2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba bebeklerimizin sindirim açısından zorlanmaması için bebek irmiği kullanmanızı öneririm.
Ben bi tatlı kaşığı pişiriyorum mesela. Bununda çok az bi kısmını yiyor zaten. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım sindirim konusunda. Ama tabiki imkan varsa bebek irmiği kullanmak daha mantıklı.

Üst değiştirmekten bıktım ya kakasını ishal gibi sıvı yapıyor her defasında üstüne çıkarıyor bel kısmından dün ikindinden beri 3 defa değiştirdim komple çıkar geri giydir ağlaması da cabası sinir oldum artık dü öğlenden beri de yemek de yemedi emmek de istemiyorum sadece ağlıyor uyumak istiyor uyuyamıyor da

Merhaba Allah kolaylık versin. Katı gıdaya başlamadı mı? Benimki artık suku kaka yapmıyor gerçi hergun bi muz yiyo onunla alakalida olabilir. Bizimkiside uyumuyo ya deli gibi uykusu var ama direniyo. Bütün uyku düzenimiz mahfoldu ne güzel akşam 8de yatiyordu

Öyle yazdıklarım diğer hava atan kişiydi AA sen ev hanımımydın memurum deyip duruyodun yaAman He He sensin sen.

Geçtik canım ilk günler kabız gibiydi hasta diye doktora götürdüm antibiyotik ve fitil vermişti onları kullanınca bu şekilde oldu fitilden diye düşündüm ama sadece 3 tane kullandım bıraktım ama kaka normale dönmedi azıcık yapıp üstüne nasıl çıkıyor anlamadım bez ve elbise dayanmıyor artık

Bezle alakalı olabilir mi? Hangi bezi kullanıyorsunuz?

Bezle alakalı olabilir mi? Hangi bezi kullanıyorsunuz?
Doğduğundan beri bimin bezini kullanıyorum canım 4 numara da kullanıyorum ama 5 e mi geçsem anlamadım ki büyük de geliyor diğer bel kısmından çıkıyor bezden bişey kalmıyor ama kakasını genelde yürüteçdeyken ya da mama sandalyesindeyken yapıyor

Sulu yaptığından taşıyordur büyük ihtimalle ememeden çıkıyordur yukarıya çok sulu olduğu için bez ufak gelse anlarsın zaten ensesine kadar çekecek halimiz yokki bezleri şimdi böyle konuşunca aklıma marketten aldığım kotexin pedi geldi birini açtım dedim heralde üretim sorunu var diğerinide açtım allah seni inandırsın iki tane geceyi birlestirsen anca olur göbek deliğinden sırta kadar hahahahaha aldım elime pedi girdim eşimin koluna halay çektik adam ped olduğunu anlamadı nerden çıkti bu olay şimdi diyor oynuyor.bir yandan da dedim nasıll icatt o ne öyle bi sorun olmasın diyor

İyi eğlenmişsiniz canım valla aynen sıvı olduğundandır ben regl da olmadım oğluş 7 ayın içinde Bi yandan iyi bi yandan da kilolar kaldı diye kötü

Axfafagsdg iyi güldüm. O gece pedlerinden oldum olasi nefret ettim ya, cool rahatsiz bi his. Ama bazi insanlar icin cok iyi oluyo sanırım kanamasi fazla olanlara. Kaka taşması sadece kakanin kivamiyla alakali bence, bezle hic ilgisi yok ya. En dandik bez bile oyle pek bi tasirma yapmiyor cok sulu degilse. Benim kizimin oyle bi beze cilt hassasiyeti falan olmayinca, neyi indirjmde uygun vs bulduysam farkli farkli bisuru marka kullandim hicbirinde en ufak taşma olmadi çiş veya kaka olarak. Ama sulu ve cok yaptiginda birkac kez 2-3 ayliktan once olmustu

Yürüteçte yapınca taşması normal aslında ama mama sandalyesinde bilemedim baskı oluyo demek birden fışlıyo arkaya doğru

Aiiyy dis dis derken o bitti ataga girdik galiba fenalardayiz, 3 4 gundur surekli surekli uyaniyor. Dun aksamda yatar pozisyondan oturur hale gecmeyi ogrenmis , dedim kesin atak haftasindayiz bu aksam uyuttum ,surekli uyaniyor ve oturuyor. Sabah ilk is besigi alt kademeye indirmek olucak , biz hala ustte kullaniyorduk. Simdi atak biter , dis baslar ne zaman uyucaz biz acabaa

Yürüteçte yapınca taşması normal aslında ama mama sandalyesinde bilemedim baskı oluyo demek birden fışlıyo arkaya doğru
Bende anlamadım ki canım gaz çıkarırken kakasını da yapıyor çıt çıtlı badyler de batınca komple üst çıkarmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…