• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Kizlar bugun yumurtaliklarima bakildi, 7-8 tane birind 7-8 birinde yumurtam varmis doktor az buldu sizce nasil?

Yumurta sayisindan cok dolu yada bos cikip cikmayacagi yada kalitesi önemli hic oyle sayilara takilma❤
İlk deneyimim bu, o kadar endiseliyim ki.. Erkek faktoru bendeki yasim da genc bilmiyorum nasil olacak anksiyete tavan..

Benim 2.deneme ve keseyi gorduk bakalim sonrasida insallah güzel gider😍sinir stres bu dönemde hep.olan bisey ama kendini rahatlaticak seyler bulmaya calismalisin😇
Saglikla dunyaya gelir umarim, gecseydi su gunler bi de rahata erseydim ben de pozitifi gorup🤷

Merhabalar bende sizinle aynı gün transfer olacağım güzel sonuçlarımız olsun🥰
Pazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. 🥰 sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?

Pazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. 🥰 sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?
Evet bugün yapıldı benimde o değere göre cumartesi kesinleşti ☺️

0.42 çıktı doktorum çok iyi dedi. 2 ayrı hap ve iğne yazdı. İğneyi hamileliğin 12. Haftasına kadar göbekten kullancam bu biraz üzdü 🥲
Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik 🥰🥰🥰

Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik 🥰🥰🥰
Bende yarın başlıycam progestan, progestan dex ve ecopirine. Birde adetin 2. Gününden beri her gün 4 adet estrofem kullanıyorum sizde kullanıyor musunuz acaba?

Back