- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Dişi sorunlu çıkaran bi bebeğiniz varsa 1.5 yaşına kadar tam gaz devam huzursuzluk benim oğlum 6.5 aylık bi başladı hiç durmadı peş peşe başladı çıkarmaya doğum gününde 13 tane dişi vardı hiç unutmam 2 tane azı dişi vardı çok hızlı çıkardı huzur muzur yoktu 1 yaşa kadar hızlı gitti sonra bi mola oldu ardından köpek dişleri uğraştırdı en son 2. Azılar geldi ama son azıların tamamlanması 2 yaşta bitti bizde arkadaşlarımda 3 yaşı bulanlar oldu ama en azından nefes alma süresi uzuyor köpek dişlerine gelene kadar baya zorlu geçiyor sonra molalı cıkıyor azılar en beteri oldu bizde acıyo acıyo demekten mahvoldu cocuk kızım hala patlatmadı ciyak ciyak geziyorAiiyy dis dis derken o bitti ataga girdik galiba fenalardayiz, 3 4 gundur surekli surekli uyaniyor. Dun aksamda yatar pozisyondan oturur hale gecmeyi ogrenmis , dedim kesin atak haftasindayizbu aksam uyuttum ,surekli uyaniyor ve oturuyor. Sabah ilk is besigi alt kademeye indirmek olucak , biz hala ustte kullaniyorduk. Simdi atak biter , dis baslar ne zaman uyucaz biz acabaa
Evet bende adet olamadim daha ama nirmal sanırım 1 ay daha bekleyip olmazsam bi kontrole gidicemİyi eğlenmişsiniz canım valla aynen sıvı olduğundandır ben regl da olmadım oğluş 7 ayın içinde Bi yandan iyi bi yandan da kilolar kaldı diye kötü
1 seneye kadar normal diye biliyorum canım süt hormonundan kaynaklıymış sanırım ne kadar sık emzirirsen o kadar regl geç oluyormuşsunEvet bende adet olamadim daha ama nirmal sanırım 1 ay daha bekleyip olmazsam bi kontrole gidicem
Üst diş önce çıkar mı? Sanki üst damagi kabarmış gibi ama çokta emin olamadım.Dişi sorunlu çıkaran bi bebeğiniz varsa 1.5 yaşına kadar tam gaz devam huzursuzluk benim oğlum 6.5 aylık bi başladı hiç durmadı peş peşe başladı çıkarmaya doğum gününde 13 tane dişi vardı hiç unutmam 2 tane azı dişi vardı çok hızlı çıkardı huzur muzur yoktu 1 yaşa kadar hızlı gitti sonra bi mola oldu ardından köpek dişleri uğraştırdı en son 2. Azılar geldi ama son azıların tamamlanması 2 yaşta bitti bizde arkadaşlarımda 3 yaşı bulanlar oldu ama en azından nefes alma süresi uzuyor köpek dişlerine gelene kadar baya zorlu geçiyor sonra molalı cıkıyor azılar en beteri oldu bizde acıyo acıyo demekten mahvoldu cocuk kızım hala patlatmadı ciyak ciyak geziyor
Aslında artık geceleri emiyor gündüz 1 dk flaan sonra ağzından çıkarıp memede duruyor. Ama sütün azalmadı hala ondan olabilir. Bende diyete başladım artık ama adet olmadan kilonun gitmesi zor gerçi 7 kilo verdim 3 haftada1 seneye kadar normal diye biliyorum canım süt hormonundan kaynaklıymış sanırım ne kadar sık emzirirsen o kadar regl geç oluyormuşsun
Ayy bide diş çıkarırken sürekli emmek istiyolar. Emmek rahatlatıyormuş. Oda çok yorucu oluyor. Çok zor büyümek yazık bebişlere.Dişi sorunlu çıkaran bi bebeğiniz varsa 1.5 yaşına kadar tam gaz devam huzursuzluk benim oğlum 6.5 aylık bi başladı hiç durmadı peş peşe başladı çıkarmaya doğum gününde 13 tane dişi vardı hiç unutmam 2 tane azı dişi vardı çok hızlı çıkardı huzur muzur yoktu 1 yaşa kadar hızlı gitti sonra bi mola oldu ardından köpek dişleri uğraştırdı en son 2. Azılar geldi ama son azıların tamamlanması 2 yaşta bitti bizde arkadaşlarımda 3 yaşı bulanlar oldu ama en azından nefes alma süresi uzuyor köpek dişlerine gelene kadar baya zorlu geçiyor sonra molalı cıkıyor azılar en beteri oldu bizde acıyo acıyo demekten mahvoldu cocuk kızım hala patlatmadı ciyak ciyak geziyor
Benim yeğenimin önce üst dişleri çıkmıştı olabiliyor öyle.Üst diş önce çıkar mı? Sanki üst damagi kabarmış gibi ama çokta emin olamadım.
