• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Maalesef ilaçları keselim dedi
Çok üzüldüm gerçekten ikimizinde nerdeyse herşeyi belirtiler aynıydı ben oyüzden pozitif görünce sizide öyle olur dedim bugün aklımdanda geçtiniz 😔 ama lütfen canınızı çok sıkmayın sizin arkada 3 embriyonuz vardı bu okadar büyük bir şanski sil baştan değil hiç birşey ve benim yolunda gitmeyen bişeyler olursa arkada dönüp bakacağım hiç yumurtam yok sıfırdan bu daha zor lütfen buna tutunun ve yeniden denediğinizde güçlü olun 🤲🏻

Çok üzüldüm gerçekten ikimizinde nerdeyse herşeyi belirtiler aynıydı ben oyüzden pozitif görünce sizide öyle olur dedim bugün aklımdanda geçtiniz 😔 ama lütfen canınızı çok sıkmayın sizin arkada 3 embriyonuz vardı bu okadar büyük bir şanski sil baştan değil hiç birşey ve benim yolunda gitmeyen bişeyler olursa arkada dönüp bakacağım hiç yumurtam yok sıfırdan bu daha zor lütfen buna tutunun ve yeniden denediğinizde güçlü olun 🤲🏻
İnşaAllah, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

• Beğen
Reactions: Zrd
2,5 sene normal yolla denedik bir düşüğüm oldu. Eşimde dna hasarı vardı o yüzden doktorumun yönlendirmesiyle kozyatağı acıbadem de sürece başladık. Şüphesiz öyle Rabbim herkese hayırlı sonuçlar aldırsın
Bende şuan Acıbadem kozyatagında tüp Bebek tedavisi görüyorum sonuç alabildiniz mi memnun kaldınız mı ?

Back