• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Merhaba benim 2. 6 haftalık karnı kocaman olan arkadaşlar sordunuz mu doktorunuza birde progestan dex vurulan varmı göbekten kasık acısı yapıyo resmen fitil kullanan varmı birde vajina içinde et parçası gibi bişey dokunuyomusunuz

Bende adet olcakmış gibi hissediyorum arada belim yokluyor kasık batmaları ve şişlik pek kalmadı Allah hayır etsin 🤷🏻‍♀️
Telegram da bi grup var oradaki arkadaş bizden 1 gün önce transfer olmuştu bugün test yapmış kan sonucu pozitif çıkmış şişlik var biraz bende ama sert değil önceki günler gibi yumuşadı biraz

Telegram da bi grup var oradaki arkadaş bizden 1 gün önce transfer olmuştu bugün test yapmış kan sonucu pozitif çıkmış şişlik var biraz bende ama sert değil önceki günler gibi yumuşadı biraz
Benim erken test yapmaya cesaretim yok morelimi bozmak istemiyorum tam gününde kan vereceğim 😔

Sizde durum nedir?
Bende beklemedeyim son 1gün. Bugün doktorum aradı yarın sabah 9da kan verin 11 de yanıma gelin beraber öğrenelim sonuca göre de nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz dedi. Çok heycanlıyım bugün hiç ağrım sızım yoktu normaldim korkuyorum ve baya gerginim 😔. Sizde varmı bi değişiklik?

Bende beklemedeyim son 1gün. Bugün doktorum aradı yarın sabah 9da kan verin 11 de yanıma gelin beraber öğrenelim sonuca göre de nasıl ilerleyeceğimizi konuşuruz dedi. Çok heycanlıyım bugün hiç ağrım sızım yoktu normaldim korkuyorum ve baya gerginim 😔. Sizde varmı bi değişiklik?
Bugün proluton iğnemi vuruldum karnım sert biraz şiş sadece normal hayatıma döndüm bende yarın tekrar kan vereceğim beni de haberdar edin 😇

Back