2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar emziren arkadaşlarım çok emzirdigimi söylüyor bu ayda böyle yaparsan süt birikmemesi normal ek gida aliyor diyorlar 24 saatte toplaam 8 9 10 u buldugumuz oluyor haliyle siz asagi yukari kac saatte bir emziriyorsunuz sormak istedim

Gunduz 1 , 1.5 saatte bir gece max.2 saat kesintisiz uyursa uyur yoksa gece de saat başı emiyor canım. Goguslerin dolmasini beklersek vucut sut uretimini yavaslatir, benim yumusak ve bebegim emmeye basladiktan sonra sut iniyor hic birikmiyor

Gunduz 1 , 1.5 saatte bir gece max.2 saat kesintisiz uyursa uyur yoksa gece de saat başı emiyor canım. Goguslerin dolmasini beklersek vucut sut uretimini yavaslatir, benim yumusak ve bebegim emmeye basladiktan sonra sut iniyor hic birikmiyor
Aynı benimde öyle oldu ama geç inmeye başladı öyle oluncada emmek istemiyor sol göğüs hemen inerdi oda hemen inmiyor artık inince de 5 dk demiyor bitiriveriyor

Valla canım gündüz ağladıkça emiyor öyle saat tutmuyorum gece de ne zaman uyanırsa 3 saatte oluyor 5-6 saatte artık uyandırmıyorum süt birikmiyor çok emmezse biraz ağrıyor o kadar dün zaten sinir etti yine süt fışkırdıkça ağlıyor hala alışamadı şu işe

Benimkide emiyor ama eskisi gbi süt gelmiyor bukadar sık emzirmeye nasıl azaldı gercekten hic anlam veremedim gece diş doneminden once 3 4 saat bazen 5 saat uyuyordu o yuzden mi azaldi acaba diyorm ama bizde insaniz yani koca cocuguda kim uyandirip emziriyodur ki daimi 2 3 saatte herkes uyuyordur diyorum bendeki sorunu bulamadim.. artik iki memeyi emmesi 7 8 dakikayi gecmiyor uyarilma suresimi az geliyor acaba sagayim olmadi her emme sonrasi 5 10 dakika artar belki

Aynı benimde öyle oldu ama geç inmeye başladı öyle oluncada emmek istemiyor sol göğüs hemen inerdi oda hemen inmiyor artık inince de 5 dk demiyor bitiriveriyor
Karni tok olup ugrasmak istemiyor olabilir mi , acken cok hizi hizli cekip sutu bir anda indiriyorlar ya, bi de anne sutu hizli sindiriliyor yedikleri seyler daha yavas sindirildigi icin tam ac olmuyordur belki

Canım artık büyüdüler ya da çabuk emip bırakıyorlar küçükken yavaş emiyorlardı süt birikmiyor diye kaygı etme zaten doymasa sürekli ağlar ben takmıyorum valla bazen emmek istemiyor o zaman süt birikiyor hatta eskisi gibi akıyor ağrıyor da emince de boşalıyor zaten günde 2 defa ek gıda veriyorum yeterlidir diye düşünüyorum

Kızlar yarın 6 ay aşımız var koldan mı bacaktan mı yapılıyor bir de bizim 2 ay aşımızın yapıldığı kolu hala intihap akıp kanıyor ya sizde de öyle mi

Karni tok olup ugrasmak istemiyor olabilir mi , acken cok hizi hizli cekip sutu bir anda indiriyorlar ya, bi de anne sutu hizli sindiriliyor yedikleri seyler daha yavas sindirildigi icin tam ac olmuyordur belki
Evet oda olabilir az evel uyandiginda açtı hemen indirdi gercekten cokntsk ederim cevabiniz icin
Sanirim buyudugu icin etmeyecegim doymasa aglar dedigin gbi cok tsk ederm oyle bi stres oldum bi an dönem dönem oluyor hep bana hala atlatamadim bu kaygiyi bu arada asi 1 agizdan damla 2 bacaktan olmustuk biz

Emzirmeye alıştık tabii valla büyüdüler artık ne versek yerler emmeyi tamamen bırakmadığı sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum sizin 2 ay aşı yeriniz de kanıyor mu

Emzirmeye alıştık tabii valla büyüdüler artık ne versek yerler emmeyi tamamen bırakmadığı sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum sizin 2 ay aşı yeriniz de kanıyor mu
6 ay aşısını soruyosunuz galiba yok kanama olmuyo ama kabuklaştı kırmızı şekilde öyle duruyor

Bizim oğlan sebepsiz niye ağlıyor ya durmadan Bi ağlaması var kapıdan çıksam ağlıyor herşeye ağlıyor dişden yana da herhangi gözüken bir şey yok gözyaşı döküyor başım ağrıdı artık 2 gündür

Kafam gitti evet o 2 aylikken yapilmsti kusura bakma nolur dedigim gibi kizariklik ve kabuklanma oluyor ama kanama olmuyor
Valla bizim 1 aydır hem sulandı sürekli hemde bugün duştan sonra kanadı canım onun için sordum başkasında da oldu mu diye

Valla bizim 1 aydır hem sulandı sürekli hemde bugün duştan sonra kanadı canım onun için sordum başkasında da oldu mu diye
Bu zaten duruyo dueuyo 5 6 aylikke. Bi kabariyo biseyler oluyo normal korkma bn asiyi olurken yazmistim burda 5 6 ay sonra gorurseniz korkmayin bu ne diye demistim oglumda hicbisey olmadi kiziminki hala kabarik kabuklu endiselenme normal

Benim bebeğimde öyle 2 haftadır falan algıları çok açıldı. Babasıyla beni bırakmak istemiyor. İşe giderken anneannesine veriyorum, çıkıyorum içli içli ağlıyor. Artık anne baba ayrımını çok hissettiriyor.
Damaklar sertleşmiş mi? Dişten de çok huzursuzluk çekiyoruz biz özellikle geceleri uyumak bilmiyor .

Asansörlü beşiklerden memnun musunuz? Bir dezavantajı var mı 1000 liradan 4000 liraya kadar birbirinin aynı beşik var farkını da anlayamadım

Asansörlü beşiklerden memnun musunuz? Bir dezavantajı var mı 1000 liradan 4000 liraya kadar birbirinin aynı beşik var farkını da anlayamadım
Çilek mobilyanin dolap sifoniyer takimini almistik, ayni takimin buyuyen besigi vardi, buyuyen istemedigim icin almadim. Çilek teki en ucuz besigi aldim, kenari asansörlü, ben memnunum su an. 1 aydir falan kullaniyorum ama dogumdan once almistim. Bi sikintisini gormedim. Sapasaglam ahşabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…