Ben hemen adet oldum ama kilolar yine kaldı malesefİyi eğlenmişsiniz canım valla aynen sıvı olduğundandır ben regl da olmadım oğluş 7 ayın içinde Bi yandan iyi bi yandan da kilolar kaldı diye kötü
BEn kızımdan hic dis agrisi huysuzlugu bilmem , ama oglumda direkt anliyorum artik, asırı huysuzluk ve uykular berbat otesi oluyor. Suan 4 dis var ama hizli cikarcak sanki bizimki de . Her cocuk bambaska oluyor isteDişi sorunlu çıkaran bi bebeğiniz varsa 1.5 yaşına kadar tam gaz devam huzursuzluk benim oğlum 6.5 aylık bi başladı hiç durmadı peş peşe başladı çıkarmaya doğum gününde 13 tane dişi vardı hiç unutmam 2 tane azı dişi vardı çok hızlı çıkardı huzur muzur yoktu 1 yaşa kadar hızlı gitti sonra bi mola oldu ardından köpek dişleri uğraştırdı en son 2. Azılar geldi ama son azıların tamamlanması 2 yaşta bitti bizde arkadaşlarımda 3 yaşı bulanlar oldu ama en azından nefes alma süresi uzuyor köpek dişlerine gelene kadar baya zorlu geçiyor sonra molalı cıkıyor azılar en beteri oldu bizde acıyo acıyo demekten mahvoldu cocuk kızım hala patlatmadı ciyak ciyak geziyor
3 haftada 7 kilo cook iyiAslında artık geceleri emiyor gündüz 1 dk flaan sonra ağzından çıkarıp memede duruyor. Ama sütün azalmadı hala ondan olabilir. Bende diyete başladım artık ama adet olmadan kilonun gitmesi zor gerçi 7 kilo verdim 3 haftada
Yok canım bizimki aynı emiyor ne güzel kız daha ne kadar gitsin kilon keşke bende Bi 7 kilo versem çok güzel olacakAslında artık geceleri emiyor gündüz 1 dk flaan sonra ağzından çıkarıp memede duruyor. Ama sütün azalmadı hala ondan olabilir. Bende diyete başladım artık ama adet olmadan kilonun gitmesi zor gerçi 7 kilo verdim 3 haftada
Pek umutlanmayayım o zaman gidecek diye 4 kilo fazlam var ama 7 kilo versem daha güzel olacak ben adete bahane buluyordumBen hemen adet oldum ama kilolar yine kaldı malesefsıkı diyete giricem tekrar bebek 1 yasına gelince
Ben çok huysuzsa direk calpol veriyorum rahatlıyor çocuk idare ediyosa bi şekilde oyalıyorum ama bazı zamanlar gerçekten hiç oluru olmuyor öyle olduğunda veriyorum çunku hicbir sekilde bağarması bitmiyorAllahım bugün yine kabus gibi bir geceydi 4 buçuktan beri ağlıyor kendi ağladıkça ben sinirden çatlıyorum en son dayanamadım fitil ve gaz damlası verdim 10.30 gibiydi şimdi uyuyor geceden beri niye aklıma gelmemiş uyumuyorsa oynasa oynuyorum ama ağlayınca deliye dönüyorum resmen ya sizde de mi böyle oluyor
