Erken yatıyormuş masaAllah. 11 12 yi buluyor bizim yatması emmeyi bırakınca uykuya dalmada gecikdi aksam yemeğiyle arasi cok oluyor acikiyor. Makarna seviyor pek yapmiyorum faydasız diys ama arada bende yapayım.Biz akşam yemegini saat 17 30 gibi yiyoruz. 19 da yatakta uyumus oluyor.
Siz daha yemege yeni başladınız. En çok sevdiği neyse onu ver. Biz ilk zamanlar nerdeyse her ikinci gün mantı yedik..
Makarna mantı pilav la başladık. Simdi şükür yiyor nerdeyse herseyi. Gecen iki yaş kontrolü vardi 82 cm 10 kilo 400 gram. Biraz minyon gidiyoruz. Uyumadan önce yoğurt verebilirsin..
NE guzel menu masaAllah. Benim kizimda yer diye umuyorum. Evimiz amerikan mutfakli hep.mutfakdayiz tum gun buzdolabinin icinde yada buskivi vs olan dolabin icinde. Buskivi yok artik ama abilerinin olurdi almiyorum istiyor diye. Oralara gidince ac diye dusunup birseyler teklif ediyorum ama bulamadik damak tadini. Yulaf muz aslinda deneyebilirim. Birgun onceden kefirlemi bekletiyosunuz yulafi.Sabah omlet labne zeytin tahin pekmez
Ara öğün muzlu yulaflı kefir bazen avakado da oluyo
Öğlen dünden ne kaldıysa çorba , makarna , köfte vb .
Ara öğün meyve
Akşam et yemeği yapmaya çalışıyorum genelde
Yatmadan önce süt içiyor bazen ayran filan içiyor .
Cok gec uyuyormus. Sabah kacta uyaniyor?Erken yatıyormuş masaAllah. 11 12 yi buluyor bizim yatması emmeyi bırakınca uykuya dalmada gecikdi aksam yemeğiyle arasi cok oluyor acikiyor. Makarna seviyor pek yapmiyorum faydasız diys ama arada bende yapayım.
NE guzel menu masaAllah. Benim kizimda yer diye umuyorum. Evimiz amerikan mutfakli hep.mutfakdayiz tum gun buzdolabinin icinde yada buskivi vs olan dolabin icinde. Buskivi yok artik ama abilerinin olurdi almiyorum istiyor diye. Oralara gidince ac diye dusunup birseyler teklif ediyorum ama bulamadik damak tadini. Yulaf muz aslinda deneyebilirim. Birgun onceden kefirlemi bekletiyosunuz yulafi.
Yulafli kefiri bakıcıda yiyor ben bir gün önceden hazırlayıp dolaba koyuyorum o yüzdenErken yatıyormuş masaAllah. 11 12 yi buluyor bizim yatması emmeyi bırakınca uykuya dalmada gecikdi aksam yemeğiyle arasi cok oluyor acikiyor. Makarna seviyor pek yapmiyorum faydasız diys ama arada bende yapayım.
NE guzel menu masaAllah. Benim kizimda yer diye umuyorum. Evimiz amerikan mutfakli hep.mutfakdayiz tum gun buzdolabinin icinde yada buskivi vs olan dolabin icinde. Buskivi yok artik ama abilerinin olurdi almiyorum istiyor diye. Oralara gidince ac diye dusunup birseyler teklif ediyorum ama bulamadik damak tadini. Yulaf muz aslinda deneyebilirim. Birgun onceden kefirlemi bekletiyosunuz yulafi.
Benim oğlan 7 buçukta kalkıyor ama öğlen uykusu çok uzun bazen 3 saat bile uyuyor . Yoruluyor çünkü o yüzden akşam 10 u buluyor uyumasıCok gec uyuyormus. Sabah kacta uyaniyor?
Bizim kiz öglen uykusu yapmiyor. Sadece arabada veya dışarıda oldugumuz zaman uyuyor.
Makarna yapinca icine genelde sebze koyuyorum. Kabak olur pirasa olur evde ne varsa onu yapiyorum.
Sabah 9 gibi kalkiyor gece uyaniyor bazen geziyor evde hatta oglen uyuyor. Muhakak uyaniyo emip uyurdu salliyorum 1 2 saat uyuyor. Makarnayi kiymali sebzeli yemedi birkez dahs deneyim amaCok gec uyuyormus. Sabah kacta uyaniyor?
Bizim kiz öglen uykusu yapmiyor. Sadece arabada veya dışarıda oldugumuz zaman uyuyor.
