Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar
- Konu Sahibi Blonde91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Durumunuz nedir ? Bende bel ağrısı var adet olacakmışız gibi olur ya hani
Durumunuz nedir ? Bende bel ağrısı var adet olacakmışız gibi olur ya haniEvet benimde çok sert 3 aylık hamile gibi karnım var aynı gün aynı tedavide birini bulduğuma çok sevindim artık size de sorarım gelişen durumlarımı
Bende adet olcakmış gibi hissediyorum arada belim yokluyor kasık batmaları ve şişlik pek kalmadı Allah hayır etsinDurumunuz nedir ? Bende bel ağrısı var adet olacakmışız gibi olur ya hani
Telegram da bi grup var oradaki arkadaş bizden 1 gün önce transfer olmuştu bugün test yapmış kan sonucu pozitif çıkmış şişlik var biraz bende ama sert değil önceki günler gibi yumuşadı birazBende adet olcakmış gibi hissediyorum arada belim yokluyor kasık batmaları ve şişlik pek kalmadı Allah hayır etsin
Benim erken test yapmaya cesaretim yok morelimi bozmak istemiyorum tam gününde kan vereceğimTelegram da bi grup var oradaki arkadaş bizden 1 gün önce transfer olmuştu bugün test yapmış kan sonucu pozitif çıkmış şişlik var biraz bende ama sert değil önceki günler gibi yumuşadı biraz
Pazartesi günü vermeyi düşünüyorum ben napalım Rabbim nasip ederse olacak hatırla gelsinler inşaAllahBenim erken test yapmaya cesaretim yok morelimi bozmak istemiyorum tam gününde kan vereceğim
İnşallah Bende salı günü vereceğim, sonucunuzu banada iletin inşallah güzel hayırlı pozitf sonuç olsunPazartesi günü vermeyi düşünüyorum ben napalım Rabbim nasip ederse olacak hatırla gelsinler inşaAllah
- 10 Mayıs 2022
- 73
- 120
- 23
- 28
Acı badem Mustafa tas benim doktorum hepside çok iyilerMerhaba.Kayseride önerebileceğiniz doktor ve merkez neresidir acaba?
Nasılsınızz nasıl gidiyorrPazartesi günü vermeyi düşünüyorum ben napalım Rabbim nasip ederse olacak hatırla gelsinler inşaAllah
Test yaptırdık 7,64 çıktı çok az bir değer gibi geldi inşaAllah yükselirNasılsınızz nasıl gidiyorr
Ama daha günün var sonuçta pozitif ne güzel, yükselir bence Allahın izniyleTest yaptırdık 7,64 çıktı çok az bir değer gibi geldi inşaAllah yükselir
Sizde durum nedir?Ama daha günün var sonuçta pozitif ne güzel, yükselir bence Allahın izniyle
Bende beklemedeyim son 1gün. Bugün doktorum aradı yarın sabah 9da kan verin 11 de yanıma gelin beraber öğrenelim sonuca göre de nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz dedi. Çok heycanlıyım bugün hiç ağrım sızım yoktu normaldim korkuyorum ve baya gerginim . Sizde varmı bi değişiklik?Sizde durum nedir?
Bugün proluton iğnemi vuruldum karnım sert biraz şiş sadece normal hayatıma döndüm bende yarın tekrar kan vereceğim beni de haberdar edinBende beklemedeyim son 1gün. Bugün doktorum aradı yarın sabah 9da kan verin 11 de yanıma gelin beraber öğrenelim sonuca göre de nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz dedi. Çok heycanlıyım bugün hiç ağrım sızım yoktu normaldim korkuyorum ve baya gerginim . Sizde varmı bi değişiklik?
Sizde beni haber dar edin, yarın ikimiz içinde çok güzel bir gün olsunBugün proluton iğnemi vuruldum karnım sert biraz şiş sadece normal hayatıma döndüm bende yarın tekrar kan vereceğim beni de haberdar edin
Sonuç nedir merak içindeyimSizde beni haber dar edin, yarın ikimiz içinde çok güzel bir gün olsun
Hamileyim hamd olsun çok şükürrSonuç nedir merak içindeyim
Siz ne yaptınız bi güzel haberde sizden duyayım inşallah
Kaç çıktı sonucunuz benim sağlık ocağında sorun oldu acil de kan verdim sonuç bekliyorum inşaAllah darısı bana olsunHamileyim hamd olsun çok şükürr
Benim negatif geldiHamileyim hamd olsun çok şükürr