2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen ana ihtiyaçlar bitince al sonrakileri
Ben mesela 6.aydan sonra alınacaklari ellemedim bile daha. Oyun ve kitaplara dokunmadım. Şampuanlarıni falan son ay alicam hep. Kamerayı falan
Ben de öyle düşünüyorum son kullanma tarihinden dolayı
29 Ekim haftası arabasını 2400 TL’ye aldım 1 Kasım’da aynı araba 2700 liraydı İndirimden de almadım ben normal fiyatı 2400 liraydı

İkinci olacak inşallah. İlki için 7 yıl bekledik. Bunu da hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim. Aynen öyle kısmet.

Ben de öyle düşünüyorum son kullanma tarihinden dolayı

29 Ekim haftası arabasını 2400 TL’ye aldım 1 Kasım’da aynı araba 2700 liraydı İndirimden de almadım ben normal fiyatı 2400 liraydı
Ben geçen gün arabayı alacaktım 2991 liraydı şuan 2799 lira arada 200 lira fark var bu indirim de aldım aldım alamadım daha çok yükselir fiyat. Herşeye daha yılbaşı gelmeden zam geliyor

Benim son aldıklarım bunlar kızlar. Bu tarz kucuk alınacaklar listem epey azaldı sanki, büyük parçalar beni bekliyor artık
Ay bu müstelanın fiyatlarını hiç bilmiyorum yenidoğan seti 198₺ şuan 4 lü ama hepsi 200 ml. O zaman pahalı mı oluyor

Cok teşekkürker canjm.Herşeyi denemeye hazırım ya.Kiyamiyorum aşırı öksürüyor.Ates dün vardı ama sabaha düştü çok şükür.

Kızlar mustelanın şampuanını filan alıyordum ki trendyolda çok fazla sahte ürün okudum ve vazgeçtim, dikkat edin siz de
Bu arada göğüslerinizden sıvı geliyor mu? Benim tişörtler lekeleniyor ordan anladım

Her şeyin fiyatı her gün artıyor. Vallahi bıktım yani. Allah'tan odayla, arabayı hallettik de ağırlar çıktı aradan. Kıyafeti de yeterli su an. Pijamayi da annemler aldı. Odaya halı fon falan kendi odasına geçince alicam hep. Kitaplar için erken diye düşünüyorum ben tabi benim düşüncem bu :)

Valla alacaksan kendi yerinden al. Hb de daha ucuz mustela bir de kendi firmasi gönderiyor sanırım. Trendyol ve n11 maalesef orijinal olmayan yollayabiliyor. Hb de o sıkıntı yok.

yok daha bıngıl bıngıl dolaşıyorum evde ama sen süt saklama poşeti depola annem fışkıracak belli ahahha

Şunun setini aldım içinde bir de emzirme örtüsü var nasıl sizce?

Eklentiler

• 0456AABB-8A55-40A3-B6B0-12424EB04BCF.webp
    28 KB · Görüntüleme: 73
  • BAE99ED6-88A0-41E9-A686-E44458BDEE78.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 7B0DA1D9-394A-42AD-93A4-EECEA23C4C3A.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar merhaba. 1 haftadır yurtdisinda bir iş seyahatindeydim. Okumaya çalıştım yazdıklarınızı. Gelmeden vaktim oldu ogluşa primark ve nextten alisveris yaptim. Hala kura ragmen cogu şeyin TRden daha ucuz oluşu çok üzücü gerçekten. 3 6 ay sadece zibin ve ince tisort gibi seyler aldim yaza denk gelecek giydirmeyiz cok diye. Kalanları 0 3 ay ve 6 9, 9 12 aldım. Doğduktan sonra giderim tekrar ama begendigim şeyleri aldim. Kundak, yakalik alt acma yatagi ve büyüme zamanini isaretleyebildigimiz bir battaniye aldim.
Islak mendil konuşulmuş ben almayacagim. Makyaj bile yapmiyorum kimyasal var icinde diye sadece icerigini bildiğim ve arastirdigim bazı markaları kullaniyorum. Yazik yeni dogana kullanmam o mendilleri. Pamuk ıslak su yeter. Bez icin de hala almadim. Ilk 40 gun sonra yikanabilire gecicem sonrasinda da tuvalet iletişimi becerirsem o sekilde devam edicem.

Evet canım, ben de okudum onu. Trendyoldan aldım ama gelince barkodu ve son kullanma tarihini kontrol edicem. İçime sinmeyen bir şey olursa direk iade. Artık eczaneden alırım sonra diye düşündüm
Ayy benim goguslerim şu anda normal, sıvısız son ay olabilir belki diye duymuştum. Sen masallah baya süt fışkıracak herhalde ahahaha

venusssss Bayadır geliyor bendende. InsaAllah bol sütümüz olur hepimizin

Ben yinr yüksek oranda bulantiliyim bi gecer gibi oldu 1 güncük geri geldi. Simdi tükürmede başladı

yok daha bıngıl bıngıl dolaşıyorum evde ama sen süt saklama poşeti depola annem fışkıracak belli ahahha

venusssss Bayadır geliyor bendende. InsaAllah bol sütümüz olur hepimizin

Ben yinr yüksek oranda bulantiliyim bi gecer gibi oldu 1 güncük geri geldi. Simdi tükürmede başladı

Ay hepimizin fıştır fıştır sütleri olsun inşallah

Hareket saymaya ne zaman başlıyoruz 23+1 ama gene düzenli her gün hareket hissetmiyorum ben normal mi acaba

Görsel göstermelik kartlar alacağım büyük birşey değil dikkat çekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…