Evet kimiside hiç sorun olmadı diyor vallahi inanamıyor insan nasıl dayanıyolar canı tatlı olan heralde bas bas bağarıyorBEn kızımdan hic dis agrisi huysuzlugu bilmem , ama oglumda direkt anliyorum artik, asırı huysuzluk ve uykular berbat otesi oluyor. Suan 4 dis var ama hizli cikarcak sanki bizimki de . Her cocuk bambaska oluyor iste
Aklıma düşse verirdim valla hiç susmadı ki bişey düşüneyimBen çok huysuzsa direk calpol veriyorum rahatlıyor çocuk idare ediyosa bi şekilde oyalıyorum ama bazı zamanlar gerçekten hiç oluru olmuyor öyle olduğunda veriyorum çunku hicbir sekilde bağarması bitmiyor
Böyle hiç bi şekilde avunmayarak ağlıyorsa bir çay kaşığı calpol veriyorum ama vermemeye gayret ediyorum. Daha çok sallama, meme, mama, emzik.. aklıma ne gelirse arabayla dolaştırma, kucakta gezdirme vs bunları denerm.Allahım bugün yine kabus gibi bir geceydi 4 buçuktan beri ağlıyor kendi ağladıkça ben sinirden çatlıyorum en son dayanamadım fitil ve gaz damlası verdim 10.30 gibiydi şimdi uyuyor geceden beri niye aklıma gelmemiş uyumuyorsa oynasa oynuyorum ama ağlayınca deliye dönüyorum resmen ya sizde de mi böyle oluyor
Hepsini denedim canım yok fayda etmedi fitilin üstüne 2 saat uyudu uyandı yine aynı şimdi zorla uyuttum o da kucağımda kımıldasam uyanacak eşim hastaneye götür diyor antibiyotik yazdı zaten daha ne yapabilirler ki bilmiyorumBöyle hiç bi şekilde avunmayarak ağlıyorsa bir çay kaşığı calpol veriyorum ama vermemeye gayret ediyorum. Daha çok sallama, meme, mama, emzik.. aklıma ne gelirse arabayla dolaştırma, kucakta gezdirme vs bunları denerm.
Bugün bizimkide aşırı mızmız asla kucağımdan inmedi. Kucağımdada bir süre sonra sıkıldı. Bişeyler yedirmekte içirmekte çok zorlandm. Oyun oynarken bile ynında olmama rağmen paçamu tuttu ayrılmadı. Ağladı. Uykularıda bi saatti. Bazen daha çok uyur benm kızım. Ne yapsak bilemedik yani. Bugün çociklerimizi bişiyler oldu sanrmHepsini denedim canım yok fayda etmedi fitilin üstüne 2 saat uyudu uyandı yine aynı şimdi zorla uyuttum o da kucağımda kımıldasam uyanacak eşim hastaneye götür diyor antibiyotik yazdı zaten daha ne yapabilirler ki bilmiyorum
Vallahi rahat geciren benim kızım olmasa ben de inanmazdimEvet kimiside hiç sorun olmadı diyor vallahi inanamıyor insan nasıl dayanıyolar canı tatlı olan heralde bas bas bağarıyor
Sizin uykular 20 dk 30 dk ydi yanlis hatirlamiyorsam, nasil uzattiniz acabaBugün bizimkide aşırı mızmız asla kucağımdan inmedi. Kucağımdada bir süre sonra sıkıldı. Bişeyler yedirmekte içirmekte çok zorlandm. Oyun oynarken bile ynında olmama rağmen paçamu tuttu ayrılmadı. Ağladı. Uykularıda bi saatti. Bazen daha çok uyur benm kızım. Ne yapsak bilemedik yani. Bugün çociklerimizi bişiyler oldu sanrm