2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Kizlar bugun yumurtaliklarima bakildi, 7-8 tane birind 7-8 birinde yumurtam varmis doktor az buldu sizce nasil?

Yumurta sayisindan cok dolu yada bos cikip cikmayacagi yada kalitesi önemli hic oyle sayilara takilma❤
İlk deneyimim bu, o kadar endiseliyim ki.. Erkek faktoru bendeki yasim da genc bilmiyorum nasil olacak anksiyete tavan..

Benim 2.deneme ve keseyi gorduk bakalim sonrasida insallah güzel gidersinir stres bu dönemde hep.olan bisey ama kendini rahatlaticak seyler bulmaya calismalisin
Saglikla dunyaya gelir umarim, gecseydi su gunler bi de rahata erseydim ben de pozitifi gorup

Merhabalar bende sizinle aynı gün transfer olacağım güzel sonuçlarımız olsun
Pazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?

Pazartesi olucakmis dun doktorum dedi. Aminnnn guzel sonuclarla haber veririz. sali gunu progestron testi istedi ona gore transferi yapacak. Insallah normal cikar. Siz yaptiniz mi progestron tahlilini ?
Evet bugün yapıldı benimde o değere göre cumartesi kesinleşti

1.5 dan az olmasi gerekiyormus ! Sizin kac cikti. Simdi kac cikicak diye sali gununu bekliyorum
0.42 çıktı doktorum çok iyi dedi. 2 ayrı hap ve iğne yazdı. İğneyi hamileliğin 12. Haftasına kadar göbekten kullancam bu biraz üzdü

0.42 çıktı doktorum çok iyi dedi. 2 ayrı hap ve iğne yazdı. İğneyi hamileliğin 12. Haftasına kadar göbekten kullancam bu biraz üzdü
Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik

Kan sulandırıcı veya progestron iğnesidir bende kullanicam hatta progestron ignesine çarşamba baslicam transfer gunude oksapar kan sulandırıcı igne eklencek doguma kadar kullanicam. Bebisler gelsinde katlanicaz artik
Bende yarın başlıycam progestan, progestan dex ve ecopirine. Birde adetin 2. Gününden beri her gün 4 adet estrofem kullanıyorum sizde kullanıyor musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…