- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Erken gebelikte cift cizgi gördük ama kan tahlilide insallah güzel değer cikarAz kalmış bak ne güzel
Tadını çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelikte cift cizgi gördük ama kan tahlilide insallah güzel değer cikarAz kalmış bak ne güzel
Tadını çıkar
Çok güzel bir değer çıkar canım sen merak etmeErken gebelikte cift cizgi gördük ama kan tahlilide insallah güzel değer cikar
amın ınşallahhhhAa hayırlı olsun, sağlıkla gelsin çok sevindim, katlanarak artsın inşallah
inşallahh :)Çok güzel bir değer çıkar canım sen merak etme
canım benim elimde var.adresini yaz hemen göndereyim.Arkadaşlar estrofem ilacı bulamıyorum 1 kutu acil ihtiyacım var depolar getirmiyor eczanelerde yok. Piyasaya surulmuyormus fiyatından ötürü. Elinde olan kalmış varsa desteğinizi rica ederim
Canım hayırlı olsun transferinSelam Arkadaşlar ben bugün transfer oldum çok aşırı sıkışık girdim patlayacağım sandım . Transfer sonrası yatarken yaptırdılar sağolsunlar çok utandım ama genel olarak herkeste böyleymiş arkadaşlar o şekilde bir dökülme olmaz değil mi ?
Teşekkürler canım genel olarak aksilik çıkmadı çok şükür . Benim gittiğim hastane geleceğiniz gün duş alın parfüm deodorant krem duj jeli kullanmayın dedi. Ben de öyle yaptım şampuan sorun değil canım yıkanıyorsun sonuçta ağrılı değildi rahat olun doktor için önemli olan transfer öncesi çok sıkışık olman bana öyle dendi. 1 litre su içtim ben yeter ki iyi geçsin dayanırım dedim ki dayandım da Allah yardım etsin hepimize inşallahCanım hayırlı olsun transferin
Hiçbirşey olmaz merak etme canım
Nasıl geçti transfer?
Acılı bir işlemmi
Bir de transferden önce duş alabiliyormuyuz canım
Benim önceki merkezde transfer olan arkadaşıma deodorant parfüm istemiyoruz demişlerdi yıkanırken şampuan sabun sorun olurmuki
Çokmu su içtin canım ne kadar içtin ? 500 ml bile yeterli oluyormuş aslında
Tesekkür ederim canımTeşekkürler canım genel olarak aksilik çıkmadı çok şükür . Benim gittiğim hastane geleceğiniz gün duş alın parfüm deodorant krem duj jeli kullanmayın dedi. Ben de öyle yaptım şampuan sorun değil canım yıkanıyorsun sonuçta ağrılı değildi rahat olun doktor için önemli olan transfer öncesi çok sıkışık olman bana öyle dendi. 1 litre su içtim ben yeter ki iyi geçsin dayanırım dedim ki dayandım da Allah yardım etsin hepimize inşallah
Evet canım İnan o anda ekranda ne gördüysem dilimde sadece dua vardı çok heyecanlı tabi eğer aşılama tecrüben varsa bu da onun gibi . Hafif darbeler oluyor tabiki ama belki ben dayandım bilmiyorum . Sadece her şey eksiksiz olsun da yeter dedim. Ekranda gördüm. Zaten sıkışıksanız yollar çok rahat görülüyor . Bu da doktorun işini kolaylaştırıyor. Hiç düşünme stres asla yapma ben de doğal olarak heyecan vardı. Benim ki çift istemiştim yaşım tutmadığı için tek embriyo canım . Transfer öncesi çıktı halinde embriyonun resmini verdiler bana Allah’ın izniyle kucağımıza almak da nasip olur inşallahTesekkür ederim canım
Sadece saç şampuanlamak ayakta kısa bi duş almak doğru diyosun
Ben bide o transferde taktıkları spektlum mu ne ondan korkuyorum
Smear verirken takmışlardı küçüğünü takıcam demişti yine de az acımıştı
Tabi şimdi heyecandan insanın ruhu bile duymaz
Ekrandan gördünmü bebişini canım ya da bebişlerini , çiftmi tekmi hatırlayamadım
Canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun . Hayır bildiklerimizde şer , şer bildiklerimizde hayır vardır inşallah rabbim sağlıkla tez zamanda kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin dualarımdasınızİnşallah canım
Yaa ne güzel canım benim atlattın güzelce transfer sürecini, şimdi bekleme vaktiEvet canım İnan o anda ekranda ne gördüysem dilimde sadece dua vardı çok heyecanlı tabi eğer aşılama tecrüben varsa bu da onun gibi . Hafif darbeler oluyor tabiki ama belki ben dayandım bilmiyorum . Sadece her şey eksiksiz olsun da yeter dedim. Ekranda gördüm. Zaten sıkışıksanız yollar çok rahat görülüyor . Bu da doktorun işini kolaylaştırıyor. Hiç düşünme stres asla yapma ben de doğal olarak heyecan vardı. Benim ki çift istemiştim yaşım tutmadığı için tek embriyo canım . Transfer öncesi çıktı halinde embriyonun resmini verdiler bana Allah’ın izniyle kucağımıza almak da nasip olur inşallah
Rica ederim senin transferin belli oldu muYaa ne güzel canım benim atlattın güzelce transfer sürecini, şimdi bekleme vakti
Teşekkür ederim canım ne güzel ayrıntılı anlatmışsın
Çok teşekkür ederim şuan buldum ihtiyaç olursa yazacağım Allah razı olsuncanım benim elimde var.adresini yaz hemen göndereyim.
Bende haftaya kontrole gideceğim canımRica ederim senin transferin belli oldu mu
evet heyecanlı baya :) çok bir şey yapmamaya çalışıyorum canım ağır iş falan ama çok yatmıyorum da. sadece lavabo ihtiyacımda stres oluyorum aman dökülmesin zorlanmim falan . eşim sağolsun hiç olmadık kadar anlayışlı bu süreçte. nasip canım ya doktor bile her şey istediğimiz gibi gitse de nasip her şey diyorBende haftaya kontrole gideceğim canım
Çok heyecanlı süreçler
Sen nasılsın nasıl geçiyor dinleniyormusun canım
Kesinlikle herşey nasip canımevet heyecanlı baya :) çok bir şey yapmamaya çalışıyorum canım ağır iş falan ama çok yatmıyorum da. sadece lavabo ihtiyacımda stres oluyorum aman dökülmesin zorlanmim falan . eşim sağolsun hiç olmadık kadar anlayışlı bu süreçte. nasip canım ya doktor bile her şey istediğimiz gibi gitse de nasip her şey diyor
Bnm üçüncü gün donduruldu biri 8 diğeri 10 hücreli dediler bende 2 aydır rahim duvarı kalınlaşmasıni bekliyorum hep 6 mm kaldiCanım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyor
su serptin içime çok sağol Allah razı olsun canım :) bu bekleyiş çok çok daha farklıymış onu anladım . duadan başka elimizden bir şey gelmez.Kesinlikle herşey nasip canım
Lavaboyla dökülmez annesi sen hiç merak etme
Kataterle konulan embriyoların yeri, rahmimiz süngerimsi bir yapıda olduğu için , embriyoyu versikten sonra katateri çekince hemen kapanıyormuş o boşluk
Oraya yapışıyorlarmış
Ama işte napalım herşeyden insan korumak istiyor
Ben sana böyle diyorum ama kendimi düşünemiyorumsu serptin içime çok sağol Allah razı olsun canım :) bu bekleyiş çok çok daha farklıymış onu anladım . duadan başka elimizden bir şey gelmez.