Ben hep veriyorum canım bebek irmiği daha ufak tanelidir sanırım canımBebeğinize hiç normal irmik verdiniz mi acaba normal irmikle farkı nedir
O zaman bende deneyeyim bakalım teşekkür ederim :)))Ben hep veriyorum canım bebek irmiği daha ufak tanelidir sanırım canım
O zaman bende deneyeyim teşekkür ederim :))Ben veriyorum normal irmik. Bide ince öğütülmüş olan var sanıyorum ki ona bebek irmiği diyorlar. Ama irmiği haşlayınca yumuşak oluyor meyveyle yumurtayla fln verdiğim oldu benim.
Merhaba bebeklerimizin sindirim açısından zorlanmaması için bebek irmiği kullanmanızı öneririm.Bebeğinize hiç normal irmik verdiniz mi acaba normal irmikle farkı nedir
Ben vermedim bebek irmiği kullanıyorum daha ince ve sindirimi daha kolayBebeğinize hiç normal irmik verdiniz mi acaba normal irmikle farkı nedir
Ben bi tatlı kaşığı pişiriyorum mesela. Bununda çok az bi kısmını yiyor zaten. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım sindirim konusunda. Ama tabiki imkan varsa bebek irmiği kullanmak daha mantıklı.Merhaba bebeklerimizin sindirim açısından zorlanmaması için bebek irmiği kullanmanızı öneririm.
Ben vermedim bebek irmiği kullanıyorum daha ince ve sindirimi daha kolay
Merhaba bebeklerimizin sindirim açısından zorlanmaması için bebek irmiği kullanmanızı öneririm.
Merhaba Allah kolaylık versin. Katı gıdaya başlamadı mı? Benimki artık suku kaka yapmıyor gerçi hergun bi muz yiyo onunla alakalida olabilir. Bizimkiside uyumuyo ya deli gibi uykusu var ama direniyo. Bütün uyku düzenimiz mahfoldu ne güzel akşam 8de yatiyorduÜst değiştirmekten bıktım ya kakasını ishal gibi sıvı yapıyor her defasında üstüne çıkarıyor bel kısmından dün ikindinden beri 3 defa değiştirdim komple çıkar geri giydir ağlaması da cabası sinir oldum artık dü öğlenden beri de yemek de yemedi emmek de istemiyorum sadece ağlıyor uyumak istiyor uyuyamıyor da
Öyle yazdıklarım diğer hava atan kişiydiSen bana kafayi takmissin cidden ama tam da algilayamamissin yazdiklarimi. 2 senedir ilk defa bi tatile gidebildim. Bunun hava atilacak nesi var ki? Sitede oturmuyorum, nerde okudun bilmiyorum. 9gretmen degilim, ev hanimiyim. Ilk cocugum kimseden oyun halisi kalmadi. Kizimin kullandigi otun halisini amazon indiriminde 35 tl ye almistim hatta, neredeyse her seyin genelde en uygununu alirim, maddi durumum cok kotu olmamasina ragmen, cunku eger gercekten gerekli gormediysem marka oldugu icin almam jicbir seyi. Cunku hava atmayi sevmiyorum. Oraya kactik buraya kactik dediklerim ya cevredeki doga turizmi yapan yerlere bir iki gece kafa dinlemelik , ya da memelekete kacmalar oluyor. 2 senedir ilk uzun soluklu tatilimiz. Kuma yatirdigimu anlatma sebebim cocugumu rahat yetistirdigim 2 vucuk aylikken denizle tanistirma cesareti gosterdigim, kendi capkmda bunun dogru oldugunu dusundugum icin de tavsiye veya en azindan tecrube aktarimi olarak anlattigim bir sey. Kuma yatirmak deniz kenarina gitmek bizjm icin extereme ya da masrafli bir sey degil , evimiz zaten tatil beldesinde. Cok garipsiniz cidden degisik bir kafa. Diger grupta da taktiniz demek birine. Komplekslerinizi aşın bence
Geçtik canım ilk günler kabız gibiydi hasta diye doktora götürdüm antibiyotik ve fitil vermişti onları kullanınca bu şekilde oldu fitilden diye düşündüm ama sadece 3 tane kullandım bıraktım ama kaka normale dönmedi azıcık yapıp üstüne nasıl çıkıyor anlamadım bez ve elbise dayanmıyor artıkMerhaba Allah kolaylık versin. Katı gıdaya başlamadı mı? Benimki artık suku kaka yapmıyor gerçi hergun bi muz yiyo onunla alakalida olabilir. Bizimkiside uyumuyo ya deli gibi uykusu var ama direniyo. Bütün uyku düzenimiz mahfoldu ne güzel akşam 8de yatiyordu
Bezle alakalı olabilir mi? Hangi bezi kullanıyorsunuz?Geçtik canım ilk günler kabız gibiydi hasta diye doktora götürdüm antibiyotik ve fitil vermişti onları kullanınca bu şekilde oldu fitilden diye düşündüm ama sadece 3 tane kullandım bıraktım ama kaka normale dönmedi azıcık yapıp üstüne nasıl çıkıyor anlamadım bez ve elbise dayanmıyor artık
Doğduğundan beri bimin bezini kullanıyorum canım 4 numara da kullanıyorum ama 5 e mi geçsem anlamadım ki büyük de geliyor diğer bel kısmından çıkıyor bezden bişey kalmıyor ama kakasını genelde yürüteçdeyken ya da mama sandalyesindeyken yapıyorBezle alakalı olabilir mi? Hangi bezi kullanıyorsunuz?
