- 11 Ağustos 2018
- 1.288
- 2.717
- 133
- 41
3. Gün embriyosu taze transferdiKacinci gun emrbiyosuydu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün embriyosu taze transferdiKacinci gun emrbiyosuydu acaba?
Yumurta sayisindan cok dolu yada bos cikip cikmayacagi yada kalitesi önemli hic oyle sayilara takilma❤Kizlar bugun yumurtaliklarima bakildi, 7-8 tane birind 7-8 birinde yumurtam varmis doktor az buldu sizce nasil?
İlk deneyimim bu, o kadar endiseliyim ki.. Erkek faktoru bendeki yasim da genc bilmiyorum nasil olacak anksiyete tavan..Yumurta sayisindan cok dolu yada bos cikip cikmayacagi yada kalitesi önemli hic oyle sayilara takilma❤
Benim 2.deneme ve keseyi gorduk bakalim sonrasida insallah güzel gidersinir stres bu dönemde hep.olan bisey ama kendini rahatlaticak seyler bulmaya calismalisin❤İlk deneyimim bu, o kadar endiseliyim ki.. Erkek faktoru bendeki yasim da genc bilmiyorum nasil olacak anksiyete tavan..
Saglikla dunyaya gelir umarim, gecseydi su gunler bi de rahata erseydim ben de pozitifi gorupBenim 2.deneme ve keseyi gorduk bakalim sonrasida insallah güzel gidersinir stres bu dönemde hep.olan bisey ama kendini rahatlaticak seyler bulmaya calismalisin❤
Inşallah görürsün ❤Saglikla dunyaya gelir umarim, gecseydi su gunler bi de rahata erseydim ben de pozitifi gorup
Canım yumurta sayısı değil kalitesi hücreleri önemli . Sayıya takılmaKizlar bugun yumurtaliklarima bakildi, 7-8 tane birind 7-8 birinde yumurtam varmis doktor az buldu sizce nasil?
Onemli olan yumurta kalitesi. Benimde 15 tane yumurta toplandi ve 11 dolendi. Ama 5 gune kadar 4 tane geldi.Kizlar bugun yumurtaliklarima bakildi, 7-8 tane birind 7-8 birinde yumurtam varmis doktor az buldu sizce nasil?
Merhabalar bende sizinle aynı gün transfer olacağım güzel sonuçlarımız olsunBen haftaya cumartesi dondurulmus transfer olacağım.
Pazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?Merhabalar bende sizinle aynı gün transfer olacağım güzel sonuçlarımız olsun
Evet bugün yapıldı benimde o değere göre cumartesi kesinleştiPazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?
1.5 dan az olmasi gerekiyormus ! Sizin kac cikti. Simdi kac cikicak diye sali gununu bekliyorumEvet bugün yapıldı benimde o değere göre cumartesi kesinleşti
0.42 çıktı doktorum çok iyi dedi. 2 ayrı hap ve iğne yazdı. İğneyi hamileliğin 12. Haftasına kadar göbekten kullancam bu biraz üzdü1.5 dan az olmasi gerekiyormus ! Sizin kac cikti. Simdi kac cikicak diye sali gununu bekliyorum
İnşallah sizinde çok güzel çıksın sonucunuz1.5 dan az olmasi gerekiyormus ! Sizin kac cikti. Simdi kac cikicak diye sali gununu bekliyorum
Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik0.42 çıktı doktorum çok iyi dedi. 2 ayrı hap ve iğne yazdı. İğneyi hamileliğin 12. Haftasına kadar göbekten kullancam bu biraz üzdü
Bende yarın başlıycam progestan, progestan dex ve ecopirine. Birde adetin 2. Gününden beri her gün 4 adet estrofem kullanıyorum sizde kullanıyor musunuz acaba?Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik