2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ay ne bileyim çalışmasanda bir bebek için çok geç bir saat. Kuzucuğum gecelerin bekçisi olmuş bence 8 de uyumalı ama hiç olmuyorsa saat 10 gibi uyumuş olmalı. Saatlerini kaydırabilirsiniz aslında. Birkaç hafta süreblr ama sonra düzelir.

4 dü geçiyordu canım bugün uyuduğunda gözünü kırpmadı çırpına çırpına oynadı uyudu 6 da geri uyandı beşikte yatmak istemiyor gibi yer yatağına yatırdım saat 10 da Bi uyandım uyanmış bize bakıyor deliye döndüm bu kadar az nasıl uyuyabiliyor ve saat 1 oldu şimdi uyudu daha yine aynı enerjikti bu enerji nerden geliyor gündüz yaparsa hoşuma gidiyor ama gece çıldırıyorum artık

Kendin çal ,kendin söyle.Ancak hava atarsın ne garip bi insansın

Kendin çal ,kendin söyle.Ancak hava atarsın ne garip bi insansın
Şaka misin sen ya Burada herkes bebekleriyle ilgili kaygilandiklari surecleri ifade ediyor. Tahmin edersin ki bu tarz bi gezme bebeksiz bile baya yorucu olur, bebekle ne yapacagimin kaygisi, ayni zamanda ilk birkac gun guzel baslamis olmanin mutluluğuyla yazdım gectim Kafaya bak sgsgshsdj

Offf benimki de boyle oldu asla kaşıkla yemiyor. Ben ek gıdaya ilk basladigimdan beri , elimdeki kasigi almaya calistigi icin bir kasik daha eline veriyordum zaten. O yontem yeni degil bizim icin yani ama baska cozum bulduk gunlerdir aglamak istiyodum yemiyor diye, bugun bisey kesfettik, mamasini sulandirip corba gibi bardakla verince damla dokmeden iciyor. Saka gibi bebe ya Zaten bardağa asiri duskun cok istiyordu elimden. Bunu yapiyoruz bakalim bundan sıkılması ne kadar surerse
Benim kizim da cok huysuz 3 gundur. Tatil iyi gidiyor sorun cikarmiyor derken bi huysuzluk tuttu ki hem de nasil. Üst dişler mi acaba dedim, xuzeni bozuldu cocuk da yoruldu ondan mi acaba diye düşünüyorum. Ama bugun yeni kesfettigim mama yedirme metodumuz sayesinde iyice karni doydu biraz daha sakindi. Sanirim 3 gundur yeterince kati gida alamayip aciktigi icin huysuzmus. Bakalim yarin anlariz dogru mu bu düşündüğüm

Bizde yine atak görünüyor..
Aşırı huysuz ve bir dk beni görmesin basıyor çığlığı sanki nereye gideceğim..
Kucağımda uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor.. bakalım bu nereye kadar devam edecek... Çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Tatil aslında iyi gelir değişiklik olur diye düşünüyor insan ama bebisler düzeni değişince pekte mutlu olmuyor işte..
Inşallah bütün bebişlerimiz fabrika ayarına geri döner.. ben eski kızımı özledim şimdi bir mız mız mız offf

Senin kafanı biz biliyoruz .Yok şöyle gezdik yok böyle gezdik .Yok kuma yatırdımYok iki günlük kaçtık ,yok beş günlük kaçtıkDiğer grupta da bi tane daha var senden.O da öyle .Yok siteli evde oturuyoruz.Yok oğlumdan kalan oyun halası var çok pahalıydı.Yok öğretmenim .Bizde de var çok şükür hepsi.Biz de geziyorum ama sürekli hava atma çabam yok Cinsin kabul et

Birde onların ev > toyz shop. Piyasaki herrr ama her türlü oyuncak var :) bence buradakilerin %95 ide sizin gibi düşünüyordur, kendi çalıp kendi oynuyor. Kusura bakma Cameron yazdıklarından böyle bir izlenim oluştu

Kızlar bakliyata geçtiniz mi ben pirinç ve yeşil mercimek yedirmiştim. Sıkıntı olmadı. Bugünde siyez bulguru deniycez. Kızım sebze, meyvedense bakliyatlatları daha bir seviyor.

