- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
malesef hıçbıyerde yok o ılaç ben mardınden aldırdım zor buldular oradada allah yardımcınız olsunMerhaba kizlar. Benim transferim beli oldu. Perşembe gunu olucak. Estrofem bulamiyorum. Elinde fazla olan varmi?
Canım İnan günler geçmek bilmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil. Ne zormuş belirsizlikler meğer biz nasıl da çaba gösterip ayni zamanda sabredebilmişiz ne zormuş süreç biz anne olmak isteyen Kadınlar için... belirti aramamaya çalışıyorıym şimdilik sadece sabah kasıklarda adet gibi hafif kramplar oldu adete 1 hafta var ama test gümüm de zaten o güne denk geliyor. Hayırlısı...
daha once bende oyle yapmıştım tutmuştu onunla ılgısı yok bence takmayın kafanıza guzel düşünün ınşallah pozıtıfı gorursunuzKizlar transferde bnde cok skisktım asiri ilk deneyim oldugu icn trnsferden hemn sonra mecbur ypmak zorunda kaldm yarin test gunum idrari hemn ypmak sorunmu doktor bisey demedi oyle
Amiiin hepimiz için güzel somıyçlar olur inşallahteşekkur ederım yarın yıne verıcez ınşallah katlanmıştır ya ınsan korkuyor ıster ıstemez benımde ılk gunlerde bışey yoktu 3-4gun sonra benım hala devam eden sağ tarafta kasık agrısı belımde sancı şmdı alttan batmalar var göğusler şıştı agrılıydı ama 4-5gündür yok bıde göz bebeklerım büyümüştü belırtıler bunlardı ınşallah güzel sonuç alırsınız
güzel şeyler düşünün ınşallah pozıtıfı gorursunuzCanım İnan günler geçmek bilmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil. Ne zormuş belirsizlikler meğer biz nasıl da çaba gösterip ayni zamanda sabredebilmişiz ne zormuş süreç biz anne olmak isteyen Kadınlar için... belirti aramamaya çalışıyorıym şimdilik sadece sabah kasıklarda adet gibi hafif kramplar oldu adete 1 hafta var ama test gümüm de zaten o güne denk geliyor. Hayırlısı...
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimCanım İnan günler geçmek bilmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil. Ne zormuş belirsizlikler meğer biz nasıl da çaba gösterip ayni zamanda sabredebilmişiz ne zormuş süreç biz anne olmak isteyen Kadınlar için... belirti aramamaya çalışıyorıym şimdilik sadece sabah kasıklarda adet gibi hafif kramplar oldu adete 1 hafta var ama test gümüm de zaten o güne denk geliyor. Hayırlısı...
Amin sağolun Allah hepimize bayram hediyemizi nasip eder inşallah...güzel şeyler düşünün ınşallah pozıtıfı gorursunuz
Allah razı olsun canım ben yemek bulaşık vs hareket sağlayan işlerimi yapıyorum. İnşallah belirtiler dediğim gibi olumlu yöndedirRabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
Duygularını , hislerini okadar iyi anlıyorum ki
İnsan düşünmemeye çalışsa da aklından binbir türlü olasılık geçiyor , bazen mantıklı, bazen mantıksız milyonlarca düşünce
Ağır hareket etmeden geçir canım günlerini , hep de yatma , hafif yürüyüşler yapmanın embriyonun tutunmasına yardımcı olduğu çalışmalarını okudum bende hep dün , zaten sende böyle yapıyorsundur kuzum
Adetinin kaçıncı günü transfer oldun canım? Genelde 15-20.günlerine denk geliyormuş sanırım
Adet ağrıları kasık ağrıları hep güzel belirtiler diye yazıyor tüp bebek sitelerinde
Ve 5.gün embriyosu için genellikle 6-7.günler oluyormuş belirtiler eğer olacaksa tabi
Belirtisi olmayan ve şuan doğum yapan bir sürü tüp bebek arkadaşlarım var
Benden 1güm önce olmuşsun canım hayırlı olsunKızlar benim de 12 Nisan'da 2. Transferim oldu. İlki dış gebelik olmuştu. İnşallah bu defa hepimizin hayırlı sağlıklı gebelikleri olur inşallah
Şükür güzel geçiyor senin nasıl geçiyorBenden 1güm önce olmuşsun canım hayırlı olsunnasıl geçiyor günlerin
benim de şükürŞükür güzel geçiyor senin nasıl geçiyor
Ağrı sızı hiç dikkat etmiyorum canım. 3.gun embriyosu. Takdiri ilahibenim de şükürsadece bazen hafif kasık ağrısı oluyor senin de öyle mi ? Bir de kaçıncı gün embriyosu canım
TabikiAğrı sızı hiç dikkat etmiyorum canım. 3.gun embriyosu. Takdiri ilahisenin kaçıncı gün
Yaa çok heyecanlıAllah razı olsun canım ben yemek bulaşık vs hareket sağlayan işlerimi yapıyorum. İnşallah belirtiler dediğim gibi olumlu yöndedirtransfer adetin 17.günü oldu aşırı sıkışma ile girdim elimden ne geliyorsa çabaladım hatta öyle sıkıştım ki böbreklerim canıma okudu resmen . Dediğiniz gibiyse test 8.gün mü yapsam diye düşünüyorum
Daha çoookk varYaa çok heyecanlı
Yapabilirsen yap kuzum
Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yasatmasinTabikibenim 5.gün ilk denemem bu arada ilki için çok geçmiş olsun
AMİN AMİN ...Çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yasatmasininşallah hayırla sağlıkla pozitif haberi alırız inşallah
Canim 19 martta transfer oldum , 25 mart cuma günü kanda gebelik yaptim negatifti.
27 mart pazar günü mide bulantim oldu , dedim ki ben hamileyim , pazartesi günü erken gebelik testi yaptim evde , ikinci çizgi aşırı silik çıktı, salı günüyani transferin 10. günü kanda gebelik yaptirdim 17 çıktı sonuc.
Doktorum asıl sonucun 12. günde yapilacak olan sonuc olduğunu söyledi. Dün 12. günümde kan verdim 68 çıktı sonucum.
Doktorum gebelik olduğunu pazartesi günü tekrar kan vermemi istedi.
Insallah senin de bebesin tutunmustur sana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?