• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

merhaba ınşallah guzel haberlerız alırsınız hayırlısıyla bendede 6-7-8gunde bel kasık agrısı vardı sonra sadece sag kasıkta yanma hıssı agrı ara sıra var hala sabahta çok az lekelenmem oldu gunluk pedde fark ettım bakalım testımıze saatler var🙏🙏🙏❤️
hadi inşallah güzel haberi bekliyoruzz:KK200:

Kızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti 😂
bence kan testi ver ki garanti olsun yada gününü bekle ama olabildiğince sakin kalmaya çalış:KK15:

Kızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti 😂
Canım onların hepsi hurafe
Hem öyle çamaşır suyuyla çok haşır neşir olma çok zararlı şuan için
Onun havaya yaydığı şeyler bile senin için zararlı
Test yaparsın kendini iyi hissettiğin zaman

Canım onların hepsi hurafe
Hem öyle çamaşır suyuyla çok haşır neşir olma çok zararlı şuan için
Onun havaya yaydığı şeyler bile senin için zararlı
Test yaparsın kendini iyi hissettiğin zaman
İnşallah birde 3 gün embriyolarıya 8 gün belki erkendir yarın 9 belki yarın ve 10 gün denerim birde 12 gün denerim . Yapacak bişey yok

Öylde düşünme allah herseyin hayirlisini versin bizlere
Canım sen transfer sürecini nasıl geçirdin
Bizlere de yardımcı olur belki
Özellikle dikkat ettiğin şeyler oldumu
Hep yattınmı mesela
Ben çok pimpirikliyim mesela şimdiden düşünmeye başladım ne yerim ne içerim nasıl hareket ederim diye
Yatarken nasıl yatarım falan( deli gibi hareketli yatan biriyim çünkü)
Gündüz nasıl vakit geçiririm yatarmıyım otururmuyum gibi gibi 🙈😁
Sen nasıl geçirdin canım süreci

Canım sen transfer sürecini nasıl geçirdin
Bizlere de yardımcı olur belki
Özellikle dikkat ettiğin şeyler oldumu
Hep yattınmı mesela
Ben çok pimpirikliyim mesela şimdiden düşünmeye başladım ne yerim ne içerim nasıl hareket ederim diye
Yatarken nasıl yatarım falan( deli gibi hareketli yatan biriyim çünkü)
Gündüz nasıl vakit geçiririm yatarmıyım otururmuyum gibi gibi 🙈😁
Sen nasıl geçirdin canım süreci
transferim saat 5 gibi olmuştu o gün eve gelince hiç bişey yapmadım yemeği bulaşığı hep eşim halletti ben sadece yemek için kalktım ama yemekten sonra iğne için hastaneye de gitmek durumunda kaldım.
ertesi gün aynı şekilde yemek tuvalet ve evde ufak yürüyüş dışında yattım diyebilirim. daha sonra zaten iş başı yaptım ama iş yerinde de dikkatli davrandım..
özellikle dikkat ettiğim şey çok eğilmemek bir yere uzanmamak ağır kaldırmamak ve ani sert hareket etmemek bunun dışında sürekli yatmanın kanıtlanmış bir etkisi yok tutunmaya :)halen bunlara dikkat ediyorum bu arada :)
yatarken sağa sola dönmenin bi sıkıntı yaratacağını sanmam bende öyle yatan biriyim ama eşim sağolsun gece zaman zaman beni takip ediyordu :)
beslenme olarak sebze ve baklagil ağırlıklı beslenmeni öneririm özellikle lifli gıdalar çünkü kabız olmaman gerekiyor, günde 2-2,5litre su muhakkak içmelisin ilaçlarını düzenli kullan stresi minimumda tutmaya çalışmalısın (çok zor biliyorum ama bebiş için mecbur:KK15:)sigara alkol yok kafein yok :) badem hurma fındık ceviz kuru incir bunları çok fazla tükettim :)
aklıma gelenler şuan bu kadar :KK36:ama sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım :KK200:

Back