksiz uyutmak hayal gibi geliyor. Cok çekiniyorum o egitim surecinden. Annem de dedi ki hic ugrasma simdi, onu da kendini de yorma bebekler 1 yasindan sonra kendi kendine uyumayi öğrenmeye basliyor o zaman sen de uzerine gidersin dedi. Uzmanlar 6 aydan sonra olur diyor ama annemin lafina uymak su an isime geldigi icin hic niyetlenmedim valla. Zaten o problemli surecteki uykuya direnme hali geçti ya biraz, o kadar bunalmiyorum su an zatenHahha ya bizimki gülec ama bu arada gozumun icine bakıp kızıyorr resmen kendini sıka sıkadis bizimde cok hızlı davrandı 5.dis baya cıktı uzadı ama 6.daha gelmedi sanirim bu 6.nin asabiyeti genelde eş dişler arka arkaya cikar ama 5.den sonra 6nın cikması baya ara vermis oldu o zorluyor sanırım bu ara , abartmiyorum gece de 20 defa al koy yapiyorumdur yataga 3 sabahtır filtre kahveyi fondip yapmadan açılamıyorum ,bayılıp kalıcam yorgunluk ve uykusuzluktan
Ay evet ya bazen bırakmaya kıyamıyor iki elide dolu geziyorEvet evett odalari gezerken elektrik supurgesini goruyor mesela alıp onu da gezdircekmiscamasir sepetinden corap ix camasiri ne varsa aliyor gezdiriyor baska bisey bulunca onu birakip digerini aliyor uyuyunca eve bi bakiyorum amanınnn heryer heryerde
Benimkide kağıt delisi ya. Her türlü kağıdı bulursa affetmiyo direk yiyo. Peçete olsun, havlu peçetenin rulosu olsun, kitap olsun. Her türlü kağıt. Kıyafetlerin etiketleri fln. Deliriyo kağıtlara ve bulursa baya yiyo görmemişsem. Deli ediyo beni.Ay evet ya bazen bırakmaya kıyamıyor iki elide dolu geziyordemek hepsi aynıymış kuduruk minişlerin bizim en favorimiz kablo şarjın ya da süpürgenin kablosunu koşturuyor görürse asla affetmek yok. Bide poşetlere bayılıyor. Oyuncak poşeti bulmuş oturmuş bir güzel oynuyor. Poşeti ayrı sallıyor oyuncakları ayrı çıkarıyor. Oyalamak için spoiler veriyor haberi yok
Dis olayi garip yaa bazen dislerin sıralaması farkli olabiliyormusUstteki orta ikili var ya onlardan önce onlarin sagindaki çıktı. Allah allah ne garip once orta ikili cikmaz mi yq derken, orta ikilinin sağ olani cikti. Yani yukari orta dörtlüden sağ iki var sol iki yok su an Komik afsgsgd 4 u birden gelecektir diye okudum internette en sagdaki cikinca, ama 1 hafta oldu sol taraftan belirti yok bakalim nolacak. Bizim 2 hafta once uyku sorunlari oldu, aksam bi turlu yatmamalar, gece uyanmalar falan. Ama normale donduk neyse ki. Al koy derken desteksiz mi uyutuyorsun. Benimki memeye o kadar bagimli ki desteksiz uyutmak hayal gibi geliyor. Cok çekiniyorum o egitim surecinden. Annem de dedi ki hic ugrasma simdi, onu da kendini de yorma bebekler 1 yasindan sonra kendi kendine uyumayi öğrenmeye basliyor o zaman sen de uzerine gidersin dedi. Uzmanlar 6 aydan sonra olur diyor ama annemin lafina uymak su an isime geldigi icin hic niyetlenmedim valla. Zaten o problemli surecteki uykuya direnme hali geçti ya biraz, o kadar bunalmiyorum su an zaten
1 ay once falan anneme gitmistik , ben cocuklari anneme bıraktımarkete gittim. O ara kızımın parmagina bisey olmus , yara bandi takmalari gerekmis. Tabii yara bandi kutusu yerdeyken onlar takmaya calisirlarken bizim minikk al agzina sok bi tıkanır gibi olmus agzina bakmislar bisey yok. Eve geldim kızım hemen yumurtladı, annem yok yaa yemedi zaten hemen farkettik aldik elinden dedi. Ertesi gun sabah kakada kocamaaannn kırmızı karton parcası cektim anneme attım cocuk kutuyu komple yiyincemi farkedicektinizBenimkide kağıt delisi ya. Her türlü kağıdı bulursa affetmiyo direk yiyo. Peçete olsun, havlu peçetenin rulosu olsun, kitap olsun. Her türlü kağıt. Kıyafetlerin etiketleri fln. Deliriyo kağıtlara ve bulursa baya yiyo görmemişsem. Deli ediyo beni.