2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hepimizin gecikicek galiba bekliyoruz ya ters etki yapacak
Ay evet kuzum ya İlk taze olmuştu benim hatta geçen ay tam da bugün hamile olduğumu öğrenmiştim ama kimyasal oldu Şimdi dondurulmuş olacak hem heyecanlıyım hem beklemek yorucu hem yine kimyasal olur mu korkusu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Senin adet günün ne zaman

Benm olmam lazım gunlerimdeyim ama gelesi yok gibi:)) bidaha yaşamazsın inşallah anlitorum seni ama kısmet bu işler hiç bilemiyosun

Benm olmam lazım gunlerimdeyim ama gelesi yok gibi:)) bidaha yaşamazsın inşallah anlitorum seni ama kısmet bu işler hiç bilemiyosun
Öyle canım çok doğru söylüyorsun O zaman aşağı yukarı aynı zamana denk geleceğiz çünkü benim de hiç gelesi yok gibi

Çok guzel canm kaliteli bı embriyo sağlıkla.tutunsun sana güzel haberlerini alalım aşırı yatma hasta gibi hayatına devam et

Ahhh gözün aydın canım inşallah sımsıkı tutunur sana Eve gidince 10 gün kendini yorma. Bolca dinlen. Suyunu, beslenmeni ihmâl etme

Kizlar bende geçen hafta opu oldum daha adet olmadim. Ne zaman adet oldunuz opudan sonra. 2 adet mi geçmesi gerekiyor ki transfer olsun nasıl ilerliyor süreç . 2. Tüp bebeğim ama bu dondurulmuş olcak hiç bir fikrim yok
Merhaba, benim 28 eylülde opu oldum, 10 ekimde regl oldum. Benim de donduruldu genetik taramaya gittikleri için. yarından sonra bir kontrolüm daha var. 2 gün önce bu şekilde devam ederse haftaya perşembe (27 ekim) transfer dedi doktorum

Benimkileri genetik taramaya göndermediler sizin hangi merkez kaçıncı deneme idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…