Zaten daha fazla kalamayız eve bu ay boşuna kira ödedik boşuna doğalgaz ödedik o da zoruna gider şimdiYapacak bir şey olmuyor işte bazen öyle yap böyle yap diyoruzda işin içine girince değişiyor durumlar ne yapalım illaki birgün gidelim diyecek sıkmamaya çalış canını
Teşekkür ederimA
Aynn yeni gordum canm k.bkma yok yok oglm suan ble 1 icemez icinde olcegi var 2.5 ml veriyodm bebekkn sabh aksam galiba bakicam .. gerci suanda yarim veriyorum buyk oglma prospektusunde yaziyordu zaten nkdr olacagi 1.25 de olblr tam emn olamadm bize doktorumuz duruma gore gunde 1 veya 2 recete ediyordu emzirirkn yzdm bkdr oldu. Simdi oglumun recetesine baktim yanlis bilgi vermeyim diye yarim olcek veriyomusum bebekken sabah aksam... 5 yasa kadar yarim iciliyormus o yuzden bi emin olamadim ama simdi baktm recetelere sabah aksam yarim canim
Prospan öksürük için bitkisel şurup bronslari rahatlatiyor ama balgam sökücü gibi olmaz zaten kullanmayı asla tercih etmedigim birsey balgam sokuculer oksuruk icin prospan kullaniyorm ben sdceNedir ilacın adı? Benimkide hasta balgamı var
Evinize gittiniz mi canım bir çay kaşığı Ihlamur ver istersenAyy dün doktor oselmir diye bir grip şurubu yazmıştı dün verdim kustu bugün de vereyim dedim daha yutmadan yine kustu tadına baktım zehir gibi acı direkt çöpe attım küçücük çocuk onu nasıl içsin ya
Yok canım benim koca yerini rahat buldu sanırım çocuk hasta gittikçe kötü oluyor anlamıyor hala gidemedikEvinize gittiniz mi canım bir çay kaşığı Ihlamur ver istersen
Yazık kuzuya. Bizimde öksürük geçmedi bugün gidicez. Çocupum hiç uyuyamıyor. Sizde de var mı öksürükYok canım benim koca yerini rahat buldu sanırım çocuk hasta gittikçe kötü oluyor anlamıyor hala gidemedik
Canım bizimki doğduğundan beri her zaman öyle uyanıyor şimdilik gözle görülür sıkıntısı hiç olmadı çok nadir sessiz uyanırKızlar az önce yavrum uykusunda öyle bi bagirarak uyandı ki bir kaç dakika sürdü gözünü de açmadı zar zor sakinlestirdik. Resmen çığlık ata ata ağladı. Diş yapar mi böyle? Yoksa başka bi sıkıntısi mı var? Birkaç gündür çok huysuz zaten ama böyle bişey ilk kez oldu
Tabiiki var canım bronşit olmuş nefes alamıyor hırlıyor hapşuruyor dün baktık durduğu yerde yüzü kızardı yediğini geri kusuyor çocuk 4 günde zayıfladıYazık kuzuya. Bizimde öksürük geçmedi bugün gidicez. Çocupum hiç uyuyamıyor. Sizde de var mı öksürük
Benim kizim da dişi tam patladığı anda cok siddetli ciglikla agladi ama uyurken durduk yere patlar mi tam emin degilim. Benim kizimin su ana kadar cikan disleri hep agzina dişini kasimak icin bir sey götürdüğü anda son derisi de patladi sanirim, o anda basti çığlığı. Hepsi de disardan bi temasla oldu yaniKızlar az önce yavrum uykusunda öyle bi bagirarak uyandı ki bir kaç dakika sürdü gözünü de açmadı zar zor sakinlestirdik. Resmen çığlık ata ata ağladı. Diş yapar mi böyle? Yoksa başka bi sıkıntısi mı var? Birkaç gündür çok huysuz zaten ama böyle bişey ilk kez oldu
Bizimde alt iki çıkmıştı şimdi üst cikar sandık normalde kızların öyle olmuştu ama alttan üçüncü patlamış dedi dr bu hastalık evresiyle dişler hep birleşiyor bizimDiş demişken. Beni geren bi durjm var biraz. Kizimin iki alt dişi çıkmıştı. Ust dislerin on yüzü kabarik duruyordu. Cikti cikacak diye uzun zamandir bekliyoruz. Altlar cikali 3 ay oldu çünkü. Gecen gun bi ciglikla agladi oyuncak dişlerken. Onceki disler de oyle oldugu icin hemen disine baktim ust orta ikili degil onun sağındaki dis cikmis Cok garip
Ben ilk kez karşılaştım valla elim ayağıma dolandı. Ağlayarak uyandığı oluyo tabi ama çığlık atması bide bi türlü uyanamaması çok korkuttubizi. Bugün dışarı çıkardık biraz çok iyi geldi inşallah olmaz bir dahaCanım bizimki doğduğundan beri her zaman öyle uyanıyor şimdilik gözle görülür sıkıntısı hiç olmadı çok nadir sessiz uyanır
Sürekli olmuyor zaten canım biz 40 ı dan sonra çok yaşadık buraya da yazmıştım hatta gerçekten çok korkutucu sarsmamıza rağmen uyanmıyordu internette uyku terörü yazıyordu ama doktora götürmedimBen ilk kez karşılaştım valla elim ayağıma dolandı. Ağlayarak uyandığı oluyo tabi ama çığlık atması bide bi türlü uyanamaması çok korkuttubizi. Bugün dışarı çıkardık biraz çok iyi geldi inşallah olmaz bir daha
Bir yerine snco girmiştir. Bizim uyurken değilde normal dururken aniden bir bağırıyor elim ayağıma dolanıyor. Nefessiz kalıp ağlıyor resmen ben hemen balkona çıkarıyorum iyi geliyor.Ben ilk kez karşılaştım valla elim ayağıma dolandı. Ağlayarak uyandığı oluyo tabi ama çığlık atması bide bi türlü uyanamaması çok korkuttubizi. Bugün dışarı çıkardık biraz çok iyi geldi inşallah olmaz bir daha
gece terörü diyorlar buna. Benim kızım 4 yaşında hala ara ara ağlayarak çığlıkla uyanıyor. Bu durumda aslında hala derin uykuda oluyor ama derin uykudayken uyanınca böyle bir çığlık durumu oluyor. Sakinleştirip geri yatırmak lazım. Çünkü zaten vücudu uykuya devam ediyor oluyor.Ben ilk kez karşılaştım valla elim ayağıma dolandı. Ağlayarak uyandığı oluyo tabi ama çığlık atması bide bi türlü uyanamaması çok korkuttubizi. Bugün dışarı çıkardık biraz çok iyi geldi inşallah olmaz bir daha