• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Selam Arkadaşlar ben bugün transfer oldum çok aşırı sıkışık girdim patlayacağım sandım . Transfer sonrası yatarken yaptırdılar sağolsunlar çok utandım ama genel olarak herkeste böyleymiş arkadaşlar o şekilde bir dökülme olmaz değil mi ?

Selam Arkadaşlar ben bugün transfer oldum çok aşırı sıkışık girdim patlayacağım sandım . Transfer sonrası yatarken yaptırdılar sağolsunlar çok utandım ama genel olarak herkeste böyleymiş arkadaşlar o şekilde bir dökülme olmaz değil mi ?
Canım hayırlı olsun transferin 🤗😍
Hiçbirşey olmaz merak etme canım
Nasıl geçti transfer?
Acılı bir işlemmi 🙈
Bir de transferden önce duş alabiliyormuyuz canım
Benim önceki merkezde transfer olan arkadaşıma deodorant parfüm istemiyoruz demişlerdi yıkanırken şampuan sabun sorun olurmuki
Çokmu su içtin canım ne kadar içtin ? 500 ml bile yeterli oluyormuş aslında

Canım hayırlı olsun transferin 🤗😍
Hiçbirşey olmaz merak etme canım
Nasıl geçti transfer?
Acılı bir işlemmi 🙈
Bir de transferden önce duş alabiliyormuyuz canım
Benim önceki merkezde transfer olan arkadaşıma deodorant parfüm istemiyoruz demişlerdi yıkanırken şampuan sabun sorun olurmuki
Çokmu su içtin canım ne kadar içtin ? 500 ml bile yeterli oluyormuş aslında
Teşekkürler canım 😊 genel olarak aksilik çıkmadı çok şükür . Benim gittiğim hastane geleceğiniz gün duş alın parfüm deodorant krem duj jeli kullanmayın dedi. Ben de öyle yaptım şampuan sorun değil canım yıkanıyorsun sonuçta 😊 ağrılı değildi rahat olun doktor için önemli olan transfer öncesi çok sıkışık olman bana öyle dendi. 1 litre su içtim ben yeter ki iyi geçsin dayanırım dedim ki dayandım da Allah yardım etsin hepimize inşallah 🙏🙏

Teşekkürler canım 😊 genel olarak aksilik çıkmadı çok şükür . Benim gittiğim hastane geleceğiniz gün duş alın parfüm deodorant krem duj jeli kullanmayın dedi. Ben de öyle yaptım şampuan sorun değil canım yıkanıyorsun sonuçta 😊 ağrılı değildi rahat olun doktor için önemli olan transfer öncesi çok sıkışık olman bana öyle dendi. 1 litre su içtim ben yeter ki iyi geçsin dayanırım dedim ki dayandım da Allah yardım etsin hepimize inşallah 🙏🙏
Tesekkür ederim canım 🤗
Sadece saç şampuanlamak ayakta kısa bi duş almak doğru diyosun
Ben bide o transferde taktıkları spektlum mu ne ondan korkuyorum
Smear verirken takmışlardı küçüğünü takıcam demişti yine de az acımıştı
Tabi şimdi heyecandan insanın ruhu bile duymaz🙈
Ekrandan gördünmü bebişini canım ya da bebişlerini , çiftmi tekmi hatırlayamadım 🤗

Tesekkür ederim canım 🤗
Sadece saç şampuanlamak ayakta kısa bi duş almak doğru diyosun
Ben bide o transferde taktıkları spektlum mu ne ondan korkuyorum
Smear verirken takmışlardı küçüğünü takıcam demişti yine de az acımıştı
Tabi şimdi heyecandan insanın ruhu bile duymaz🙈
Ekrandan gördünmü bebişini canım ya da bebişlerini , çiftmi tekmi hatırlayamadım 🤗
Evet canım İnan o anda ekranda ne gördüysem dilimde sadece dua vardı çok heyecanlı tabi eğer aşılama tecrüben varsa bu da onun gibi . Hafif darbeler oluyor tabiki ama belki ben dayandım bilmiyorum . Sadece her şey eksiksiz olsun da yeter dedim. Ekranda gördüm. Zaten sıkışıksanız yollar çok rahat görülüyor . Bu da doktorun işini kolaylaştırıyor. Hiç düşünme stres asla yapma ben de doğal olarak heyecan vardı. Benim ki çift istemiştim yaşım tutmadığı için tek embriyo canım . Transfer öncesi çıktı halinde embriyonun resmini verdiler bana 😊 Allah’ın izniyle kucağımıza almak da nasip olur inşallah 🙏

