2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Yaaa çok teşekkür ederim canımmdetaylıca anlatmışsın çok sağol
Aklıma takılan olan birşey olursa sana sorarım yine canım

ohh ne güzeeelllllll
Hayırlı olsun gözünüz aydın maaşallah darısı sağlıkla hepimiİn başına inşallah Sürecini bizimle de paylaşır mısın ?
Teşekkür ederim, amiin inşallah dileyen herkese nasip olsun
Bizim süreçlerimizi Deerreenn ile aynı aslında, ben de 4 nisanda sabah transfer oldum. Çalışıyorum zaten 2 gün izin aldım bu sefer. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim, yemek için oturdum sadece onun dışında yattım, ewde yürüyüş yaptım. Sonra işe döndüm. Hep sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım, kabızlık problemi yaşıyordum zaten. Ara ara duphalac içmek zorunda da kaldım. Ben fitil kullanmadığım için sabah akşam göbekten iğnem var,günde 3 tane estrofem bir de kan sulandırıcı ve folik asitim var. 2 günden sonra her gün 30-40 dk yürüdüm, strese de iyi geliyor bence. Ve tabi 3 litre su.
Bu benim 4.denemem, Haziran 2021 den beri bu sürecin içindeyiz. Hep belirti aradım kendimde, burda okuduklarından etkileniyor insan ister istemez. Özellikle dün çok gergindim, hiç belirti yok yine olmadı galiba diye, ama testte pozitif gördüm çok şükür. Bugün 8.gün, 10.günde kan testi vericem inşallah güzel artışları da görmek nasip olur.

Yaaa çok teşekkür ederim canımmdetaylıca anlatmışsın çok sağol
Aklıma takılan olan birşey olursa sana sorarım yine canım
rica ederim hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
ne zaman istersen burdayım :)

Canım hayırlı olsun tekrardan
Demekki çok kasmadan rahat olmak lazım senin progesteran iğnen varmıydı hani popodan yapılan
Ben ondan korkuyorum
Bide o iğneyi acilde yaptırabiliyormuyuz acaba kızlar ? Evimizin yanında devlet hastenesi var çünkü
rica ederim hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
ne zaman istersen burdayım :)
Sen iğneni nerede yaptırıyordun canım ?
Progesteron iğnelerini?

Proluton kullana bilirsiniz kalçadan olandan korkutorsanız o karından yapılıyor . Daha rahat hem evden kendiniz yaparsınız bi tık normale göre pahalı ama .

Proluton kullana bilirsiniz kalçadan olandan korkutorsanız o karından yapılıyor . Daha rahat hem evden kendiniz yaparsınız bi tık normale göre pahalı ama .
Aslında amacım dışarıya çıkmadan halletmek
Devlet hastenesinin acilinde yaparlarsa rahat olur yakın
Diğer türlü baya uzak
Bakalım bana ne verecekler

Kızlar ilaçları kullandığımdan beri sürekli lavabo ihtiyacım var hele gece çok kötü tutuyor. Bunu yaşayan var mı ? Bir de progesteron fitil kullandığım gibi akıntı halinde geri geliyor bu normal mi ?

Ben devlet hastanesi acilde yaptırıyorum reçetem ile ama bende cok yogun agri ve aci yapmadi iğneyi soktuğunda cogu zaman anlamiyorum ilaci verince biraz yanma oluyor zaten yagli bir ilac yakabilir diyor hemsirede. Evet biraz agri, igne bölgesinde sertlik yapiyor ama katlanilmicak bi durum yasamadim ben

Fitili biraz ileri atarsan hemen geri gelmez canim bi saat sonra felan benimde akinti oluyo hafif ama ilk almasi gerekeni vücut aliyo o kadar akinti normal demişlerdi ama ilac konusunda belki etki ediyodur sana bi doktorunla paylas istersen

Fitili biraz ileri atarsan hemen geri gelmez canim bi saat sonra felan benimde akinti oluyo hafif ama ilk almasi gerekeni vücut aliyo o kadar akinti normal demişlerdi ama ilac konusunda belki etki ediyodur sana bi doktorunla paylas istersen
Az önce hemşireyi aradım aynı sizin dediğiniz gibi anlattı teşekkür ederim

Daha önce hep kalçadan progestan yaptırmıştım, aciller yapıyor da zaten o konuda rahat ol. Şimdi ise göbekten prolutex yapıyorum. Progestan da ever biraz yağlı bi iğne yaparken falan değil de yaptıktan sonra biraz ağrı yapıyor, sertleşiyor çünkü. bir kaç dakika masaj yaparak yaydırmak lazım.

Hastane ilac doktor derken hepimiz öğrendik bu işleri
Can kızlar
Çok teşekkür ederim ikinize de
Eğer ilaç verirse yani progesterondan bahsediyorum korkmayacağım
Hem devlet hastaneleri aciller de yapıyormuş çok şükür , en çok kafama da takılan da o konuydu, teşekkür ederim canlar

Rica ederiz canım benim kafana hic birseyi takma sonunda ki alacağın güzel habere odaklan

Bu arada mardin gelini senin sonucun nasıl oldu güzel haberler vardır inşallah
evet canım çok şukur uyuyamadım sabaha kadar gıttım yaptım ogleden sonra aldık haberı sonra rahat rahat uyumuşum bebışımleperşembe yıne test yapıcaz ınşallah katlanır gıder boyle bu arada herkes 6gun falan şekelenme derler benım bugun oldu 12günde bıde yone evde testte çıkmadı kanda çıktı bazı kızlar üzülüyor daha 5günde çıkmadı dıye boşu boşuna

Aaaa hayırlı olsunnnn nasııı sevindimmm 5 gün embriyosuydu dimi kaçıncı gün evde çıkmadı ? Belirtin neydi canım ? Bende yarın evde erkengebelik yapcam ama sonuçtan korkuyorum kaç çıktı sonucun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…