Sulu yaptığından taşıyordur büyük ihtimalle ememeden çıkıyordur yukarıya çok sulu olduğu için bez ufak gelse anlarsın zaten ensesine kadar çekecek halimiz yokki bezleriDoğduğundan beri bimin bezini kullanıyorum canım 4 numara da kullanıyorum ama 5 e mi geçsem anlamadım ki büyük de geliyor diğer bel kısmından çıkıyor bezden bişey kalmıyor ama kakasını genelde yürüteçdeyken ya da mama sandalyesindeyken yapıyor
Sulu yaptığından taşıyordur büyük ihtimalle ememeden çıkıyordur yukarıya çok sulu olduğu için bez ufak gelse anlarsın zaten ensesine kadar çekecek halimiz yokki bezlerişimdi böyle konuşunca aklıma marketten aldığım kotexin pedi geldi birini açtım dedim heralde üretim sorunu var diğerinide açtım allah seni inandırsın iki tane geceyi birlestirsen anca olur göbek deliğinden sırta kadar hahahahaha aldım elime pedi girdim eşimin koluna halay çektik adam ped olduğunu anlamadı nerden çıkti bu olay şimdi diyor oynuyor.bir yandan da dedim nasıll icatt o ne öyle bi sorun olmasın diyor
Axfafagsdg iyi güldüm. O gece pedlerinden oldum olasi nefret ettim ya, cool rahatsiz bi his. Ama bazi insanlar icin cok iyi oluyo sanırım kanamasi fazla olanlara. Kaka taşması sadece kakanin kivamiyla alakali bence, bezle hic ilgisi yok ya. En dandik bez bile oyle pek bi tasirma yapmiyor cok sulu degilse. Benim kizimin oyle bi beze cilt hassasiyeti falan olmayinca, neyi indirjmde uygun vs bulduysam farkli farkli bisuru marka kullandim hicbirinde en ufak taşma olmadi çiş veya kaka olarak. Ama sulu ve cok yaptiginda birkac kez 2-3 ayliktan once olmustuSulu yaptığından taşıyordur büyük ihtimalle ememeden çıkıyordur yukarıya çok sulu olduğu için bez ufak gelse anlarsın zaten ensesine kadar çekecek halimiz yokki bezlerişimdi böyle konuşunca aklıma marketten aldığım kotexin pedi geldi birini açtım dedim heralde üretim sorunu var diğerinide açtım allah seni inandırsın iki tane geceyi birlestirsen anca olur göbek deliğinden sırta kadar hahahahaha aldım elime pedi girdim eşimin koluna halay çektik adam ped olduğunu anlamadı nerden çıkti bu olay şimdi diyor oynuyor.bir yandan da dedim nasıll icatt o ne öyle bi sorun olmasın diyor
Yürüteçte yapınca taşması normal aslında ama mama sandalyesinde bilemedimDoğduğundan beri bimin bezini kullanıyorum canım 4 numara da kullanıyorum ama 5 e mi geçsem anlamadım ki büyük de geliyor diğer bel kısmından çıkıyor bezden bişey kalmıyor ama kakasını genelde yürüteçdeyken ya da mama sandalyesindeyken yapıyor
Bende anlamadım ki canım gaz çıkarırken kakasını da yapıyor çıt çıtlı badyler de batınca komple üst çıkarmak zor oluyorYürüteçte yapınca taşması normal aslında ama mama sandalyesinde bilemedimbaskı oluyo demek birden fışlıyo arkaya doğru