- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
benım 5gündü embrıo 12gun bugun test evde çıkmadı kanda 60çıktıAaaa hayırlı olsunnnn nasııı sevindimmm 5 gün embriyosuydu dimi kaçıncı gün evde çıkmadı ? Belirtin neydi canım ? Bende yarın evde erkengebelik yapcam ama sonuçtan korkuyorumkaç çıktı sonucun .
çok guzel kaç çıktı degerınız?Ben de bugün pozitif gördüm çok şükür
3 gün embriyosu 9 günümdeyim bende tertemiz negatif çıktı .benım 5gündü embrıo 12gun bugun test evde çıkmadı kanda 60çıktı
Günaydın kızlar3 gün embriyosu 9 günümdeyim bende tertemiz negatif çıktı .
canımm ben yinede umutsuz olma kan testini bekle derim3 gün embriyosu 9 günümdeyim bende tertemiz negatif çıktı .
Canım marka olarak en iyisi en hassası buydu . Prodictor hiç duymadım inanırsan almanyada yaşıyorum bakayım bi internete .Günaydın kızlar
Canım orada ben gölge şeklinde çizgi görüyorum ama göz yanılmasımı bilemedim
Bence senin zaten daha erken canım
3.gün embriyosu geç tutunuyor biliyorsun ilk 5 günde sanırım
O yüzden bence biraz daha bekle derim ben
Kan ne zaman verecektin salı günü mü?
Birde bu test biraz farklı geldi bana
Prodictor falan mı alsan acaba?
Hayırlısı olsun bekleyeceğim zaten canım ama dediğim gibi insan hisseder bi şekilde .canımm ben yinede umutsuz olma kan testini bekle derim
Ben tamamiyle nötrüm halen bi his yok bendede kan sonucumu beklicem sıkma canınıHayırlısı olsun bekleyeceğim zaten canım ama dediğim gibi insan hisseder bi şekilde .
Günaydın, henüz kan testi vermedim, ewde test yaptım dün, yarın 10.günde kan testi vericemçok guzel kaç çıktı degerınız?
Sizi çok iyi anlıyorum, ama bence de umutsuz olmayın, 3.gün geç belli oluyor. Dualarım sizinleHayırlısı olsun bekleyeceğim zaten canım ama dediğim gibi insan hisseder bi şekilde .
İnşallah öyledir ama yani bir incede olsa birşey görünüdü 9 gün bence bu tertemiz . Az önce baktım .. hayırlısı olsunSizi çok iyi anlıyorum, ama bence de umutsuz olmayın, 3.gün geç belli oluyor. Dualarım sizinle
ya allah aşkına yapmayın bu testlerı evde benım dun sabah evde çıkmadı kanda çıktı 12gün 5gun embrıo benımde yanı bellı olmuyır bazı kışılerde boşuna strese gırıyorsunuz sabredın ınşalah guzel olur sonuç3 gün embriyosu 9 günümdeyim bende tertemiz negatif çıktı .
Hayırlısı olsun . Gerçekten bilemedim haklısınız bi yandanya allah aşkına yapmayın bu testlerı evde benım dun sabah evde çıkmadı kanda çıktı 12gün 5gun embrıo benımde yanı bellı olmuyır bazı kışılerde boşuna strese gırıyorsunuz sabredın ınşalah guzel olur sonuç
Aa hayırlı olsun, sağlıkla gelsinbenım 5gündü embrıo 12gun bugun test evde çıkmadı kanda 60çıktı
üzme boşuna kendını kahretme ınşallah guzel çıkar şurada kalmış 3günmü sabr allah hayırlısı ıle yüzünü güldürür cnmHayırlısı olsun . Gerçekten bilemedim haklısınız bi yandan
İnşallah canımüzme boşuna kendını kahretme ınşallah guzel çıkar şurada kalmış 3günmü sabr allah hayırlısı ıle yüzünü güldürür cnm
Olumsuz düşünme canım benimHayırlısı olsun bekleyeceğim zaten canım ama dediğim gibi insan hisseder bi şekilde .
Canım neden nötrsünBen tamamiyle nötrüm halen bi his yok
Yok kuzum kan testine cumartesi gidicem :)Sen test yapmışmıydın canım ?
Az kalmış bak ne güzelYok kuzum kan testine cumartesi gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?