Ayy çok heyecanlı5. Güne 4 6. Güne 2 embriyo donduruldu yaklaşık 1 ay falan oldu sanırım işte 1 aydır her hafta kontrle çağırdı doktor en son bu cumartesi muayene oldum kan değerlerime baktılar e2 estradıol mu ne yani östrojen 620 çıktı preslerim gibi bir değerim de 0.860 çıktı doktor değerleri uygun buldu perşembe günü transferim var
maşallaahh canım,5. Güne 4 6. Güne 2 embriyo donduruldu yaklaşık 1 ay falan oldu sanırım işte 1 aydır her hafta kontrle çağırdı doktor en son bu cumartesi muayene oldum kan değerlerime baktılar e2 estradıol mu ne yani östrojen 620 çıktı preslerim gibi bir değerim de 0.860 çıktı doktor değerleri uygun buldu perşembe günü transferim var
Aslında gecen ay donduruldu 2 regl beklerim sandım o yüzden bu blok a katıldım fakat doktor 2 regl beklemedi gecen ay doldurulunca bu ay transfer günü verdi bende heyecanlıyım ilk denemem tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorumAyy çok heyecanlıhayırlı olsun canımm. İnşallah güzel haberini de alırız
Kasım ın kaçında transfer olacak belli mi inşallah inşallahmaşallaahh canım,
hadı ınsallaahh sımsıkı tutunsun yavruların..
bende kasımda başlıycam benımde dondurulmus olacak ınsallah benımde guzel ,saglıklı yumurtalarım olur
canım bennn daha ılk aşamadayım, yanı yumurta buyutecegız once transferım sanırım ocakta olur..Kasım ın kaçında transfer olacak belli mi inşallah inşallahilk denemem çok heyecanlıyım 20 ekim de transfer olunca sonucu ne zaman çıkıyor acaba
Tedavin hayırlı olsun olsun canımMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Hadi hayirlisi olsun iyi haberlerini alalim burada insaAllahMerhaba hanımlar kasım grubuna katılmıştım ama dün doktora gittim doktorum biraz hızlı çıktı ekim basında regl oldum doktora gittim doktor bir sıkıntı çıkmazsa 20 ekim transfer günü dedi dün tekrar doktora kontrle gittim ve rahimde 3 çizgi görüp rahim kalınlığının da 8.5 mm olduğunu gördük o yüzden 20 ekim transfer tarihi kesinleşmiş oldu yani benim sonucumu 1 kasımda öğreneceğim tabi bu grubun en erken haberini ben alacağım sanırım
Benimde kasıma denk gelicek Allah hepimizin yardimcisi olsunTedavin hayırlı olsun olsun canımBen de 2. Transfer için adet olmayı bekliyorum nasip olursa benim de Kasım ayına denk gelecek transfer
Tutunur mu kaygısını eminim ki hepimiz yaşayacağız. Tutunursa da sağlıklı olur mu diye devam edecek. Sonra da çocuğuma iyi eğitim verebilecek miyiz diyeceğiz. Yani canım, bizim kaygılarımızın, düşüncelerimizin sonu yokAslında gecen ay donduruldu 2 regl beklerim sandım o yüzden bu blok a katıldım fakat doktor 2 regl beklemedi gecen ay doldurulunca bu ay transfer günü verdi bende heyecanlıyım ilk denemem tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorumkorkuyorum da ilk deneme biraz daha umutlu oluyorsun ya o umut yok olur mu ne olur hiç bilmiyorum 1 kasım da belli oluyor sanırım
Teşekkür ederim canımmm, senin de hayırlı olsunTedavin hayırlı olsun olsun canımBen de 2. Transfer için adet olmayı bekliyorum nasip olursa benim de Kasım ayına denk gelecek transfer
Amin canım benim inşallahBenimde kasıma denk gelicek Allah hepimizin yardimcisi olsun
Öyle gerçekten ilk transfer benim kimyasal olmuştu.2. transfer için endişeliyim biraz ama çift transfer olacağı için çok heyecanlıyım bendeTeşekkür ederim canımmm, senin de hayırlı olsunReglimizi bir an önce olsak da tedaviye başlasak. İnanılmaz kıpır kıpır içim
İkisi de tutunuyormuş bir deeÖyle gerçekten ilk transfer benim kimyasal olmuştu.2. transfer için endişeliyim biraz ama çift transfer olacağı için çok heyecanlıyım bende
Ay ağzın bal yesin kuzum yaİkisi de tutunuyormuş bir dee
Güzel sonuclar alın inşallahMerhaba hanımlar kasım grubuna katılmıştım ama dün doktora gittim doktorum biraz hızlı çıktı ekim basında regl oldum doktora gittim doktor bir sıkıntı çıkmazsa 20 ekim transfer günü dedi dün tekrar doktora kontrle gittim ve rahimde 3 çizgi görüp rahim kalınlığının da 8.5 mm olduğunu gördük o yüzden 20 ekim transfer tarihi kesinleşmiş oldu yani benim sonucumu 1 kasımda öğreneceğim tabi bu grubun en erken haberini ben alacağım sanırım
BenBenim gibi adetini bekleyenler varmı transfer hazırlığı için:)
Kaç embriyo varBenim gibi adetini bekleyenler varmı transfer hazırlığı için:)
Teşekkür ediyorum aradılar az önce yarın saat 10 da randevu oluşturulmus gelince su için dediler çok heyecanlıyım Bugün itibari ile sigarayı da bıraktım inşallah stres yapmamGüzel sonuclar alın inşallah
Maysa bende natürel düşünüyorum sende öyleydin galiba bakalım nasıl olcak bu adetin gecikecegi tutmaz inşallah :))