2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yani ilk deneme de de tercihimize göre gönderebilirdik benim doktorum hiç öyle teklifler le gelmediği için bende sormadım 🤷‍♀️ Bakalım sabah saat 10 da transfer öncesi son muayenem var ne diyecek acaba embriyoları gönderelim diyecekmi tek çift embriyo diyecek mi çok heyecanlıyım az kaldı benim transfere
Embriyolar 5.-6. Güne geldikten sonra hemen genetik teste gönderiliyor. Eğer göndermediler ise göndermezler transfer öncesi. Bilmiyorum Amerika’da neye göre yapıyorlar ama işlemlerden önce bize genetik test yaptılar. Şimdi embriyo gitti genetik teste Allah sonumuzu hayır etsin. Zaten 1 tane embriyo var.
Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Normal regli zamanım ayın 20’lerine denk geliyordu. Yumurta toplama sonrasındaki hafta 15’inde regli oldum. Siz yumurta toplama işleminden sonraki 2. Reglinizi hangisine göre oldunuz?
Valla ben yumurta alındıktan beri 9 gün geçti. Hala regl olmadım. Sanırım verdikleri hormon ya da toplam aldıkları yumurtaya göre değişiyor

Embriyolar 5.-6. Güne geldikten sonra hemen genetik teste gönderiliyor. Eğer göndermediler ise göndermezler transfer öncesi. Bilmiyorum Amerika’da neye göre yapıyorlar ama işlemlerden önce bize genetik test yaptılar. Şimdi embriyo gitti genetik teste Allah sonumuzu hayır etsin. Zaten 1 tane embriyo var.

Valla ben yumurta alındıktan beri 9 gün geçti. Hala regl olmadım. Sanırım verdikleri hormon ya da toplam aldıkları yumurtaya göre değişiyor
Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz

Kızlar opudan sonraki regli değil, ondan sonraki regli (2. Regli) gecikiyormuş. Hastane başlığındaki kızlardan öğrendim. Sizin 2. Regliniz de gecikirse korkmayın 💖

Merhaba hanımlar benim eşim azosperm 3 adet sperm testi verince adetin 2. Gunu gel dediler esim bugun 3. Spermini verdi adetin 2. Gunu gittigimde ne yapacaklar beni bilgilendirirmisiniz bu ayin 23 u 2. Gunum oluyor
Merhaba canım. Benim eşim de azoosperm. İstersen özelden mesaj at. Kendi bildiğim kadarıyla seni yönlendireyim🙏

Selam kızlar bende Kasım’ın 3ü 4ü gibi transfer olcam 8 ekimde estrofeme başladım süreç devam ediyor.. 6 tane dondurulmuş embriyom var 4ü 5. Gün 2 si altıncı gün.. yavaş gelişen embriyo kategorisinde 🥹 4. Denememiz olacak umarım tutar🙏 Güzel haberler veririz burda birbirimize inşallah ❤️

Selam kızlar bende Kasım’ın 3ü 4ü gibi transfer olcam 8 ekimde estrofeme başladım süreç devam ediyor.. 6 tane dondurulmuş embriyom var 4ü 5. Gün 2 si altıncı gün.. yavaş gelişen embriyo kategorisinde 🥹 4. Denememiz olacak umarım tutar🙏 Güzel haberler veririz burda birbirimize inşallah ❤️
Hayırlı olsun aminn

Hanımlar merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı

Hanımlar merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı
Progesteron hormonu kaç cikti

Fitilin içinde aplikatör var. Fitili aplikatöre yarleştirip rahme doğru ilerlemesini sağlayınca basma kısmına basıp bırakıyorsun. Çok döküntülü bir ilaç. Sürekli çamaşır pisleniyor. Birkaç gün kullandıktan sonra rahim duvarı kalınlaşıyor ve aplikatörü rahim içinde ilerletmek zor oluyor. Bana yine verirlerse, doktorumdan alternatif bir ilaç isteyeceğim

Fitilin içinde aplikatör var. Fitili aplikatöre yarleştirip rahme doğru ilerlemesini sağlayınca basma kısmına basıp bırakıyorsun. Çok döküntülü bir ilaç. Sürekli çamaşır pisleniyor. Birkaç gün kullandıktan sonra rahim duvarı kalınlaşıyor ve aplikatörü rahim içinde ilerletmek zor oluyor. Bana yine verirlerse, doktorumdan alternatif bir ilaç isteyeceğim
Şuan 2. Günümdeyim herhangi bi sıkıntı yaşamadım mantar oluştu diyen bayanlar da var bende şuan ne zorlanma var ne de mantar inşallah bi sıkıntı yaşamam yarın iş yerinde mecbur bir tane fitil i kullanacağım nasıl kullanacağım önünde stresi var zaten yarını ve salı gününü de atlatırsam çarsamba işe gitmem perşembe günü de transfer im var

Şuan 2. Günümdeyim herhangi bi sıkıntı yaşamadım mantar oluştu diyen bayanlar da var bende şuan ne zorlanma var ne de mantar inşallah bi sıkıntı yaşamam yarın iş yerinde mecbur bir tane fitil i kullanacağım nasıl kullanacağım önünde stresi var zaten yarını ve salı gününü de atlatırsam çarsamba işe gitmem perşembe günü de transfer im var
2. Gün rahim kalınlaşması için henüz erken. Bende mantar oluşmadı. Her kullanımdan sonra sıcağa yakın ılık suyla temizledim. Sabun vs kokulu ürünlerle temizlememenizi öneririm. Aplikatöre yapışan esans rahim dengesini bozar. Mantar bu yüzden oluşabilir

Sanırım çok yakın tarihler olacak bende ekim reglisi ile gireceğim bugun yumurta gelişimi için 4. Gün 9 yumurtam kaldı 5 i a kalite 4 ü orta kalite hayırlısı olsun hepimiz için bende yarın ı bekliyorum 5. Güne kadar kaçı gidecek
Maşallaah canım ne durumdasın suan?
yumurta kalıtesı ıcın neler kullanmıstın? vıtamın vs, kullandın mı ?

Maşallaah canım ne durumdasın suan?
yumurta kalıtesı ıcın neler kullanmıstın? vıtamın vs, kullandın mı ?
5. Güne 4 6. Güne 2 embriyo donduruldu yaklaşık 1 ay falan oldu sanırım işte 1 aydır her hafta kontrle çağırdı doktor en son bu cumartesi muayene oldum kan değerlerime baktılar e2 estradıol mu ne yani östrojen 620 çıktı preslerim gibi bir değerim de 0.860 çıktı doktor değerleri uygun buldu perşembe günü transferim var

X