Geç çıksın iyidir. Bizde de tersten rekor 8 ay 10 gunluk 4 disi geldi üst takim 4 lu geliyo zaten. Annem ilk disleri cikarken, ayyy erken geldi suzulecek yavrum, erken iyi degildir zor toparlanir demisti. Bi suredir zayiflamis gibi geliyodu gozume, dun tarttirdim. Son 3 ayda 300 gr almis , boyu 6 cm uzamis. Incelmis kalmis yavrum, hic kiyafetleri doldurmadigindan belliydi ☹
Benimki dogdugundan beri oyle sanki yaa. Cocugun normal yüzü sinirli direkt, asabi bebe
bize kiziyor, bidi bidi soylenerek elini asagi yukari bi hareketler yapiyor cok komik. Yavrum sen bizi neden sevmiyosun diyorum afafsgs
Ayni
pat küt dusuyordu gecen ay yeni tutunarak yurumeye baslamisti, sonra artik daha sabit saglam ttunmaya basladi birkac haftadir düşmüyor artik ohh demistim
en azindan arkasinda dibinde dolasmiyordum duser diye, artik profesyonel oldu düşmüyor diyorduk esimle
birkac gundur ellerini birakmaya basladi yine dusmeye basladi. Yaaa wen neyine cesaret ediyorsun diyorum. Aaggagsgd elini birakip yuruyebilecekmis gibi atliyor bi tarafa dogru yüzüstü gidiyor bu sefer de Bitmedi derdimiz zgxdgd