Yaaa çok teşekkür ederim canımmtransferim saat 5 gibi olmuştu o gün eve gelince hiç bişey yapmadım yemeği bulaşığı hep eşim halletti ben sadece yemek için kalktım ama yemekten sonra iğne için hastaneye de gitmek durumunda kaldım.
ertesi gün aynı şekilde yemek tuvalet ve evde ufak yürüyüş dışında yattım diyebilirim. daha sonra zaten iş başı yaptım ama iş yerinde de dikkatli davrandım..
özellikle dikkat ettiğim şey çok eğilmemek bir yere uzanmamak ağır kaldırmamak ve ani sert hareket etmemek bunun dışında sürekli yatmanın kanıtlanmış bir etkisi yok tutunmaya :)halen bunlara dikkat ediyorum bu arada :)
yatarken sağa sola dönmenin bi sıkıntı yaratacağını sanmam bende öyle yatan biriyim ama eşim sağolsun gece zaman zaman beni takip ediyordu :)
beslenme olarak sebze ve baklagil ağırlıklı beslenmeni öneririm özellikle lifli gıdalar çünkü kabız olmaman gerekiyor, günde 2-2,5litre su muhakkak içmelisin ilaçlarını düzenli kullan stresi minimumda tutmaya çalışmalısın (çok zor biliyorum ama bebiş için mecbur)sigara alkol yok kafein yok :) badem hurma fındık ceviz kuru incir bunları çok fazla tükettim :)
aklıma gelenler şuan bu kadarama sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım
Canım tebrik ederim gözün aydınnBen de bugün pozitif gördüm çok şükür
ohh ne güzeeelllllll
Teşekkür ederim, amiin inşallah dileyen herkese nasip olsunHayırlı olsun gözünüz aydın maaşallah darısı sağlıkla hepimiİn başına inşallahSürecini bizimle de paylaşır mısın ?
Teşekkür ederim, herkesten güzel haberler bekliyoruz Allah ın izniyleCanım tebrik ederim gözün aydınn
rica ederim hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Yaaa çok teşekkür ederim canımmdetaylıca anlatmışsın çok sağol
Aklıma takılan olan birşey olursa sana sorarım yine canım
Canım hayırlı olsun tekrardanTeşekkür ederim, amiin inşallah dileyen herkese nasip olsun
Bizim süreçlerimiziDeerreenn ile aynı aslında, ben de 4 nisanda sabah transfer oldum. Çalışıyorum zaten 2 gün izin aldım bu sefer. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim, yemek için oturdum sadece onun dışında yattım, ewde yürüyüş yaptım. Sonra işe döndüm. Hep sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım, kabızlık problemi yaşıyordum zaten. Ara ara duphalac içmek zorunda da kaldım. Ben fitil kullanmadığım için sabah akşam göbekten iğnem var,günde 3 tane estrofem bir de kan sulandırıcı ve folik asitim var. 2 günden sonra her gün 30-40 dk yürüdüm, strese de iyi geliyor bence. Ve tabi 3 litre su.
Bu benim 4.denemem, Haziran 2021 den beri bu sürecin içindeyiz. Hep belirti aradım kendimde, burda okuduklarından etkileniyor insan ister istemez. Özellikle dün çok gergindim, hiç belirti yok yine olmadı galiba diye, ama testte pozitif gördüm çok şükür. Bugün 8.gün, 10.günde kan testi vericem inşallah güzel artışları da görmek nasip olur.
Sen iğneni nerede yaptırıyordun canım ?rica ederim hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
ne zaman istersen burdayım :)
Proluton kullana bilirsiniz kalçadan olandan korkutorsanız o karından yapılıyor . Daha rahat hem evden kendiniz yaparsınız bi tık normale göre pahalı ama .Canım hayırlı olsun tekrardan
Demekki çok kasmadan rahat olmak lazımsenin progesteran iğnen varmıydı hani popodan yapılan
Ben ondan korkuyorum
Bide o iğneyi acilde yaptırabiliyormuyuz acaba kızlar ? Evimizin yanında devlet hastenesi var çünkü
Sen iğneni nerede yaptırıyordun canım ?
Progesteron iğnelerini?