Birde iki kez ceviz denedim ikisindede boğuldu. Daha bir süre vermem, bizimki cevize hazır değil

Ben bakliyaata henüz cesaret edemedm gaz yapar diye. Cevizi cam rende ile rendelerseniz un gibi oluyor öyle boğazna takılmaz die düşünüyorm

Ayy evet çok gülüyorum ben onlaraEminim çoğumuzda var o oyuncaklar ama söylemiyoruzTuhaflar

Canım ben cevizi cam rendede yapıp yediklerine katıyorum öyle bişey olmuyor tek başına veriyorsan takılıyordur

Ayy evet çok gülüyorum ben onlaraEminim çoğumuzda var o oyuncaklar ama söylemiyoruzTuhaflar
Ohoo daha araları 1 er 2 şer yaştan 3 adet kız çocuk yapacak çalışmalarada başlamış olması lazım hazır oyuncaklar şeyler tamamken nasıl olsa rahat ve takmayan da bi anneydi başlarda biz fazla evhamlıydık bizim gergin enerjimiz çocuğa yansıyodu falan ama sonradan kendisininde büyüsü bozuldu söylene söylene bi kaldı ağlıyorum tutamıyorum bebemi diye çok büyük lokmalar konuştu burada herkesi eleştirdi ağzına geldiğince ve kendi söylediklerini yuttu yazdıklarıyla.. okdr mükemmelsen durmayan bebeğinede bir yol bulursun rahat tavirlarinla ağlamadan gerilmeden atlatırsın artık sen bunuda ama yinede olur becerir peş peşe 3 çocuğu diye düsünüyorum

Ben bakliyaata henüz cesaret edemedm gaz yapar diye. Cevizi cam rende ile rendelerseniz un gibi oluyor öyle boğazna takılmaz die düşünüyorm
Canım ben cevizi cam rendede yapıp yediklerine katıyorum öyle bişey olmuyor tek başına veriyorsan takılıyordur
Cam rendemiz yok havanda eziyordum. Ondan mı takıldı acaba boğazına.
Ben mamalarına bir tatlı kaşığı katıyorum. 1 saat falan suda bekletiyorum. Az kaynatıp ilk suyunu döküp pişiriyorum. Gaz vs olmadı bizde ama bebekten bebeğe değişir tabii. Siyez bulgurunuda bugün verdim pek yemedi. Genelde az yiyor zaten. Bir rahatsızlığı olmadı henüz.

Yokmu şöyle değişik tarifleriniz bee yavv söyleyinde yapayım bebe benim tariflere yüz buruşturuyor artık
Evet veriyorum. Sabah kızım 5/6 kaşık yedi. Onun için rekor
Ayva,armut,havuç hepsinden yarım dilim. 1 tatlı kaşığı pirinç.
Yumurta sarısı ve yoğurt hiç ağzına sürmüyor kızım. Ağzını kitliyor, emzikle bile kandırıp açtıramıyorum. Q Ya aniden bir krize girip ağlıyor. Morarıyor resmen. Durduk yere. Sizde de var mı bu ?
Elinden bir şeyi falan alsam zaten sinirinden beni yoluyor. TV kumandası hep onda olacak. Büyüdükçe çok fena oldular.

Tamam bunu deneyeceğim :) yogurt zaten bizimde sorunsalımız bizimkide ağlıyor ama morarmıyor benim telefonumu istiyor kemirmek icin krize giriyor ve ellerini öne uzatıp titriyor kumandada aynı sekilde diş sinir yaptı bebeklere heralde ya gercekten baya fena oldular artik

Cam rende edinirseniz çok rahat edersiniz hem fiyatıda çok değil. Bir de ne işe yarıyorki dersin bir sürü şeyi rendeliyormş bende şaşırıyorm Meyveleride onda rendeliyorum. Elma vs. Benmde aklımda ince bulgur vs ama kuzucuğum herşeyi yemiyor çok fazla şey seçiyor. Bana kalsa her gün ayrı menü yaparm ama çocikim asla oralı değil

Rondon varsa ondan da çekebilirsin canım küçük toz halinde olur da neden ıslayıp kaynatıyorsun ki

Aynen 20 TL ye almıştım e bebekten başta bunla kim uğraşacak dedim de şimdi iyiki almışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…