Yaaa çok teşekkür ederim canımmdetaylıca anlatmışsın çok sağoltransferim saat 5 gibi olmuştu o gün eve gelince hiç bişey yapmadım yemeği bulaşığı hep eşim halletti ben sadece yemek için kalktım ama yemekten sonra iğne için hastaneye de gitmek durumunda kaldım.
ertesi gün aynı şekilde yemek tuvalet ve evde ufak yürüyüş dışında yattım diyebilirim. daha sonra zaten iş başı yaptım ama iş yerinde de dikkatli davrandım..
özellikle dikkat ettiğim şey çok eğilmemek bir yere uzanmamak ağır kaldırmamak ve ani sert hareket etmemek bunun dışında sürekli yatmanın kanıtlanmış bir etkisi yok tutunmaya :)halen bunlara dikkat ediyorum bu arada :)
yatarken sağa sola dönmenin bi sıkıntı yaratacağını sanmam bende öyle yatan biriyim ama eşim sağolsun gece zaman zaman beni takip ediyordu :)
beslenme olarak sebze ve baklagil ağırlıklı beslenmeni öneririm özellikle lifli gıdalar çünkü kabız olmaman gerekiyor, günde 2-2,5litre su muhakkak içmelisin ilaçlarını düzenli kullan stresi minimumda tutmaya çalışmalısın (çok zor biliyorum ama bebiş için mecbur)sigara alkol yok kafein yok :) badem hurma fındık ceviz kuru incir bunları çok fazla tükettim :)
aklıma gelenler şuan bu kadar ama sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım
Aklıma takılan olan birşey olursa sana sorarım yine canım