2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Teşekkür ediyorum aradılar az önce yarın saat 10 da randevu oluşturulmus gelince su için dediler çok heyecanlıyım Bugün itibari ile sigarayı da bıraktım inşallah stres yapmam
6 tane var canim o sıkışma kısmı beni benden alıyor bir an önce olsa bitse çıksam diyorum

Yok ben doğal siklus değil benimki ilaçlı bugün adet oldum bütün dengem şaşti
Aa oyle olcaksin diye okudum sanki bende kararsızım ya sence doğal iyimi? Ne güzel olmuşsun baslicaksin ozamanbende oldum olacağım ama gecikirmi bilmiyorum

Bugun opu gunuydu sabah yaptilar islemi transfer icin bugun 1. Gun mu yoksa yarin mi birinci gun olacak hanimlar . Zeynep kamil de

Aa oyle olcaksin diye okudum sanki bende kararsızım ya sence doğal iyimi? Ne güzel olmuşsun baslicaksin ozamanbende oldum olacağım ama gecikirmi bilmiyorum
Yok ben doğal zaten hamile kalıyorum o yüzden ilaçlı olsun rahim tutsun insalh bebeği

Yok ben doğal zaten hamile kalıyorum o yüzden ilaçlı olsun rahim tutsun insalh bebeği
Onu demiyorum ☺️ ilaçsız transfer denemediniznmi hiç ben yanlış hatırladım sanırım yani artıları eksileri nelerdir dicektim.
Tüp bebek için sordum şuan tüp bebek deniyorsunuz sanırım hayırlısı olsun hepimiz için.

Kizlar bende geçen hafta opu oldum daha adet olmadim. Ne zaman adet oldunuz opudan sonra. 2 adet mi geçmesi gerekiyor ki transfer olsun nasıl ilerliyor süreç . 2. Tüp bebeğim ama bu dondurulmuş olcak hiç bir fikrim yok

Kizlar bende geçen hafta opu oldum daha adet olmadim. Ne zaman adet oldunuz opudan sonra. 2 adet mi geçmesi gerekiyor ki transfer olsun nasıl ilerliyor süreç . 2. Tüp bebeğim ama bu dondurulmuş olcak hiç bir fikrim yok
Bazı doktorlar 1 ay ara veriyor herkesin süreci değişiyor cnm opudan sora adet çok uzamitor aslında alınan ilaçlar vs derken adeti getiriyor

Bazı doktorlar 1 ay ara veriyor herkesin süreci değişiyor cnm opudan sora adet çok uzamitor aslında alınan ilaçlar vs derken adeti getiriyor
Rahmin durumuna göre ozaman anladım kuzum 🙏🙏 . Öğretmenim kasim ara tatiine denk gelir mi transfer zamanı diye düşündüm

X