Aslında amacım dışarıya çıkmadan halletmekProluton kullana bilirsiniz kalçadan olandan korkutorsanız o karından yapılıyor . Daha rahat hem evden kendiniz yaparsınız bi tık normale göre pahalı ama .
Ben devlet hastanesi acilde yaptırıyorum reçetem ile ama bende cok yogun agri ve aci yapmadi iğneyi soktuğunda cogu zaman anlamiyorumCanım hayırlı olsun tekrardan
Demekki çok kasmadan rahat olmak lazımsenin progesteran iğnen varmıydı hani popodan yapılan
Ben ondan korkuyorum
Bide o iğneyi acilde yaptırabiliyormuyuz acaba kızlar ? Evimizin yanında devlet hastenesi var çünkü
Progesteron iğnelerini?
Fitili biraz ileri atarsan hemen geri gelmez canim bi saat sonra felan benimde akinti oluyo hafif ama ilk almasi gerekeni vücut aliyo o kadar akinti normal demişlerdiKızlar ilaçları kullandığımdan beri sürekli lavabo ihtiyacım var hele gece çok kötü tutuyor. Bunu yaşayan var mı ? Bir de progesteron fitil kullandığım gibi akıntı halinde geri geliyor bu normal mi ?
Az önce hemşireyi aradım aynı sizin dediğiniz gibi anlattı teşekkür ederimFitili biraz ileri atarsan hemen geri gelmez canim bi saat sonra felan benimde akinti oluyo hafif ama ilk almasi gerekeni vücut aliyo o kadar akinti normal demişlerdiama ilac konusunda belki etki ediyodur sana bi doktorunla paylas istersen
Daha önce hep kalçadan progestan yaptırmıştım, aciller yapıyor da zaten o konuda rahat ol. Şimdi ise göbekten prolutex yapıyorum. Progestan da ever biraz yağlı bi iğne yaparken falan değil de yaptıktan sonra biraz ağrı yapıyor, sertleşiyor çünkü. bir kaç dakika masaj yaparak yaydırmak lazım.Canım hayırlı olsun tekrardan
Ben ondan korkuyorum
Progesteron iğnelerini?
Hastane ilac doktor derken hepimiz öğrendik bu işleriAz önce hemşireyi aradım aynı sizin dediğiniz gibi anlattı teşekkür ederim
Ben devlet hastanesi acilde yaptırıyorum reçetem ile ama bende cok yogun agri ve aci yapmadi iğneyi soktuğunda cogu zaman anlamiyorumilaci verince biraz yanma oluyor zaten yagli bir ilac yakabilir diyor hemsirede. Evet biraz agri, igne bölgesinde sertlik yapiyor ama katlanilmicak bi durum yasamadim ben
Can kızlarHastane ilac doktor derken hepimiz öğrendik bu işleri❤
Rica ederiz canım benim kafana hic birseyi takma sonunda ki alacağın güzel habere odaklanCan kızlar
Çok teşekkür ederim ikinize de
Eğer ilaç verirse yani progesterondan bahsediyorum korkmayacağım
Hem devlet hastaneleri aciller de yapıyormuş çok şükür , en çok kafama da takılan da o konuydu, teşekkür ederim canlar
Tamam canımRica ederiz canım benim kafana hic birseyi takma sonunda ki alacağın güzel habere odaklan❤
evet canım çok şukur uyuyamadım sabaha kadar gıttım yaptım ogleden sonra aldık haberı sonra rahat rahat uyumuşum bebışımle
Aaaa hayırlı olsunnnn nasııı sevindimmm 5 gün embriyosuydu dimi kaçıncı gün evde çıkmadı ? Belirtin neydi canım ? Bende yarın evde erkengebelik yapcam ama sonuçtan korkuyorumevet canım çok şukur uyuyamadım sabaha kadar gıttım yaptım ogleden sonra aldık haberı sonra rahat rahat uyumuşum bebışımleperşembe yıne test yapıcaz ınşallah katlanır gıder boyle bu arada herkes 6gun falan şekelenme derler benım bugun oldu 12günde bıde yone evde testte çıkmadı kanda çıktı bazı kızlar üzülüyor daha 5günde çıkmadı dıye boşu boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?