2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

umutlabak canımm sen nasılsın nasıl geçiyor vakitler
Canım İnan günler geçmek bilmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil. Ne zormuş belirsizlikler meğer biz nasıl da çaba gösterip ayni zamanda sabredebilmişiz ne zormuş süreç biz anne olmak isteyen Kadınlar için... belirti aramamaya çalışıyorıym şimdilik sadece sabah kasıklarda adet gibi hafif kramplar oldu adete 1 hafta var ama test gümüm de zaten o güne denk geliyor. Hayırlısı...

Kizlar transferde bnde cok skisktım asiri ilk deneyim oldugu icn trnsferden hemn sonra mecbur ypmak zorunda kaldm yarin test gunum idrari hemn ypmak sorunmu doktor bisey demedi oyle
daha once bende oyle yapmıştım tutmuştu onunla ılgısı yok bence takmayın kafanıza guzel düşünün ınşallah pozıtıfı gorursunuz

Amiiin hepimiz için güzel somıyçlar olur inşallah

güzel şeyler düşünün ınşallah pozıtıfı gorursunuz

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
Duygularını , hislerini okadar iyi anlıyorum ki
İnsan düşünmemeye çalışsa da aklından binbir türlü olasılık geçiyor , bazen mantıklı, bazen mantıksız milyonlarca düşünce
Ağır hareket etmeden geçir canım günlerini , hep de yatma , hafif yürüyüşler yapmanın embriyonun tutunmasına yardımcı olduğu çalışmalarını okudum bende hep dün , zaten sende böyle yapıyorsundur kuzum
Adetinin kaçıncı günü transfer oldun canım? Genelde 15-20.günlerine denk geliyormuş sanırım
Adet ağrıları kasık ağrıları hep güzel belirtiler diye yazıyor tüp bebek sitelerinde
Ve 5.gün embriyosu için genellikle 6-7.günler oluyormuş belirtiler eğer olacaksa tabi
Belirtisi olmayan ve şuan doğum yapan bir sürü tüp bebek arkadaşlarım var

Allah razı olsun canım ben yemek bulaşık vs hareket sağlayan işlerimi yapıyorum. İnşallah belirtiler dediğim gibi olumlu yöndedir transfer adetin 17.günü oldu aşırı sıkışma ile girdim elimden ne geliyorsa çabaladım hatta öyle sıkıştım ki böbreklerim canıma okudu resmen . Dediğiniz gibiyse test 8.gün mü yapsam diye düşünüyorum

Yaa çok heyecanlı
Yapabilirsen yap kuzum

Kacinci gun emrbiyosuydu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…