• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Ben sana böyle diyorum ama kendimi düşünemiyorum
Eve nasıl gitcem nasıl yatcam düzmü yanmı kafamda deli sorularla boğuşuyorum🤣
o kadar ayrıntılarla boğulmana gerek yok ki canım doktorun sen çıkmadan zaten her şeyi söylüyor. duayla gir kendini rahat bırak yeter. ilk gün dinlen sonraki günler ağır olmamak şartıyla normal hayatına devam et tabiki bana bunları söyledi doktor yoksa ben de senin gibiydim :) her şeyi ama her şeyi sordum nasibinde vRSA ZATEN dikkat ettiğimiz sürece kucağımıza da alırız hayırlısyla :)

o kadar ayrıntılarla boğulmana gerek yok ki canım doktorun sen çıkmadan zaten her şeyi söylüyor. duayla gir kendini rahat bırak yeter. ilk gün dinlen sonraki günler ağır olmamak şartıyla normal hayatına devam et tabiki bana bunları söyledi doktor yoksa ben de senin gibiydim :) her şeyi ama her şeyi sordum nasibinde vRSA ZATEN dikkat ettiğimiz sürece kucağımıza da alırız hayırlısyla :)
Okadar haklısınki canım
Aynen nasip herşey
Gerisi boş 🤲🏻

Merhabalar kızlar 🌺
Şubatta opu oldum 3 adet 5. Gün embriyosu var. Opu sonrası ileri derece ohss oldum o ay transfer olmadı bi sonraki adeti bekledim oda olmayınca tatlıdan ile 13.04.2022 de adet oldum. Sizden öğrenmek istediğim adetten kaç gün sonra transferiniz oldunuz?

Merhabalar kızlar 🌺
Şubatta opu oldum 3 adet 5. Gün embriyosu var. Opu sonrası ileri derece ohss oldum o ay transfer olmadı bi sonraki adeti bekledim oda olmayınca tatlıdan ile 13.04.2022 de adet oldum. Sizden öğrenmek istediğim adetten kaç gün sonra transferiniz oldunuz?
Merhaba. Benim Ilk transfer adetden 21 ci gun oldu. Şimdi ikinci transfer için hazirlik bašladim. adet 31.03. 22 de oldum. Yarin kontrolum var. Transfer gunu beli olucak. Yarin gine yazicam burda

Merhabalar kızlar 🌺
02.02 de opu oldum 11 subatta ilk adetim daha sonra 17 martta 2.adet tarihimdi
04.04 tarihinde de transferim yapıldı. 😇

Merhaba. Benim Ilk transfer adetden 21 ci gun oldu. Şimdi ikinci transfer için hazirlik bašladim. adet 31.03. 22 de oldum. Yarin kontrolum var. Transfer gunu beli olucak. Yarin gine yazicam burda
Adetin 3. Günü estrofem başlayacağım 13. Gün kontrol gideceğim eğer herşey yolunda olursa transfer tarihi belli olacak benimde, inşaAllah pozitif sonuçlar görürüz 🙏

Selam Arkadaşlar ben bugün transfer oldum çok aşırı sıkışık girdim patlayacağım sandım . Transfer sonrası yatarken yaptırdılar sağolsunlar çok utandım ama genel olarak herkeste böyleymiş arkadaşlar o şekilde bir dökülme olmaz değil mi ?
Hayırlı olsun ınşallah tutunur bebışınız banada 1,5lıtre su ıçırdıler benım bıde sıkışma problemı oluyordu heyecandan transfer sonrası 20dkka amelıyathanede sonra odada 50dkka yat sonra bıraz boşalt ama hepsını degıl dedıler ultraayonda bakıcak hoca dedı daha yarım saat yattım ultrastondada gosterdı bak orada duruyor ben heyecandan ılaç kagıtlarımı herşeyı unutmuşum ultrasyon resmınıde almamışım aklım başımdan gıtmıştı çok şukur pozıtıfı gorduk bugunde katlamış c ertesı yıne test yapacaz:KK200::nazar:

Hayırlı olsun ınşallah tutunur bebışınız banada 1,5lıtre su ıçırdıler benım bıde sıkışma problemı oluyordu heyecandan transfer sonrası 20dkka amelıyathanede sonra odada 50dkka yat sonra bıraz boşalt ama hepsını degıl dedıler ultraayonda bakıcak hoca dedı daha yarım saat yattım ultrastondada gosterdı bak orada duruyor ben heyecandan ılaç kagıtlarımı herşeyı unutmuşum ultrasyon resmınıde almamışım aklım başımdan gıtmıştı çok şukur pozıtıfı gorduk bugunde katlamış c ertesı yıne test yapacaz:KK200::nazar:
Hayirli olsun cnm. Cok sevindim. Inšalah bende guzel haber paylaşirim. ❤❤❤

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Darısı biz isteyen herkesim başına inşallah. Belirtilerin var mıydı ben daha 2.gündeyim herhangi bir belirtim yok ama adet gibi bazen hafif kasık bel ağrım olıytor çok korkuyorum:(

Merhaba kizlar. Benim transferim beli oldu. Perşembe gunu olucak. Estrofem bulamiyorum. Elinde fazla olan varmi?

Kizlar transferde bnde cok skisktım asiri ilk deneyim oldugu icn trnsferden hemn sonra mecbur ypmak zorunda kaldm yarin test gunum idrari hemn ypmak sorunmu doktor bisey demedi oyle

Kizlar transferde bnde cok skisktım asiri ilk deneyim oldugu icn trnsferden hemn sonra mecbur ypmak zorunda kaldm yarin test gunum idrari hemn ypmak sorunmu doktor bisey demedi oyle
Bence bir sorun olmayacaktır canım
Ben çok okudum forumda hemen tuvalete gidenleri
Ve pozitifti bir çoğu da
Gönlün rahat olsun🤲🏻🤗

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Darısı biz isteyen herkesim başına inşallah. Belirtilerin var mıydı ben daha 2.gündeyim herhangi bir belirtim yok ama adet gibi bazen hafif kasık bel ağrım olıytor çok korkuyorum:KK43:
teşekkur ederım yarın yıne verıcez ınşallah katlanmıştır ya ınsan korkuyor ıster ıstemez benımde ılk gunlerde bışey yoktu 3-4gun sonra benım hala devam eden sağ tarafta kasık agrısı belımde sancı şmdı alttan batmalar var göğusler şıştı agrılıydı ama 4-5gündür yok bıde göz bebeklerım büyümüştü belırtıler bunlardı ınşallah güzel sonuç alırsınız :dua: :KK200:

Back