Evet canım İnan o anda ekranda ne gördüysem dilimde sadece dua vardı çok heyecanlı tabi eğer aşılama tecrüben varsa bu da onun gibi . Hafif darbeler oluyor tabiki ama belki ben dayandım bilmiyorum . Sadece her şey eksiksiz olsun da yeter dedim. Ekranda gördüm. Zaten sıkışıksanız yollar çok rahat görülüyor . Bu da doktorun işini kolaylaştırıyor. Hiç düşünme stres asla yapma ben de doğal olarak heyecan vardı. Benim ki çift istemiştim yaşım tutmadığı için tek embriyo canım . Transfer öncesi çıktı halinde embriyonun resmini verdiler bana 😊 Allah’ın izniyle kucağımıza almak da nasip olur inşallah 🙏
Yaa ne güzel canım benim atlattın güzelce transfer sürecini, şimdi bekleme vakti🤲🏻
Teşekkür ederim canım ne güzel ayrıntılı anlatmışsın🌼

Bende haftaya kontrole gideceğim canım🤗
Çok heyecanlı süreçler
Sen nasılsın nasıl geçiyor dinleniyormusun canım🤗
evet heyecanlı baya :) çok bir şey yapmamaya çalışıyorum canım ağır iş falan ama çok yatmıyorum da. sadece lavabo ihtiyacımda stres oluyorum aman dökülmesin zorlanmim falan . eşim sağolsun hiç olmadık kadar anlayışlı bu süreçte. nasip canım ya doktor bile her şey istediğimiz gibi gitse de nasip her şey diyor

evet heyecanlı baya :) çok bir şey yapmamaya çalışıyorum canım ağır iş falan ama çok yatmıyorum da. sadece lavabo ihtiyacımda stres oluyorum aman dökülmesin zorlanmim falan . eşim sağolsun hiç olmadık kadar anlayışlı bu süreçte. nasip canım ya doktor bile her şey istediğimiz gibi gitse de nasip her şey diyor
Kesinlikle herşey nasip canım🤲🏻
Lavaboyla dökülmez annesi sen hiç merak etme🙈
Kataterle konulan embriyoların yeri, rahmimiz süngerimsi bir yapıda olduğu için , embriyoyu versikten sonra katateri çekince hemen kapanıyormuş o boşluk
Oraya yapışıyorlarmış
Ama işte napalım herşeyden insan korumak istiyor🌼

Canım yumurta toplandığı gün sıfır sayılıyor.ertesi gün birinci gün spermle yumurtayı laboratuvar ortamında döllüyorlar.Döllendikten sonra yumurta birinci 2 hücreli oluyor daha sonra hücre bölünmesi her gün sürerse bu kaliteli oluyor beşinci güne ulaşıyorsa eğer.3 .gün olan ise 6 hücreli gibi ne kadar çok hücre o kadar iyi demek.Bazende herşey istendiği gibi gitmiyor embriyoların bölünmesi duruyor
Bnm üçüncü gün donduruldu biri 8 diğeri 10 hücreli dediler bende 2 aydır rahim duvarı kalınlaşmasıni bekliyorum hep 6 mm kaldi

Kesinlikle herşey nasip canım🤲🏻
Lavaboyla dökülmez annesi sen hiç merak etme🙈
Kataterle konulan embriyoların yeri, rahmimiz süngerimsi bir yapıda olduğu için , embriyoyu versikten sonra katateri çekince hemen kapanıyormuş o boşluk
Oraya yapışıyorlarmış
Ama işte napalım herşeyden insan korumak istiyor🌼
su serptin içime çok sağol Allah razı olsun canım :) bu bekleyiş çok çok daha farklıymış onu anladım . duadan başka elimizden bir şey gelmez.

su serptin içime çok sağol Allah razı olsun canım :) bu bekleyiş çok çok daha farklıymış onu anladım . duadan başka elimizden bir şey gelmez.
Ben sana böyle diyorum ama kendimi düşünemiyorum
Eve nasıl gitcem nasıl yatcam düzmü yanmı kafamda deli sorularla boğuşuyorum🤣

Back