Makarna yapinca icine genelde sebze koyuyorum. Kabak olur pirasa olur evde ne varsa onu yapiyorum.
Bizdede ogle uykusu var aynen. Ogle uykusu takip edip sallarsam uzar bizimde emme aliskanligi vardi arada salliyorum simdi. Gece 1 kez salliyorum bazen hic . Ama sık kalkıyo sırtını pışpışlıyorum. aramizda yatiyor cogunlukla.Benim oğlan 7 buçukta kalkıyor ama öğlen uykusu çok uzun bazen 3 saat bile uyuyor . Yoruluyor çünkü o yüzden akşam 10 u buluyor uyuması
Benimki de gece en az 1 kere kalkıyor. Uykuyu seven bir çocuk değil ona göre dinlendiyse yeterliBizdede ogle uykusu var aynen. Ogle uykusu takip edip sallarsam uzar bizimde emme aliskanligi vardi arada salliyorum simdi. Gece 1 kez salliyorum bazen hic . Ama sık kalkıyo sırtını pışpışlıyorum. aramizda yatiyor cogunlukla.
Sizinkiler cok gec uyuyormus. Biz esimle bile saat 9 30 gibi yatakta oluyoruz.Benim oğlan 7 buçukta kalkıyor ama öğlen uykusu çok uzun bazen 3 saat bile uyuyor . Yoruluyor çünkü o yüzden akşam 10 u buluyor uyumasi
İşte öğlen uykusundan kaynaklanıyor o da canım. Saat 2 de öğlen uykusu yapıyor mecbur çünkü ancak işten geliyorum . 4 e kadar uyuyor öyle oluncada 10 da uyuyor . Biz de 11 12 gibi yatıyoruz. Türkiyedeki hayat şartlarını düşününce mecbur bu saatlerde yatıyoruz aslında. Çünkü çalışma saatleri uzun eşim mesela 7 de evde oluyor . Yemek ye et derken zaman çabuk geçiyor. Çocuk da haliyle benimle ve babasıyla zaman geçirmek istiyorSizinkiler cok gec uyuyormus. Biz esimle bile saat 9 30 gibi yatakta oluyoruz.
Haklisin. Burada gün cok erken basliyor. Saat sabah 5 te is basliyor burada bir cok kisi icin.İşte öğlen uykusundan kaynaklanıyor o da canım. Saat 2 de öğlen uykusu yapıyor mecbur çünkü ancak işten geliyorum . 4 e kadar uyuyor öyle oluncada 10 da uyuyor . Biz de 11 12 gibi yatıyoruz. Türkiyedeki hayat şartlarını düşününce mecbur bu saatlerde yatıyoruz aslında. Çünkü çalışma saatleri uzun eşim mesela 7 de evde oluyor . Yemek ye et derken zaman çabuk geçiyor. Çocuk da haliyle benimle ve babasıyla zaman geçirmek istiyor
Biz bugun kulak deldirmeye gidicezKizlar kimsede ses cikmaz oldu.
Ne yapiyor kuzular?
Şimdiden küpelerimiz hayirli mübarek olsun inşallah. Bizim küpelerimiz daha yok. Kendi ne zaman isterse o zaman deldirecegiz.Biz bugun kulak deldirmeye gidicezordan oyun yerine siz neler
Ani bi kararla deldirdik iyi oldu ama buyuyunce korkardi acimadida korkmadıda sükürŞimdiden küpelerimiz hayirli mübarek olsun inşallah. Bizim küpelerimiz daha yok. Kendi ne zaman isterse o zaman deldirecegiz.
Biz de hamd olsun iyiyz. Süt emmeye daha devam ediyor.
EvettBurda 3 kişi kaldık sanırımdönüp dönüp aynı şeyleri yazıyoruz.
Hahaha öyle oldu. Ama olsun ben seviyorum sizleri.Burda 3 kişi kaldık sanırımdönüp dönüp aynı şeyleri yazıyoruz.
Masaallah canım . Önünde ablası olduğu için biraz da erken konuşmuştuk. Dil gelişiminde çocuk çok önemli cidden . Bizim oğlanda baya baya derdini anlatıyor artık. Kasımda yeni bir bakıcıya başladı . Onun da 9 yaşında bir oğlum var . Bizimkinin akıl hocası diyorum . O ne yaparsa ne söylerse onu taklit ediyor sankiHahaha öyle oldu. Ama olsun ben seviyorum sizleri.
Bizim kiz bizi hergün şaşırtiyor. Bizimle artik resmen konuşuyor. Abladan alışkin olmayinca bu kadar erken beklemiyorduk acikcasi.