Doktorun karar vereceğini biliyorum olumsuz durumlarda mi dondurma işlemi yapılıyor onu merak ettimbuna doktorun karar vermesi en doğrusu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun karar vereceğini biliyorum olumsuz durumlarda mi dondurma işlemi yapılıyor onu merak ettimbuna doktorun karar vermesi en doğrusu :)
hadi inşallah güzel haberi bekliyoruzzmerhaba ınşallah guzel haberlerız alırsınız hayırlısıyla bendede 6-7-8gunde bel kasık agrısı vardı sonra sadece sag kasıkta yanma hıssı agrı ara sıra var hala sabahta çok az lekelenmem oldu gunluk pedde fark ettım bakalım testımıze saatler var
Hadi ya ama yine de kan testi verin benceKızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti
bence kan testi ver ki garanti olsun yada gününü bekle ama olabildiğince sakin kalmaya çalışKızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti
Hadi ya ama yine de kan testi verin bence
Kan testi günüm haftaya salı bakalım . Bekliyorumbence kan testi ver ki garanti olsun yada gününü bekle ama olabildiğince sakin kalmaya çalış
dualarım senle inşallah güzel haberi alıcazzzKan testi günüm haftaya salı bakalım . Bekliyorum
Benim hiç umudum yok ..dualarım senle inşallah güzel haberi alıcazzz
Canım onların hepsi hurafeKızlar ben sildim.. çamaşır suyu ile olanı evde denedim ama boşa sevinmişim . Köpürüklü kalırsa hamilesiniz diyor benimki aniden bi kabardı geri söndü . Buraya ekleyince okuyup okuyup sonradan dank etti
İnşallah güzel haberleri verirsn canım bizemerhaba canım yaptım beklıyorum ogleden sonra çıkacak dua rdın bıze ınşallah guzel haberler alalım
Sana kaç embriyo koyulmuştu canımmerhaba canım yaptım beklıyorum ogleden sonra çıkacak dua rdın bıze ınşallah guzel haberler alalım
Benim hiç umudum yok ..
Öylde düşünme allah herseyin hayirlisini versin bizlereBenim hiç umudum yok ..
İnşallah birde 3 gün embriyolarıya 8 gün belki erkendir yarın 9 belki yarın ve 10 gün denerim birde 12 gün denerim . Yapacak bişey yokCanım onların hepsi hurafe
Hem öyle çamaşır suyuyla çok haşır neşir olma çok zararlı şuan için
Onun havaya yaydığı şeyler bile senin için zararlı
Test yaparsın kendini iyi hissettiğin zaman
Evet hatta size sorduğumda 3.gün embriyoları teste 5.güne göre daha geç yansıyor demiştinizİnşallah birde 3 gün embriyolarıya 8 gün belki erkendir yarın 9 belki yarın ve 10 gün denerim birde 12 gün denerim . Yapacak bişey yok
Öyle aslında ama 8 gün aslıda yeterli sanki bilmiyorum .Evet hatta size sorduğumda 3.gün embriyoları teste 5.güne göre daha geç yansıyor demiştiniz
Canım sen transfer sürecini nasıl geçirdinÖylde düşünme allah herseyin hayirlisini versin bizlere
transferim saat 5 gibi olmuştu o gün eve gelince hiç bişey yapmadım yemeği bulaşığı hep eşim halletti ben sadece yemek için kalktım ama yemekten sonra iğne için hastaneye de gitmek durumunda kaldım.Canım sen transfer sürecini nasıl geçirdin
Bizlere de yardımcı olur belki
Özellikle dikkat ettiğin şeyler oldumu
Hep yattınmı mesela
Ben çok pimpirikliyim mesela şimdiden düşünmeye başladım ne yerim ne içerim nasıl hareket ederim diye
Yatarken nasıl yatarım falan( deli gibi hareketli yatan biriyim çünkü)
Gündüz nasıl vakit geçiririm yatarmıyım otururmuyum gibi gibi
Sen nasıl geçirdin canım süreci
ohh ne güzeeelllllllBen de bugün pozitif gördüm çok şükür
Hayırlı olsun gözünüz aydın maaşallah darısı sağlıkla hepimiİn başına inşallah Sürecini bizimle de paylaşır mısın ?Ben de bugün pozitif gördüm çok şükür