6 tane var canim o sıkışma kısmı beni benden alıyor bir an önce olsa bitse çıksam diyorumTeşekkür ediyorum aradılar az önce yarın saat 10 da randevu oluşturulmus gelince su için dediler çok heyecanlıyım Bugün itibari ile sigarayı da bıraktım inşallah stres yapmam
Yok ben doğal siklus değil benimki ilaçlı bugün adet oldum bütün dengem şaştiMaysa bende natürel düşünüyorum sende öyleydin galiba bakalım nasıl olcak bu adetin gecikecegi tutmaz inşallah :))
Aa oyle olcaksin diye okudum sanki bende kararsızım ya sence doğal iyimi? Ne güzel olmuşsun baslicaksin ozamanbende oldum olacağım ama gecikirmi bilmiyorumYok ben doğal siklus değil benimki ilaçlı bugün adet oldum bütün dengem şaşti
Geçmiş olsun cnm yarın bir gün sayıyolarBugun opu gunuydu sabah yaptilar islemi transfer icin bugun 1. Gun mu yoksa yarin mi birinci gun olacak hanimlar . Zeynep kamil de
Yok ben doğal zaten hamile kalıyorum o yüzden ilaçlı olsun rahim tutsun insalh bebeğiAa oyle olcaksin diye okudum sanki bende kararsızım ya sence doğal iyimi? Ne güzel olmuşsun baslicaksin ozamanbende oldum olacağım ama gecikirmi bilmiyorum
O zaman devlet hastamesi oldugunda pazartesi yaparlar miGeçmiş olsun cnm yarın bir gün sayıyolar
Onu demiyorumYok ben doğal zaten hamile kalıyorum o yüzden ilaçlı olsun rahim tutsun insalh bebeği
Ben varımBenim gibi adetini bekleyenler varmı transfer hazırlığı için:)
Sende mi gelmedi daha benmki ya gelmesi tutmaz bekliyorum ya :))Ben varım
Önceden oflaya puflaya beklediğim regliyi şimdi karnımda kelebekler uçuşa uçuşa bekliyorumSende mi gelmedi daha benmki ya gelmesi tutmaz bekliyorum ya :))
Bazı doktorlar 1 ay ara veriyor herkesin süreci değişiyor cnm opudan sora adet çok uzamitor aslında alınan ilaçlar vs derken adeti getiriyorKizlar bende geçen hafta opu oldum daha adet olmadim. Ne zaman adet oldunuz opudan sonra. 2 adet mi geçmesi gerekiyor ki transfer olsun nasıl ilerliyor süreç . 2. Tüp bebeğim ama bu dondurulmuş olcak hiç bir fikrim yok
Benm bilmem kaçıncı denemem olunca kelebek mi ucuşuyor başka birşey mi bilemiyorum açıkçasıÖnceden oflaya puflaya beklediğim regliyi şimdi karnımda kelebekler uçuşa uçuşa bekliyorum
Rahmin durumuna göre ozaman anladım kuzumBazı doktorlar 1 ay ara veriyor herkesin süreci değişiyor cnm opudan sora adet çok uzamitor aslında alınan ilaçlar vs derken adeti getiriyor
İnşallah gönlüne göre olur ayarlanır bı şekilde canmRahmin durumuna göre ozaman anladım kuzum. Öğretmenim kasim ara tatiine denk gelir mi transfer zamanı diye düşündüm
Kaç embriyon oldu canmRahmin durumuna göre ozaman anladım kuzum. Öğretmenim kasim ara tatiine denk gelir mi transfer zamanı diye düşündüm
5. Gün 1 tane iyi kalite 6 .gün orta kalite 1 yumurta. Toplam 2 tane donduruldu 7 yumurta toplanmistiKaç embriyon oldu canm
Ne güzel canm olsun 2 tane de 7 yumurtadan iyi bı sayı sana can olsun kucağına gelsinler ,5. Gün 1 tane iyi kalite 6 .gün orta kalite 1 yumurta. Toplam 2 tane donduruldu 7 yumurta toplanmistikısmet artık 2 embrio yavru olsun can olsun insallah
Evet önce üzüldüm ama 2 tane olsunda sağlıklı olsun yeter dedim. Senin kaç yumurta var kaçıncı denemenNe güzel canm olsun 2 tane de 7 yumurtadan iyi bı sayı sana can olsun kucağına gelsinler ,